QUOTE(jazva @ 2012 07 24, 23:19)
Nežinau,ar tai biohumusas kaltas,nes dėjau ant visų augalų-turiu pomidorų Black,Golden Cherry,Minibell,Venus,Red Robin,Bajaja,net iš Graikijos turiu sudaigintą pomidorą-nė viena veislė neišsikraipė.Venusiukus jau valgom pastoviai-tai kaip žirniukai,ne maistas,o delikatesas....
Papasakokit plačiau,labai įdomu.
Na pas mus tie pomidoriukai kol kas irgi tokie labiau delikatesui, bet va įmetu indelin kasdien vis po kelis tai prisikaupia ir būna kokiom salotom ar su kiaušiniene

Na bet žalių pomidoriukų ant krūmelių dar daug, kiti jau ir žydėt vėl bando, tad orams pagerėjus, manau jau daugiau parsinešiu jų iš balkono
Na tiesiog iš dviejų talpų (a la maži kubiliukai/kibirai) padariau kalifornijos sliekam namučius

sumetu arbatos likučius, nuskabytus balkoninio daržo augmenijos lapus, visokius daržovių likučius ir pan. ir sliekučiai man gamina biohumusą

Reiks vėliau dar kokio arkliaus kaku parnešt, kad kiek labiau maistingesnis būtų

Pradėjau viską..hmzz.. pavasario pabaigoj rods. Nepamenu tiksliai. Tai va prisidaugino jau jų gerokai, tai prieš kelias dienas šeriant įkišau ranką į tą masę ir sulindo lengvai ..žiū, beveik tobula žemė

Aišku vėliau reiks žaist kad neliktų ten sliekučių ir jų kiaušinių, bet visai mieli man tokie augitiniai

Ir yra kur organiką sumest. Kartonas ir popieriaus likučiai taipogi sueina. Kaskart vis palaistau juos tai tas skystis kuris nubėga turėtų būt vadinama ta biohumuso arbatėlė, bet kai taip greit viskas ten prabėga, tai kažin kiek ten gėrio išplauna, tad neskiedžiu taip kaip pirktinio. Maždaug puse ant pusės ar mažiau ir viskas sueina pomidoriukam

Kol kas nesiskundė

Pačioj pradžio kai buvo nedaug sliekų ir maisto perdaug, buvo kvapelio šiek tiek ir to paties skysčio išpilant, ir dėžėj pakapsčius, bet dabar nė truputuko

Neprisigaminsiu aišku aš to biohumuso belekiek, bet manau kitų metų daržui žemei pagerint užteks, o čia taip pat kaip ir su pačiu daržu, ne kiek rezultatas esmė, o pats procesas
"Aparats"

Dabar dar staliuku įdarbinau - pomidorą ant viršaus uždėjau.
Tep tep, pas mane balkone visko daug, kaip ir priklauso meninikam , tad nekreipkit dėmesio į pašalinius objketus
Mano parašas bloogas, o aš dar blogesnė B)