Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(vylabusle @ 2012 07 12, 12:51)
Taigi, siūlau tiesiog šį epizodą išgyventi ir planuoti toliau - dėl mėnesinių laukimo neišgyvenkit - jeigu nelaikas, tiesiog nepavyks pastoti.  mirksiukas.gif

man israsant is igonines gydyt sake santykiams tabu iki pirmuju mmmm.. o kad jos neuztruktu...

Atsakyti
QUOTE(rasiuke2011 @ 2012 07 12, 12:16)
man israsant is igonines gydyt sake santykiams tabu iki pirmuju mmmm.. o kad jos neuztruktu...

cia tai keistas poziuris.. Man sake susilaikyt keleta dienu, o iki pirmu mm butinai saugotis..
O del tolimesnio planavimo tai isgirdau kelis skirtingus atsakymus. Bet elgiausi, kaip sirdis liepia.. Norejau pasisaugot ir atrast kazkokia priezasti.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(meow @ 2012 07 08, 12:36)
ateinu visoms jums ipusti vilties.  teko anksciau laiko daryti cezari, bet viskas musu maziukui (51 cm ir dabar jau beveik 3kg) tfu tfu tfu gerai. su vyru atsiziureti negalim smile.gif

Meow kokios nuostabios naujienosDideliausi sveikinimai jusu seimynai.Aukit stiprus ir sveiki 4u.gif

QUOTE(Alina26 @ 2012 07 09, 06:44)
O  stai dabai naujienai is manes,
user posted image

Kiek geru naujienu bigsmile.gif Sveikinu 4u.gif Stiprybes tau 4u.gif

QUOTE(rasiuke2011 @ 2012 07 12, 09:50)
sveikutes 4u.gif
nemaniau kad kada nors ir man sitos temutes prireiks...
uzvakar antruju vestuviu metiniu proga su vyru gavom "dovana" maza angeliuka...
galvoje daug minciu, nespejo viskas dar susiguleti.. ir net nezinau kaip toliau elgtis..ar ieskoti priezasciu ar palikti viska kaip yra... atrodo jau galeciau planuoti leliu bet va reikia tu nelemtuju mmm suslaukti...

Labai gaila, uzjauciu tave. Isivaizduoju kaip jautiesi, bet kelk nosyte i virsu ir nepastebesi kaip sulauksi mmm ir galesi planuoti is naujo. O kaip jau galesi planuoti ir nuotaika pageres console.gif

QUOTE(rasiuke2011 @ 2012 07 12, 11:16)

Laikyk 4u.gif Nepastebesi kaip praeis laikas. As siandien susimasciau kad po P jau praejo 4 menesiai, o atrodo viskas taip neseniai atsitiko. Ir jau 3-ias ciklas kai planuojam bet kol kas nieko schmoll.gif
Taip kad nenuleisk ranku ir i prieki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuke2011 @ 2012 07 12, 13:16)

Na, gydytojai įvairiai sako, bet realybėje būna visaip: ir iškart po persileidimo sėkmingai pastojama, ir palaukus, o kartais ir laukimas nepadeda - jeigu jau problemų yra, jos laukimu neišsprendžiamos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 12 liepos 2012 - 14:36
sveikos paneles. As kol neturejau minciu apie planavima, ne tas galvoj budavo , man niekad neskaudedavo krutines ir ji nepilnedavo pries mmm. O dabar(nuo planavimu pradzios ), iskart po 3DPO mano krutine skauskminga ir sunki. Visgi idomus tas moters organizmas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 07 13, 02:43)
sveikos paneles. As kol neturejau minciu apie planavima, ne tas galvoj budavo , man niekad neskaudedavo krutines ir ji nepilnedavo pries mmm. O dabar(nuo planavimu pradzios ), iskart po 3DPO mano krutine skauskminga ir sunki. Visgi idomus tas moters organizmas smile.gif

Tikra tiesa. Mano rutuliukai irgi beveik kiekvieną ciklą mane paerzina paaugimu, pasunkėjimu. Na, dabar jau išmokau, kad tai nėštumo nereiškia, ir laukiu kantriau. blush2.gif
Atsakyti
sveikos. as jau namie,po keletos dienu ligonines,kur teko issivalyti po nesivystancio nestumo.leliui sirdele nustojo plakti 8savaite. o pastebejom einant tryliktai savaitei. mes auginam dvi dukrytes,bet skaudu vistiek buvo nes taip buvom suplanave da viena vaikuti. tik nezinau ar iskart sulaukus mmm ar dar laukti mes gal taip atsitiko mes neleikas dar. o gal dar vis tokios mintys lenda nes neatsigavau. tik norejau paklausti kam tai yra nutike. kaip jus saugotes iki tu pirmu menesiniu?ar nera skirtumo kaip,tipo galima ir kontraceptikais ar geriau isvis susilaikyt,kaip suprantu kontraceptikai gal gali isreguliuot menstruacijas,ar ne
Atsakyti
QUOTE(dymka @ 2012 07 13, 12:29)
sveikos. as jau namie,po keletos dienu ligonines,kur teko issivalyti po nesivystancio nestumo.leliui sirdele nustojo plakti 8savaite. o pastebejom einant tryliktai savaitei. mes auginam dvi dukrytes,bet skaudu vistiek buvo nes taip buvom suplanave da viena vaikuti. tik nezinau ar iskart sulaukus mmm ar dar laukti mes gal taip atsitiko mes neleikas dar. o gal dar vis tokios mintys lenda nes neatsigavau. tik norejau paklausti kam tai yra nutike. kaip jus saugotes iki tu pirmu menesiniu?ar nera skirtumo kaip,tipo galima ir kontraceptikais ar geriau isvis susilaikyt,kaip suprantu kontraceptikai gal gali isreguliuot menstruacijas,ar ne

Labas, uzjauciu del praradimo. Man gine sake pirmas 2 sav. po P susilaikyti, o po to su prezervatyvais, kad neuznest infekcijos
Atsakyti
QUOTE(dymka @ 2012 07 13, 13:29)

Taip buvo man..Sulaukem sirdutes 6,2sav.ir atsiputem,vystomes!ir ka nuojauta visgi yra,kazkas man nepatiko,kad visai jokiu pojuciu,nei krutine nei pilvas putesi,nutariau vel nueit i echo,ejo 10sav.
Daktare paziurejo ir suznibzdejo pati pasibaisejusi,kad turim problemu..
Pirma karta gyvenime teko gaut pilna narkoze,ir 4is eiles nesekminga nestuma..

Mes saugojomes tik pirma menesi,paskui jau nebe,viskas bus gerai to ir linkiu jums!
Atsakyti
QUOTE(*Infiniti* @ 2012 07 13, 19:37)
Taip buvo man..Sulaukem sirdutes 6,2sav.ir atsiputem,vystomes!ir ka  nuojauta visgi yra,kazkas man nepatiko,kad visai jokiu pojuciu,nei krutine nei pilvas putesi,nutariau vel nueit i echo,ejo 10sav.
Daktare paziurejo ir suznibzdejo pati pasibaisejusi,kad turim problemu..
Pirma karta gyvenime teko gaut pilna narkoze,ir 4is eiles nesekminga nestuma..

Mes saugojomes tik pirma menesi,paskui jau nebe,viskas bus gerai to ir linkiu jums!

kaip liudna .. keturis kartus jau nusivylei... verysad.gif as du , ir nenoriu daugiau, pleso man sirdy.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 07 14, 02:51)
kaip liudna .. keturis kartus jau nusivylei... verysad.gif as du , ir nenoriu daugiau, pleso man sirdy.. verysad.gif

taip,...paskutinis kartas ypac uzmuse kai jau teko net toki nemaziuka su pilna narkoze..
Atsakyti
Alina, parasyk, kaip tu, mergyt? smile.gif
Atsakyti