Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(debesuole @ 2012 07 20, 15:08)
as pas vasarinukuose nelabai..  ax.gif  daug merginu- daug priraso. as neturiu tiek laiko, kad tema sekt  doh.gif  tai smagiau pas prisimatavusias  ax.gif

O aš iš tų, kas daug prirašo. lotuliukas.gif
Aš darbe SM net neudarau, tai ir tūsinuosi čia ištisai blush2.gif negerai, nes apie nieką kitą kaip apie nėštumą nebeišeina galvoti. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

duokit patarimu, kaip islikti ramiai ir negalvot, kad ir si karta nepasiseks? unsure.gif triznioju del kiekvieno pamaudimo, sudurimo, krutine tikrinu, maigau 10 kartu per diena, pastoviai vaidenasi, kad slapia kelnaitese ir jau kraujuoju, tad i wc lakstau dazniau nei reikia doh.gif nuolat galvoju, kad tik nepakenkt, per sunkiai nekelt ir t.t. o dar tik visai visai pati pradzia...jau po truputi pradedu dziaugtis, nes testukas ryskeja laabai sparciai smile.gif tik noreciau but ne tokia isibauginus, juk kruopytei reikia daug geru emociju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 07 20, 14:34)
O aš iš tų, kas daug prirašo.  lotuliukas.gif
Aš darbe SM net neudarau, tai ir tūsinuosi čia ištisai  blush2.gif  negerai, nes apie nieką kitą kaip apie nėštumą nebeišeina galvoti.  blush2.gif

istikruju,cia visoms taip yra,nes jau taip kartu stengiames..kad dabar esam trupuciuka pamisusios..pvz as.. taip jau norisi lepinti pilvuko ,ne tas zoodiiss.. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(toma22 @ 2012 07 20, 16:45)
Sveikos mergaites,

duokit patarimu, kaip islikti ramiai ir negalvot, kad ir si karta nepasiseks?  unsure.gif  triznioju del kiekvieno pamaudimo, sudurimo, krutine tikrinu, maigau 10 kartu per diena, pastoviai vaidenasi, kad slapia kelnaitese ir jau kraujuoju, tad i wc lakstau dazniau nei reikia doh.gif nuolat galvoju, kad tik nepakenkt, per sunkiai nekelt ir t.t. o dar tik visai visai pati pradzia...jau po truputi pradedu dziaugtis, nes testukas ryskeja laabai sparciai smile.gif tik noreciau  but ne tokia isibauginus, juk kruopytei reikia daug geru emociju wub.gif

man ana savaite buvo tikra paranoja, tik maldausi, kad viskas mums butu geraai...istikruju siek tiek aprimau , kai pykinimas sustiprejo ir kamuojo istisa diena..o krutine kiek pastebejau, nevisada buna skausminga si nestuma,..kazkaip ispradziu nebuvo,.. gal prolaktino mazai g.gif

gal tiesiog pasimatymas pades siek tiek aprimti.. ir gulejimas lovoje, nes tai palankiausia pozicija nestumo metu patirusiems nelaime unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina26 @ 2012 07 20, 16:51)
gal tiesiog pasimatymas pades siek tiek aprimti.. ir gulejimas lovoje, nes tai palankiausia pozicija nestumo metu patirusiems nelaime unsure.gif

na per iseigines stengiuosi paguleti, bet dirbti gan sunkiai ir ilgai tenka...gerai, kad greit atostogos...tik grizus i Lt leksiu progesterona ir HCG darytis, o pasimatymas su kruopyte tik 7 sav su puse laukia wub.gif meldziuosi, kad tik nepabegtu...
Atsakyti
QUOTE(toma22 @ 2012 07 20, 16:58)
na per iseigines stengiuosi paguleti, bet dirbti gan sunkiai ir ilgai tenka...gerai, kad greit atostogos...tik grizus i Lt leksiu progesterona ir HCG darytis, o pasimatymas su kruopyte tik 7 sav su puse laukia wub.gif meldziuosi, kad tik nepabegtu...

man jau 10 savaiciu- ir to s baimes tebesekioja.. vos dregna- einu tikrint, ar ne kraujas... ryte atsikelus maigau krutine, ar dar pakietejus, ar skauda... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(toma22 @ 2012 07 20, 15:45)
Sveikos mergaites,

duokit patarimu, kaip islikti ramiai ir negalvot, kad ir si karta nepasiseks?  unsure.gif  triznioju del kiekvieno pamaudimo, sudurimo, krutine tikrinu, maigau 10 kartu per diena, pastoviai vaidenasi, kad slapia kelnaitese ir jau kraujuoju, tad i wc lakstau dazniau nei reikia doh.gif nuolat galvoju, kad tik nepakenkt, per sunkiai nekelt ir t.t. o dar tik visai visai pati pradzia...jau po truputi pradedu dziaugtis, nes testukas ryskeja laabai sparciai smile.gif tik noreciau  but ne tokia isibauginus, juk kruopytei reikia daug geru emociju wub.gif

zinau sita jausma .... as isivaizduoju jai kada pastosiu, viskas mane baugins , du kartus praradus.. Kai pamatai krauja , atrodo visas pasaulis slysta is koju verysad.gif
bet reikia tik geras mintis i galva leistis , buti optimistei , sako tas padeda. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
as siandien buvau echo- viskas puiku thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 07 21, 19:56)
as siandien buvau echo- viskas puiku  thumbup.gif  wub.gif

Kaip smagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(toma22 @ 2012 07 20, 17:45)
Sveikos mergaites,

Toma22, nebent įkalt kokių vaistų, kurie atjungtų ir atmintį, ir sąmonę. Turbūt, tryzniosim ir tryzniosim - toks jau tas neigiamos patirties šleifas...

Aš šiandien pasidariau dar vieną testą - na, dar ryškesnis nei buvęs užvakar, bet atrodo, kad jau turėtų būti maksimalaus ryškumo, ir vėl nerimas - kodėl dar juostelei yra erdvės ryškėti, jeigu jau aš toookia nėščia?

Žodžiu, irgi vis sekioja baimės. Bet aš šiandien nusipirkau sau naują Barbie - tas labai man pakėlė ūpą, užsidegiau toliau rinkti lėles ir joms siūti drabužius. Turiu šiaip dabar 3 Barbie, 1 Keną ir kitos (vokiečių) firmos sutuoktinių porą - Petra ir Fred. Tiktai, ilgai nesiuvusi, šiandien labai kreivą sijonuką naujajai lėlei pasiuvau... Nieko, pasitobulinsiu, grįš įgudžiai gal... biggrin.gif

Debesuole
, sveikinu su geru echo. Turbūt, jau didelis, aiškiai matosi mažiukas? Esu tikra, šis avo nėštumas baigsis laimingai, kaip ir turi būti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 07 21, 23:51)
Toma22, nebent įkalt kokių vaistų, kurie atjungtų ir atmintį, ir sąmonę. Turbūt, tryzniosim ir tryzniosim - toks jau tas neigiamos patirties šleifas...

Aš šiandien pasidariau dar vieną testą - na, dar ryškesnis nei buvęs užvakar, bet atrodo, kad jau turėtų būti maksimalaus ryškumo, ir vėl nerimas - kodėl dar juostelei yra erdvės ryškėti, jeigu jau aš toookia nėščia?

oj oj, sianakt jau visai sustresavus buvau, nes buvo smarkiau pilvuka pradeje skaudet, maniau jau viskas, susirgsiu ir baigsis mano nestumas verysad.gif bet ryte nusiraminau, abi testo juosteles vienodo ryskumo, nuo vakarykscio skiriasi. Iki siol mano nerima sumazindavo kasdienis testuku ryskejimas, bet jau 15DPO ir neber kur rysket, tai vel stresuosiu, ar viskas gerai doh.gif HCG darysiu tik uz savaiteles...tai dar pazaisiu su testukais, nes toookia paranoja, kad pamatysiu I doh.gif
Atsakyti
Sveikos. Jungiuosi prie jūsų, nes ir aš iš po P verysad.gif Gydytoja patarė nedaryti jokių pertraukų ir dirbti dirbti dirbti blush2.gif Bet žinau kad pastojus bus dar daugiau baimių kad ir vėl nepasikartotų verysad.gif Reikia kažkaip savo mintis pasukti kita linkme, kad jos tik "rožiniai" galvotų biggrin.gif
Toma22 , jei nepatinka tau pilvuko spazmai, tai gal magnio miltelių pagerk? Jie nuima spazmus 4u.gif ir būk gerutė, nebesidayk NT, ne į gerą ta paranoja 4u.gif
Atsakyti
Frejuke, uzjauciu...liudna, kad turi cia jungtis verysad.gif as pirma cikla praleidau, o veliau bandem, bet ne visada sekesi pataikyti su ND ant O, si karta pavyko, rezultatui dar tik 5ta savaitele ax.gif aciu uz patarima, gal ir gerai, reikia perleist virusuotus testukus kam nors, nes dar daug liko doh.gif
Atsakyti