Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Frėjukė @ 2012 07 22, 11:11)
Sveikos. Jungiuosi prie jūsų, nes ir aš iš po P  verysad.gif Gydytoja patarė nedaryti jokių pertraukų ir dirbti dirbti dirbti  blush2.gif Bet žinau kad pastojus bus dar daugiau baimių kad ir vėl nepasikartotų  verysad.gif  Reikia kažkaip savo mintis pasukti kita linkme, kad jos tik "rožiniai" galvotų  biggrin.gif
Toma22 , jei nepatinka tau pilvuko spazmai, tai gal magnio miltelių pagerk? Jie nuima spazmus  4u.gif  ir būk gerutė, nebesidayk NT, ne į gerą ta paranoja  4u.gif

labai uzjauciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif zinau ka reiskia . o del planavimo , tai sulaukti kitu mmm ir tada vel i darba smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(toma22 @ 2012 07 22, 12:36)
oj oj, sianakt jau visai sustresavus buvau, nes buvo smarkiau pilvuka pradeje skaudet, maniau jau viskas, susirgsiu ir baigsis mano nestumas verysad.gif bet ryte nusiraminau, abi testo juosteles vienodo ryskumo, nuo vakarykscio skiriasi. Iki siol mano nerima sumazindavo kasdienis testuku ryskejimas, bet jau 15DPO ir neber kur rysket, tai vel stresuosiu, ar viskas gerai doh.gif HCG darysiu tik uz savaiteles...tai dar pazaisiu su testukais, nes toookia paranoja, kad pamatysiu I doh.gif

15 pdo ir nėra kur ryškėt? bigsmile.gif Man 15 dpo dra tik vaiduoklį jautrus estas parodė, nebėra kur ryškėt 19 dpo, bet ryt vis viena dar testą darysiuos. Tai, matyt, aukštas HCG pas tave. 4u.gif

Na, laikykis, svarbiausia - nesidraskyk per daug. Aš ryte irgi toookį durtelėjimą apačioj pajaučiau, net išsigandau, bet greitai praėjo, BT aukšta... kaklelį labai žemai, labai kietas, visiškai užsidaręs - žodžiu, raminusave šitais ženklais.

Frėjuke, sveika prisijungusi. Užjaučiu dėl nelaimės, bet dabar jau iš savo patirties galiu pasakyti, kad ginekologė teisi - tikrai ateis tas metas, kai turėsi naują viltį. wub.gif Mes čia viena po kitos tik pastojam ir pastojam.

Labai patariu sekti savo ciklą - matuotis BT ir darytis ovuliacijos testus. Čia apie abu šiuos dalykus temutės yra. Kai žinosi vaisingas dienas - bus lengviau taikyti. Dar vienas dalykas, kas mums su vyru labai padėjo - tai santykių dažnis. Kiek neromantiška tyčia mylėtis kitaip nei įprasta, bet mums tikrai tas išėjo į gerą. Jeigu vyras lytiškai aktyvus - geras ritmas ya kas antrą dieną, jeigu pasyvesnis ir lėčiau gaminasi sperma - labai gerai yra kas 2-3 dienas. Turėjome su vyru neromantišką pokalbį ta tema, o po to kažkaip natūraliai nebesigaudavo didelių pertraukų. Svarbu, kad lytinis gyvenimas būtų aktyvus visą ciklą (jeigu tai įmanoma) - tada vyro turtas geriausiai atsistato ir būna geresnės kokybės. smile.gif

Dar ra visokių papildų, vitaminų kurie pagerina lytines funkcijas, taip pat visada geras daiktas yra sveikesnis gyvenimo būdas, pozityvus mąstymas ir t. t.

Aš buvau gilioj nevilty, vasario mėn. įvyko persileidimas ir po to - ureaplasmos gydymas. Visą pavasarį depresavau, pamačiusi mėnesines. Liepą susijaudinusi seku ryškėjančius testus, laukiu vizito pas ginekologę, stebiu simptomus, kurių vis nėr. bigsmile.gif

Taigi, tikėtina, kad sėkmė neišauš akimirksniu, bet kantriai bandant - per kelis mėnesius daugeliui pavyksta, mano istorija yra gana tipinė. Aišku, jai dar reikia laimingos pabaigos, bet čia jau turime merginų, laimingai pagimdžiusių ar su dideliais sveikais pilvukais jau. Tad ir tu būtinai tai patirsi 4u.gif
Atsakyti
Labai labai ačiū už tokį šiltą priėmimą , už patarimus 4u.gif
Bt matuoju šiandien 4 rytą. Užsisakiau OV testukų, nes niekad nesu sekusi kada ji pas mane būna , nejausdavau jokių požymių schmoll.gif Tik va kad aukšta tempa pas mane , bet sakau gal dar hormonai siaučia, nes tik pirmadienį baigiau tepliotis iš po P.
Vyras pajėgus, dar ir kaip, aš tiek nenoriu kiek jis gali, bet nusprendėm dabar kad antrą dieną mylėtis blush2.gif
Šiaip dar turiu PKS doh.gif verysad.gif

Šiandien su vyru išbadėme šį reikalą ir rodo abiems mergaitę ir berniuką antrą bigsmile.gif

Pasiimat adatą su siūlu - kokį 15 - 20 cm maždaug. paimat už siūlo galiuko ir laikote su dešine ranka, virš kairio delno pakėlusios adatą atstumu kokį 1 cm . tada žiūrite ir laukiate - adata turi arba suktis arba pirmyn atgal tiesia linija judintis. Jei bus keli vaikučiai ar yra, adata sustoja ir judinasi vėl. Vienas judesiukas trunka apie 1 min, tada sustoja, ir vėl pradeda judėt .
P.s. rutuliukas reiškia mergytę ,o tiesi linija pirmyn atgal - berniuką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frėjukė: 22 liepos 2012 - 12:41
QUOTE(Frėjukė @ 2012 07 22, 13:33)
Labai labai ačiū už tokį šiltą priėmimą  , už patarimus 4u.gif
Bt matuoju šiandien 4 rytą. Užsisakiau OV testukų, nes niekad nesu sekusi kada ji pas mane būna , nejausdavau jokių požymių  schmoll.gif Tik va kad aukšta tempa pas mane , bet sakau gal dar hormonai siaučia, nes tik pirmadienį baigiau tepliotis iš po P.
Vyras pajėgus, dar ir kaip, aš tiek nenoriu kiek jis gali, bet nusprendėm dabar kad antrą dieną mylėtis  blush2.gif
Šiaip dar turiu PKS  doh.gif  verysad.gif

Kas yra PKS? Atsiprašau, kad klausiu - nežinau. blush2.gif

Kad BT aukšta - normalu. Pas mane pirmas ciklas po persileidimo atrodė tarsi anovuliacinis pagal grafiką, težinojau apie ovuliaciją iš ginekologės, nes ji matė bręstantį folikulą - reiškia, tąsyk ovuliavau, bet BT šoko valsą pas mane, chaosas visiškas. Tad nesistebėk. Mėnesinės irgi gali pasivėlinti arba užklupti anksčiau. Apskritai, pirmas arba keli pirmieji ciklai gali būti nevisai taisyklingi. Bet su BT grafiku labai aiškiai pamatysi, kaip stoja viskas į savas vietas. 4u.gif

Svarbiausia - apsišarvuoti kantrybe ir žinoti, kad anksčiau ar vėliau - viskas pasiseks. mirksiukas.gif
Atsakyti
PKS - pilicistinės kiaušidės verysad.gif nors mm pas mane kaip laikrodukas būdavo.
Ir ačiū dideliausias už atsakymus. Su kantrybe nežinau kaip čia bus, bet kažkaip teks susidraugaut su ja blush2.gif
Atsakyti
Frejuke uzjauciu del persileidimo 4u.gif
Siaip man gine patare sulaukti mmm ir tada tik bandyti vel pastoti.
Pirma menesi po persileidimo BT gali but ir auksta, nes gal viskas nesusitvarke iki galo, bet matuok ir sek savo organizma taip bus lengviau uztaikyt ant vaisingu dieneliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aga&aga: 22 liepos 2012 - 13:02
QUOTE(Frėjukė @ 2012 07 22, 13:55)
PKS - pilicistinės kiaušidės  verysad.gif  nors mm pas mane kaip laikrodukas būdavo.
Ir ačiū dideliausias už atsakymus. Su kantrybe nežinau kaip čia bus, bet kažkaip teks susidraugaut su ja  blush2.gif

Ar kantri būsi, ar nekantri - anksčiau ar vėliau sulauksi 4u.gif Aš nebuvau kantri, kankinausi ne tas žodis, tarsi jau dešimtmečiais nepastoju, bet labai labai tikiuosi, kad šįkart laimingai pasibaigs bandymas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 07 22, 12:01)
Ar kantri būsi, ar nekantri - anksčiau ar vėliau sulauksi  4u.gif Aš nebuvau kantri, kankinausi ne tas žodis, tarsi jau dešimtmečiais nepastoju, bet labai labai tikiuosi, kad šįkart laimingai pasibaigs bandymas  blush2.gif

labutis!!!ateinu pasirodyti, kad dar gyva ir ka matau bigsmile.gif bigsmile.gif vylabusle dideliausi sveikinimai clap.gif thumbup.gif clap.gif pagaliau isauso Tavo diena bigsmile.gif nu kaip faina rasti tokiu naujienu tai negaliu thumbup.gif
gal dar kam pavyko?netuiu laiko net kada paskaityti doh.gif

o pas mane nieko dar gero...laukiu O ant dienu..jau jauciu pilvo pamaudimus, ir Ot pradejo siandien kazka piesti.buvom Lt pas ginius, tai su manim kaip ir viskas gerai, zarazu jokiu nera, tik koku buvo per daug, tai siandien jau antibiotikus baigiu sugert, pas mb tik nelabai gerai, tai prirase gine kazkokiu hormonu, ir vitaminu, kaina tai as patyliu doh.gif tai dabar kai praeis O, jei nieko nepavyks, prades jis juos gerti, ryt skambinsiu ginei, nes nepaklausiau ar galima toliau planuoti juos vartojant ar reikia susilaikyti.
o gal kas ir jusu zino?

siaip gal pamenat sakiau, kad tas virejos tevas man sake kad jau greit pastosiu, tai gryzus dabar man po atostogu jis atseit klause jos, ir sake kad jau neuzilgo, tai taip sirdis dreba gal jau si menesi kazkas pavyks wub.gif

na va issipasakojau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja@ @ 2012 07 22, 15:44)
na va issipasakojau rolleyes.gif

Kaip šaunu, kad ledai pajudėjo thumbup.gif Svarbiausia, kad su geromis emocijomis ir viltimis - reiškia, viskas pasiseks smile.gif

Aš, žinok, kai jau pastojau, bet nežinojau, tiek gandrų mačiau! Tai manau, visokios pranašystės - tai labai labai į gerą thumbup.gif Junkis greičiau ir tu į nėščių gretas. smile.gif Daug daug didelių virusų 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 22 liepos 2012 - 15:15
Labas merginos.
Pamaciau vaiduokliuka wub.gif bet dziaugsmo nepajutau...tik nerima,ka dar galiu padaryti,kad nepasikrtotu paskutines nelaimes...tyrimai kurios dariau,visi geri...
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2012 07 22, 16:16)
Labas merginos.
Pamaciau vaiduokliuka wub.gif bet dziaugsmo nepajutau...tik nerima,ka dar galiu padaryti,kad nepasikrtotu  paskutines nelaimes...tyrimai kurios dariau,visi geri...

Tylūs tylūs sveikinimai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2012 07 22, 16:16)
Labas merginos.
Pamaciau vaiduokliuka wub.gif bet dziaugsmo nepajutau...tik nerima,ka dar galiu padaryti,kad nepasikrtotu  paskutines nelaimes...tyrimai kurios dariau,visi geri...

Duniuuuuuuu!!!!!! thumbup.gif Kas čia darosi - viena po kitos thumbup.gif

Suprantu tavo emocijas, aš pati irgi vaiduoklį pamačiusi net nenudžiugau - šyptelėjau, bet ir širdį suspaudė iš karto. Tik dabar nusiteikiau, kad kiek man beskirta ši dovana - ar keletui dienų, ar likusiems 8 mėnesiams - aš ja džiaugsiuos. Pabūsiu nėščia, leisiu sau kaprizų, saugosiu save, padiugausiu slapta, papuoselėsiu lūkesčius. O atverkti dozę tai visada suspėsiu ax.gif

Taip kad, Duniu, tikėkimės geriausio - atsigauk ir kasdien vis labiau ir labiau tikėk. 4u.gif Aš irgi netikiu, bet juk TURI PAVYKTI 4u.gif
Atsakyti