Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(vylabusle @ 2012 07 22, 14:26)
Duniuuuuuuu!!!!!!  thumbup.gif  Kas čia darosi - viena po kitos  thumbup.gif

Suprantu tavo emocijas, aš pati irgi vaiduoklį pamačiusi net nenudžiugau - šyptelėjau, bet ir širdį suspaudė iš karto. Tik dabar nusiteikiau, kad kiek man beskirta ši dovana - ar keletui dienų, ar likusiems 8 mėnesiams - aš ja džiaugsiuos. Pabūsiu nėščia, leisiu sau kaprizų, saugosiu save, padiugausiu slapta, papuoselėsiu lūkesčius. O atverkti dozę tai visada suspėsiu  ax.gif

Taip kad, Duniu, tikėkimės geriausio - atsigauk ir kasdien vis labiau ir labiau tikėk.  4u.gif  Aš irgi netikiu, bet juk TURI PAVYKTI  4u.gif

nu bet kokie teisingi zodziai thumbup.gif

puoseleju vilti kad busiu sekanti arba bent antra nuo dabar lotuliukas.gif o as kol buvau Lt tiek gandru maciau doh.gif suko aplink ratus, jau su gandriukais kiti buvo, paskui koki 40vienoj vietoj suko ratus, sakau na jau is ju kuris nors tikrai ka nors man atnes thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Duniu @ 2012 07 22, 14:16)
Labas merginos.
Pamaciau vaiduokliuka wub.gif bet dziaugsmo nepajutau...tik nerima,ka dar galiu padaryti,kad nepasikrtotu  paskutines nelaimes...tyrimai kurios dariau,visi geri...

kad tik rysketu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 07 22, 16:26)
Duniuuuuuuu!!!!!!  thumbup.gif  Kas čia darosi - viena po kitos  thumbup.gif

Suprantu tavo emocijas, aš pati irgi vaiduoklį pamačiusi net nenudžiugau - šyptelėjau, bet ir širdį suspaudė iš karto. Tik dabar nusiteikiau, kad kiek man beskirta ši dovana - ar keletui dienų, ar likusiems 8 mėnesiams - aš ja džiaugsiuos. Pabūsiu nėščia, leisiu sau kaprizų, saugosiu save, padiugausiu slapta, papuoselėsiu lūkesčius. O atverkti dozę tai visada suspėsiu  ax.gif

Taip kad, Duniu, tikėkimės geriausio - atsigauk ir kasdien vis labiau ir labiau tikėk.  4u.gif  Aš irgi netikiu, bet juk TURI PAVYKTI  4u.gif

Vylabusle wub.gif Nu kalbi totaliai teisingai...pozityviai wub.gif as ir bandau,bet zinai, biski dar sunku...bet as susitvarkysiu...vakar buvo sunku..siandiena jau ziuriu optimistiskiau...tai ryt viskas ciki bus wub.gif beje,man sutaps su pirmu mano vaiku gimtadienis...liepa stebuklingas menuo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 07 22, 13:59)
Frejuke uzjauciu del persileidimo 4u.gif
Siaip man gine patare sulaukti mmm ir tada tik bandyti vel pastoti.
Pirma menesi po persileidimo BT gali but ir auksta, nes gal viskas nesusitvarke iki galo, bet matuok ir sek savo organizma taip bus lengviau uztaikyt ant vaisingu dieneliu

Ačiū dideliausias 4u.gif

QUOTE(vylabusle @ 2012 07 22, 16:26)
Tik dabar nusiteikiau, kad kiek man beskirta ši dovana - ar keletui dienų, ar likusiems 8 mėnesiams - aš ja džiaugsiuos. Pabūsiu nėščia, leisiu sau kaprizų, saugosiu save, padiugausiu slapta, papuoselėsiu lūkesčius. O atverkti dozę tai visada suspėsiu  ax.gif

Mintys wub.gif atsispauzdint tokias ir pasikabint kur matomiausioj vietoj wub.gif
Atsakyti
Mergaites, kaip smagu tokias zinias kasdien matyt.
Juk nusipelnem, kad pagaliau pavyktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 07 22, 14:53)
Ačiū dideliausias  4u.gif
Mintys  wub.gif  atsispauzdint tokias ir pasikabint kur matomiausioj vietoj  wub.gif

turbut taip ir reikes padaryti wub.gif dziaugiuosi taip kaip pati buciau uznestejus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja@ @ 2012 07 22, 16:59)
dziaugiuosi taip kaip pati buciau uznestejus biggrin.gif

Užneštėsim ir mes drinks_cheers.gif BŪTINAI wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 07 22, 15:00)
Užneštėsim ir mes  drinks_cheers.gif  BŪTINAI  wub.gif

zinoma mirksiukas.gif ta proga valgau sausaini, nes gert negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Jusu temuke dabar jau tik pasyviai stebejau ir laukiau, kada vylabustei pasiseks. Sau buvau pasizadejus nepamirsti, kol nepamatysiu geru naujienu.

Ji sios temos siela ir kai pamaciau geras naujienas negalejau nepasveikinti 4u.gif

Labai uz tave dziaugiuosi ir linkiu lengvo nestuke.gif

Super naujiena!!!!

DUNIU ir tave tyliai sveikinam, labai svarbu gerai nusteikti ir zinoma sm palaikymas kai buna sunkus.

Sekmes visoms naujoms nestukems nestuke.gif wub.gif wub.gif

O mes jau ir pabaigem I trimestra, bet dar ilgas kelias nusimato drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dekui mergaites uz sveikinima wub.gif
Nusiraminsiu kai pamatysiu plakancia sirdele wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duniu: 22 liepos 2012 - 16:12
QUOTE(vasareleS @ 2012 07 22, 15:08)
Sveikutes,

Jusu temuke dabar jau tik pasyviai stebejau ir laukiau, kada vylabustei pasiseks. Sau buvau pasizadejus nepamirsti, kol nepamatysiu geru naujienu.

Ji sios temos siela ir kai pamaciau geras naujienas negalejau nepasveikinti 4u.gif

Labai uz tave dziaugiuosi ir linkiu lengvo  nestuke.gif

Super naujiena!!!!

DUNIU ir tave tyliai sveikinam, labai svarbu gerai nusteikti ir zinoma sm palaikymas kai buna sunkus.

Sekmes visoms naujoms nestukems  nestuke.gif  wub.gif  wub.gif

O mes jau ir pabaigem I trimestra, bet dar ilgas kelias nusimato drinks_cheers.gif

neprailgs, net nepajusi kaip gulesi pogimdyvinej palatoj su mazuliuku ant ranku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareleS @ 2012 07 22, 17:08)

Ačiū už sveikinimus, vasareleS!!!
Na štai, tau jau "lengvasis" periodas prasidėjo biggrin.gif Šaunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 07 22, 11:11)
Sveikos. Jungiuosi prie jūsų, nes ir aš iš po P  verysad.gif Gydytoja patarė nedaryti jokių pertraukų ir dirbti dirbti dirbti  blush2.gif Bet žinau kad pastojus bus dar daugiau baimių kad ir vėl nepasikartotų  verysad.gif  Reikia kažkaip savo mintis pasukti kita linkme, kad jos tik "rožiniai" galvotų  biggrin.gif

Labai gaila kad sitoj temoj, bet sveika prisijungusi 4u.gif

QUOTE(Duniu @ 2012 07 22, 14:16)
Labas merginos.
Pamaciau vaiduokliuka wub.gif bet dziaugsmo nepajutau...tik nerima,ka dar galiu padaryti,kad nepasikrtotu  paskutines nelaimes...tyrimai kurios dariau,visi geri...

Tylus bet labai nuosirdus sveikinimai 4u.gif
Ikelk nuotraukyte savo vaiduokliuko blush2.gif
Atsakyti