Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Duniu @ 2012 07 22, 16:50)
Vylabusle wub.gif Nu kalbi totaliai teisingai...pozityviai wub.gif as ir bandau,bet zinai, biski dar sunku...bet as susitvarkysiu...vakar buvo sunku..siandiena jau ziuriu optimistiskiau...tai ryt viskas ciki bus wub.gif beje,man sutaps su pirmu mano vaiku gimtadienis...liepa stebuklingas menuo wub.gif

Sveikinu wub.gif
As ziuriu kad musu vaikuciu vardai vienodi ir gimimo diena bigsmile.gif tik kad mano vaikas gimes 2007 04 08 per velykas wub.gif
Na tikiuosi kad sis menuo bus ir man sekmingas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aga&aga: 22 liepos 2012 - 18:58
QUOTE(aga&aga @ 2012 07 22, 19:54)
Na tikiuosi kad sis menuo bus ir man sekmingas  wub.gif

Būtinai 4u.gif Štai tau virusai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 07 22, 19:54)
Sveikinu  wub.gif
As ziuriu kad musu vaikuciu vardai vienodi ir gimimo diena  bigsmile.gif  tik kad mano vaikas gimes 2007 04 08 per velykas  wub.gif
Na tikiuosi kad sis menuo bus ir man sekmingas  wub.gif

Aciu 4u.gif
Ale tikrai ir data ir net vardas wub.gif Sauniai planuojam wub.gif
Linkiu,kad tikrai sis menuo ir tau butu sekmingas wub.gif Del vardo antriems ir susitarsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2012 07 22, 14:50)
Vylabusle wub.gif Nu kalbi totaliai teisingai...pozityviai wub.gif as ir bandau,bet zinai, biski dar sunku...bet as susitvarkysiu...vakar buvo sunku..siandiena jau ziuriu optimistiskiau...tai ryt viskas ciki bus wub.gif beje,man sutaps su pirmu mano vaiku gimtadienis...liepa stebuklingas menuo wub.gif

dideliausi sveikinimai duniu wub.gif wub.gif wub.gif nerimas dazniausiai buna didesnis uz dziaugsma taip yra manau kai patiri persileidima... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 07 22, 20:41)
Būtinai  4u.gif  Štai tau virusai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(Duniu @ 2012 07 22, 21:21)
Aciu 4u.gif
Ale tikrai ir data ir net vardas wub.gif Sauniai planuojam wub.gif
Linkiu,kad tikrai sis menuo ir tau butu sekmingas wub.gif Del vardo antriems ir susitarsim biggrin.gif

Prajuokinai lotuliukas.gif
Oi mergytes kaip as tikiuosi si menesi nestuke.gif , kaip tik i balandukus patekciau vel wub.gif
Atsakyti
Duniu! super naujienos:) Linkiu ,kad viskas pasibaigtu tik gerai-juk isktikruju kiekviena nusipelno to... 4u.gif

Debesuole, su TA. mm super jus jau dyckiai ) taip ir toliau:)

O manes ryt laukia echo. irgi nerimauju...
Atsakyti
Dekui mergaites uz Jusu palaikyma wub.gif Negalvojau,kad per atstuma gali taip veikti smile.gif is tikruju kazkaip ramiau wub.gif
Alina laikom uz Jus kumstukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina26 @ 2012 07 23, 09:05)
Duniu! super naujienos:) Linkiu ,kad viskas pasibaigtu tik gerai-juk isktikruju kiekviena nusipelno to... 4u.gif

Debesuole, su TA. mm super jus jau dyckiai ) taip ir toliau:)

O manes ryt laukia echo. irgi nerimauju...

viskas bus gerai wub.gif
laikom ir didelius ir mazuliukus kumstukus bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif kazi ar bepamenat mane....smile.gif ziuriu mergaites gerai nusiteikusios,saunuoles.... smile.gif man po A praejo jau puse metuku,ir pradejom su vyru konstruoti maziuka vel wub.gif tikiuos si karta pavyks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytea* @ 2012 07 23, 13:55)
sveikos smile.gif kazi ar bepamenat mane....smile.gif ziuriu mergaites gerai nusiteikusios,saunuoles.... smile.gif man po A praejo jau puse metuku,ir pradejom su vyru konstruoti maziuka vel wub.gif tikiuos si karta pavyks wub.gif

Pavyks, pavyks 4u.gif Sėkmės dideliausios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytea* @ 2012 07 23, 13:55)

Žinoma kad pavyks wub.gif turi pavykti wub.gif

Man kažkaip pilvą pamaudent pradėjo kaip prieš mm, bet taip švelniai švelniai g.gif o po P kada ateina jau normalios mm kažin? Ar gali jos man taip anksti ateiti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytea* @ 2012 07 23, 12:55)

avukas tai matytas smile.gif

dideliausios sekmes 4u.gif
Atsakyti