Na o as eisiu pakartotinei echoskopijai sestad.,idomu po 2metu kaip pasikeite mano tulzies turinys,primenu,kad buvo 8 akmenys po centimetra..
QUOTE(kristiana1*1 @ 2012 11 07, 21:19)
Siandien suvalgiau keptu obuoliu, tai jauciu,kad pilve pradeda pjautis kates
busiu persistengus. Su svoriais sunkiai sekasi, nemoku as ju nekilnoti 

Pabandyk valgant sunkesnį maistą gerti virškinimo fermentus. Man išrašė Pangrol, bet ir Mezym tinka (nors man nuo jo skrandį skauda).
Na o as eisiu pakartotinei echoskopijai sestad.,idomu po 2metu kaip pasikeite mano tulzies turinys,primenu,kad buvo 8 akmenys po centimetra..
Sėkmės, rašyk po apžiūros kaip sekėsi. Aš eisiu pas gastro gydytoją pirmadienį iš ryto (tikiuosi, nepamiršiu, kad valgyt negalima

QUOTE(kristiana1*1 @ 2012 11 07, 21:19)
Sveikos, prisijungsiu ir as prie jusu isvystytos temos
Man priepuolis buvo ,kai laukiausi ir buvo 27 savaite, operuotis tada nejau, skaiu,jei mirsiu,tai tada operuokit. Praejo 2.5 metu ir as jau be tulzies, buvo 12 akmenu.Baisiausia buvo tai,kad vyrui pasake,kad isvezus is palatos, atves po 2.5 valandu, o atveze po 5 valandu. pasirodo padaugino raumenis atpalaiduojanciu vaistu, ir negalejau pradeti kvepuoti, tai gulejau po aparatais.Tas pasijaute, kai gryzau i palata, sunku buvo kvepuoti. Operavo Lazdynuose, negaliu skustis personalu.
jau dvi savaites po operacijos, valgau koses, sriubas, siek tiek sviesto, grietines lasas, ir kas keisciausiai,kad skrandis prieme susius
as net drebu kai apie juos pagalvoju.Zinoma jokiu astrumu. Siandien suvalgiau keptu obuoliu, tai jauciu,kad pilve pradeda pjautis kates
busiu persistengus. Su svoriais sunkiai sekasi, nemoku as ju nekilnoti 

Man priepuolis buvo ,kai laukiausi ir buvo 27 savaite, operuotis tada nejau, skaiu,jei mirsiu,tai tada operuokit. Praejo 2.5 metu ir as jau be tulzies, buvo 12 akmenu.Baisiausia buvo tai,kad vyrui pasake,kad isvezus is palatos, atves po 2.5 valandu, o atveze po 5 valandu. pasirodo padaugino raumenis atpalaiduojanciu vaistu, ir negalejau pradeti kvepuoti, tai gulejau po aparatais.Tas pasijaute, kai gryzau i palata, sunku buvo kvepuoti. Operavo Lazdynuose, negaliu skustis personalu.
jau dvi savaites po operacijos, valgau koses, sriubas, siek tiek sviesto, grietines lasas, ir kas keisciausiai,kad skrandis prieme susius

man po operacijos buvo tas pats.. pabudusi po narkozės niekaip negalėjau įkvėpti, prasidėjo panikos priepuolis.. tada reanimacijoj turėjau dar vieną siaubingą dusulio priepuolį. ir palatoj kurį laiką buvo sunku kvėpuoti. operavo irgi Lazdynuose.
normalų maistą pradėjau valgyti gal po mėnesio nuo operacijos. viršinimui pagerinti (ar yra problemų ar ne) geriu Verdin gastro

Po echo akmenuku padaugejo,patare gyventi iki pirmo priepuolio na ir aisku po jo vaziuoti operuotis,dar negano rado nauja liga,skydliaukes uzdegima...
Papasakosiu, kaip man sekėsi. Buvau šiand. apžiūrai. Pirmą kartą kai buvau mzd. prieš mėnesį, tulžyje buvo daug cholesterolio, dabar tulžis išsivalius, tai aiškiau matosi akmenukai. Pasirodo, turiu jų tris ir nemažus:
I-0,95 cm, II-0,45 cm, III-0,50 cm.
Na, tai ką, jei prasidės priepuoliai, teks operuotis, o dabar dar tirpinu.
Nzn, ar duos naudos tas tirpinimas, na bet vis šis tas. Paskyrė ateiti po 6 mėn.
Nzn, ar duos naudos tas tirpinimas, na bet vis šis tas. Paskyrė ateiti po 6 mėn.
QUOTE(Gabriete @ 2012 11 12, 12:16)
Papasakosiu, kaip man sekėsi. Buvau šiand. apžiūrai. Pirmą kartą kai buvau mzd. prieš mėnesį, tulžyje buvo daug cholesterolio, dabar tulžis išsivalius, tai aiškiau matosi akmenukai. Pasirodo, turiu jų tris ir nemažus:
o kaip tau ta tulzis issivale?

QUOTE(jura-rura @ 2012 11 12, 22:18)
Geriau vaistus akmenų tirpdymui, tulžies nutekėjimo gerinimui.
Va, dabar galiu pasakyti, kad vaistai Ursofalk tulžies akmenligės atveju nekompensuojami, aš juos pirkau turėdama darbuotojo draudimą, nes šiaip jie velniai brangūs, paskaičiavau mėnesiui mzd. 125 Lt., gerti 6 mėn. ir dar neaišku, ar padės
Laba diena! Gresia ir man tulzies operacija, nes priepuoliai ziaurus
kai uzeina ilgai kankinuosi, vaistai nepadeda... Galvoju Santariskese gultis, kas neseniai daresi, gal ka patartu? Nuskausminamuju kokiu nusipirkt is anksto, bei tuos akmenukus istraukia lazeriniu budu, per skylutes?Ar pjauna?

QUOTE(Edita @ edita,2012 11 19, 10:05)
kai uzeina ilgai kankinuosi, vaistai nepadeda... Galvoju Santariskese gultis, kas neseniai daresi, gal ka patartu? Nuskausminamuju kokiu nusipirkt is anksto, bei tuos akmenukus istraukia lazeriniu budu, per skylutes?Ar pjauna?

Mane rugsėjo 5 d. operavo Santariškėse. Gulant į ligoninę davė sąrašiuką ką nusipirkti (kainavo apie 140 Lt, bet ten vaistų nebuvo). Nusiperki ten vietinėje vaistinėje ir eini į skyrių gultis

O operacija taip, laparoskopija . 4 pjūviai iš viso, 2 mažesni ir 2 didesni. Pro juos viską ir išima. Paleidžia po 2 naktų (trečiadienį operavo, penktadienį paleido).
Nesikankinti, gulkit greičiau, greičiau viskas baigsis

QUOTE(birule @ 2012 11 19, 11:00)

Mane rugsėjo 5 d. operavo Santariškėse. Gulant į ligoninę davė sąrašiuką ką nusipirkti (kainavo apie 140 Lt, bet ten vaistų nebuvo). Nusiperki ten vietinėje vaistinėje ir eini į skyrių gultis

O operacija taip, laparoskopija . 4 pjūviai iš viso, 2 mažesni ir 2 didesni. Pro juos viską ir išima. Paleidžia po 2 naktų (trečiadienį operavo, penktadienį paleido).
Nesikankinti, gulkit greičiau, greičiau viskas baigsis

jetau mieloji, aciu, kad parasete, aprasete viska aiskiai

QUOTE(Edita @ edita,2012 11 19, 11:05)

man dare rugsėjo 12 Lazdynuose. Mokėti nieko nereikėjo, gal dėl to, kad atvežė greitoji priepuolio metu. Bet kiek girdėjau atsiliepimus, Santariškėse žymiai geriau

Sveikos,
gal yra siauliuose operavusiuju arba neuzilgo besioperuosianciuju?
Labai bijau...ieskau bendraminciu...
gal yra siauliuose operavusiuju arba neuzilgo besioperuosianciuju?
Labai bijau...ieskau bendraminciu...