Įkraunama...
Įkraunama...

Tulžies akmenligė

QUOTE(sandva @ 2012 12 05, 04:05)
Sveikos,
gal yra siauliuose operavusiuju arba neuzilgo besioperuosianciuju?

Labai bijau...ieskau bendraminciu... unsure.gif

bijoti tikrai nėra ko 4u.gif priepuolių bijokite labiau 4u.gif

merginos, turiu klausimą: ar kam nors skaudėjo paskui pjūvių vietas? ne iškart po operacijos, o po kokių, pvz 2 mėnesių? man kartais ties bamba vis padilkčioja.. ypač po fizinio krūvio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Miegapelė** @ 2012 12 05, 10:54)
bijoti tikrai nėra ko  4u.gif priepuolių bijokite labiau  4u.gif
merginos, turiu klausimą: ar kam nors skaudėjo paskui pjūvių vietas? ne iškart po operacijos, o po kokių, pvz 2 mėnesių? man kartais ties bamba vis padilkčioja.. ypač po fizinio krūvio  unsure.gif

man gyd.sake kad 2 menesius grieztai jokio kilnojimo ir fizinio kruvio, ir veliau nepersistengti 4u.gif Nors namie su dukryte esame 1,7metuku tai 12 kg.kai biski pakeliu jau is karto ir jauciasi, tai vat 4u.gif
Atsakyti
ir man jau pasake kad reik operuotis, nors akmenukai tik 2mm. bet ju maciau daugybe...
ar kas operavotes lazdynu ligonineje? pas gyd. varanauska? pas ka rekomneduotumete toj ligoninej operuotis? kas gali sutaitki info apie statymus ir pan. aciu
Atsakyti
operavausi Antakalnyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edita @ edita,2012 12 05, 21:00)
operavausi Antakalnyje  4u.gif

pas koki gydytoja?
Atsakyti
Man akmenligę aptiko visai netikėtai. Darė inkstų echoskopija, ir gydytoja pasiųlė pažiūrėti kitus vidaus organus. Negalėjau patikėti, kai pasakė, kad 80 % tulžies pūslės užpildyta akmenimis. Nejaučiau jokių simtomų, jokių priepolių. Apsilankiau pas Kauno klinikų chirurgą Kęstutį Kavaliauską. Gydytojas patarė šalinti pūslę, nes ji vistiek neatlieka savo funkcijų, aš ją tik nečiojuosi su tais akmenimis, nors man jie nieko blogo nedaro. Esu visiškai pasimetusi. Kažkaip nesinori pjaustytis, kol nejaučiu nieko. Bet laukt priepolio ir operuoti ekstra irgi nekas. Žodžiu dabar suku galvą ką daryt.
Beje gal turit atsiliepimų apie gydytoją K.Kavaliauską. Po pirmo apsilankymo mano įspūdžiai labai geri, viską išsamiai paaiškino, nupiešė, labai puikiai bendraujantis žmogus. Gal kas gydėtės pas jį???
Atsakyti
jeigu čia jis http://pincetas.lt/i...o...eti&id=6768 tai manau tikrai geras gyd. ir verta pasitikėti.
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2012 12 05, 20:31)
ir man jau pasake kad reik operuotis, nors akmenukai tik 2mm. bet ju maciau daugybe...
ar kas operavotes lazdynu ligonineje? pas gyd. varanauska? pas ka rekomneduotumete toj ligoninej operuotis? kas gali sutaitki info apie statymus ir pan. aciu

as lazdynuose.. parasyk i az 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Netiketai jungiuos i brangakmenius nesiojanciuju bureli verysad.gif Kolkas nesutikau salinti tulzies, nors gydytojai "paguode", kad matyt anksciau ar veliau jos neisvengsiu. Skausmu nera (tfu tfut tfu), bet virskinimo bedos kamuoja. Siai dienai nusipirkau arbateles tulziai ir sedziu laukiu, kol nurims paumejimas.
Klausiau gydytoju, ka galiu padaryti be operacijos. Pasake, kad nieko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shoko: 23 gruodžio 2012 - 21:43
QUOTE(Shoko @ 2012 12 23, 22:42)
Sveikos. Netiketai jungiuos i brangakmenius nesiojanciuju bureli  verysad.gif Kolkas nesutikau salinti tulzies, nors gydytojai "paguode", kad matyt anksciau ar veliau jos neisvengsiu. Skausmu nera (tfu tfut tfu), bet virskinimo bedos kamuoja. Siai dienai nusipirkau arbateles tulziai ir sedziu laukiu, kol nurims paumejimas.
Klausiau gydytoju, ka galiu padaryti be operacijos. Pasake, kad nieko  doh.gif

turi daug akmenu?didieliu?

mergaites ar jums uzeina tokie sirdes permusimai, lyg pulsas padaznetu.. ir kvepavimas pasunkeja... kas cia vyksta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2012 12 27, 20:48)
turi daug akmenu?didieliu?

mergaites ar jums uzeina tokie sirdes permusimai, lyg pulsas padaznetu.. ir kvepavimas pasunkeja... kas cia vyksta? g.gif

Ieskok naujos ligos,pas mane kai taip buvo tai rado tiroidita.
Atsakyti
Dar buna sirdies sutrikimai del skydliaukes 4u.gif pas mane per priepuolius panasiai buvo, priezastys- akmenys 4u.gif istyriau viska, liko jie, po pasalinimo viskas ciki :-)
Atsakyti