Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

Sveikos paneles 4u.gif

QUOTE(pink peony @ 2012 06 16, 20:08)
Sutinku, kad reikia bendros temos apie NŠP norint pastoti, butu galima gerokai praplesti diskusijas, neapsistojant vien tik apie BT.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Ragany @ 2012 06 17, 05:14)
Labas rytas 4u.gif
atrodo, šiandien bišk šoktelėjo.
http://tevu-darzelis...106@1205307a092

Linkiu laikytis taip ir toliau 4u.gif

QUOTE(Amūra @ 2012 06 17, 07:22)
Labas rytas, kad ir kokia graži pabaiga buvo, šiandien viskam atėjo galas  smile.gif

user posted image

mmm dar nėra, bet faktas kad šiandien pareis.. na to ir tikėjausi, tad nėra baisaus nusivylimo  smile.gif  visoms gražių ir sėkmingų grafikėlių  wub.gif

Gaila, bet nenusimink gal dar neviskas prarasta 4u.gif

QUOTE(kufuke @ 2012 06 17, 08:02)
Buna, kad mm dıena BT pakrenta mirksiukas.gif

Mano:
http://www.fertility...com/home/282120

Labai daug zadantis ciklas thumbup.gif

O as siandien pakritau doh.gif

http://tevu-darzelis...970@120530d3afe
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 06 16, 18:31)
Kažin ar yra mastau.gif , bet man atrodo, kad prasmingiau būtų kaip tik viena tema apie natūralų šeimos planavimą siekiant pastoti (kaip kad yra seniai gyvuojanti ir vis dar aktyvi tema siekiančioms nėštumą atidėti), o ne apie kiekvieną iš požymių atskirai. NŠP - labai universalus metodas. Siekiant pastoti taisyklės žinoma turi savą specifiką, bet net ir NŠP mokymus (kursus ar individualias konsultacijas) galima lankyti nebūtinai nėštumo atidėjimo tikslais.

P.S. Atsiprašau tų, kam atrodo, kad mano šnekos labai ne į temą. Tiesiog šį SM skyrelį tyliai stebiu jau senokai ir man išties keista tokia situacija, kad apie BT kalbama labai daug, o apie vaisingumo požymių visumą ir ypač apie tuos požymius, kurie gali parodyti artėjančią, o ne jau įvykusią ovuliaciją - praktiškai nieko.

Manau, _Smalsute_, tiesiog BT yra lengviausia stebėti. Iš esmės ši tema gal ir atstoja temą apie NPŠ, ją būtų galimanebent pervadinti su laiku. Nes juk BT grafikuose žymimos ir gleivės, ir gimdos kaklelio padėtis. Tiesiog kas žymisi, kas - ne.

Papildyta:
QUOTE(pink peony @ 2012 06 16, 22:08)
Sutinku, kad reikia bendros temos apie NŠP norint pastoti, butu galima gerokai praplesti diskusijas, neapsistojant vien tik apie BT.

Kalbant apie BT (ir ne tik), nezinau kaip cia butu galima paaiskinti toki atveji, bet isvis, ar IMANOMA ovuliacija, kai dar tik 7 ciklo diena?? 6-7 CD atsirado gausiu gleiviu, panasiu i kiausinio baltyma, padidejo lytine potencija (tomis dienomis), o siryt (7 CD) soktelejo BT net 4 laipsniais  blink.gif Ar IMANOMAS toks variantas, kad ivyko super ankstyva O?? Mmm ziauriai nereguliarios. Plius, siandien jauciu pilvo apacios nezymius pamaudenimus... Kaip ir viskas atitiktu ovuliacijai, bet dar tik 7 CD  unsure.gif

Aš manau, įmanoma kuo puikiausiai, ypač esant nereguliariam ciklui, tai visiškai natūralu 4u.gif

O mano zigzagai jau ima mane linksmint smile.gif Nors mano BT visuomet besikeičianti, tokio dėsingo zigzagavimo nesu dar pas save mačiusi. Laukiu toliau. Mėnesinės turėtų būti antradienį, liko nedaug. Šiaip ir pačiai smalsu, ar čia tiesiog tokia įprasta liutealinė fazė, ar kas jau įsikabino pas mane... Implantaciniai laiptukai kaip ir įžiūrimi pro zigzaginį piešinį... ax.gif Žodžiu, lieku nežinioje ir laukime.

Amūra, linkiu su naujom jėgom kibti į naująjį ciklą, jeigu jis iš tiesų prasidės (mažytė abejonė vis viena lieka).

Kufuke, nu tu pavarai, duok jau dvi juosteles, mes jau nekantraujam thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 17 birželio 2012 - 13:11
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 17, 14:03)

Amūra, linkiu su naujom jėgom kibti į naująjį ciklą, jeigu jis iš tiesų prasidės (mažytė abejonė vis viena lieka).

na kolkas mmm nėra, maudimų taip pat nejaučiu.. tai jei šiandien nesulauksiu idomu kokia bus ryt BT, pažiūrėjau i kitus sėkmingus grafikėlius tai tikrai yra tokių, kaip pas mane: kad prieš mmm BT krenta, o paskui ir vel kyla.. netikiu, bet vilties turiu.. smile.gif
Smagu i tavo grafikėli žiūrėt, vilties kad jis sėkmingas labai daug.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 06 16, 21:39)
Nėra neįmanoma mastau.gif Literatūroje 21 dienos trukmės ciklai minimi kaip dar daugiau mažiau norma, tai atėmus vidutinę liuteininės fazės trukmę - 14 dienų, panašiai taip ir išeina.
Beje ar ankstesniame cikle BT buvo pakilusi?

tai yra mano pirmas ciklas, kai BT matuoju nuo pradziu smile.gif Pries tai matavau nuo beveik ciklo galo, tad visiskai neaiskus grafikas gavosi.
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 17, 13:03)
Aš manau, įmanoma kuo puikiausiai, ypač esant nereguliariam ciklui, tai visiškai natūralu  4u.gif

taip, ciklas nereguliarus siaubingai, bet esme ta, kad man jis dar niekad gyvenime nera buves 21 diena. Trumpiausiai kazkur 35 dienos. Mano labai ilgi ciklai. Nebent kazkaip paveike Duphaston, nes praeita cikla ji vartojau menesinems issaukti g.gif
Bet siandien vel temp nukrito, tad gal cia siaip kazkas sokineja..... unsure.gif

http://www.fertility...com/home/3d4340
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 06 17, 17:27)
tai yra mano pirmas ciklas, kai BT matuoju nuo pradziu smile.gif Pries tai matavau nuo beveik ciklo galo, tad visiskai neaiskus grafikas gavosi.

taip, ciklas nereguliarus siaubingai, bet esme ta, kad man jis dar niekad gyvenime nera buves 21 diena. Trumpiausiai kazkur 35 dienos. Mano labai ilgi ciklai. Nebent kazkaip paveike Duphaston, nes praeita cikla ji vartojau menesinems issaukti  g.gif
Bet siandien vel temp nukrito, tad gal cia siaip kazkas sokineja.....  unsure.gif

http://www.fertility...com/home/3d4340

Panašu į atsitiktinį šuolį 4u.gif Stebėk toliau ir nesinervuok. 4u.gif Matysi vaisingas gleives - darykit, kas priklauso, o BT bendrą paveikslėlį vis viena jau post-factum teparodo.
Atsakyti
Dekui vylabusle uz palaikyma smile.gif
16 CD vel gersiu D, todel pagal viska si ir sekanti ciklus pastot kaip ir labai labai labai mazai sansu bus... Tik va, keistas tas suolis pasirode ir siaip sutapimu kitu. Tokiu atveju butume idealiai pataike su ND, bet aisku, neprisisvajosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 06 17, 17:33)
Dekui vylabusle uz palaikyma smile.gif
16 CD vel gersiu D, todel pagal viska si ir sekanti ciklus pastot kaip ir labai labai labai mazai sansu bus... Tik va, keistas tas suolis pasirode ir siaip sutapimu kitu. Tokiu atveju butume idealiai pataike su ND, bet aisku, neprisisvajosiu biggrin.gif

Man gana dažnai toks šuolis nutinka ciklo pradžioj, bet be kitų požymių: nei gleivių, nei ko nors kito g.gif

Žinai, kai ciklas nestabilus, ir dar geri hormoninį dalyką - būti netikėtumų gali tikrai, kad ir ovuliacija ciklo pradžioj. 4u.gif
Atsakyti
vylbusle,

Daug zadantys zigzagiukai wub.gif Laikau uz tave kumstukus! 4u.gif 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 06 17, 10:51)
Pastojo, nuo kitos dienos "prasirgo" normalaus gausumo mėnesinėmis ir vis tiek susilaukė Tavęs? bigsmile.gif

Sveikute smile.gif Mano bendradarbe db laukiasi. Suzinuojo kad nescia jau 10 savaitei. Nes mm buvo. Geras. smile.gif Kad mums taip biggrin.gif
PS ji jau 18 savaitei wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chikipiki: 17 birželio 2012 - 20:40
QUOTE(Chikipiki @ 2012 06 17, 21:39)
Sveikute smile.gif Mano bendradarbe db laukiasi. Suzinuojo kad nescia jau 10 savaitei. Nes mm buvo. Geras. smile.gif Kad mums taip  biggrin.gif
PS ji jau 18 savaitei wink.gif

Oi, Chikipiki, nebalamutyk, tuoj aš net ir sulaukusi mėnesinių kaskart testą darysiuos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 17, 23:48)
Oi, Chikipiki, nebalamutyk, tuoj aš net ir sulaukusi mėnesinių kaskart testą darysiuos  lotuliukas.gif

Na kaip tu, ar testo nedareisi?
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 06 18, 08:16)
Na kaip tu, ar testo nedareisi?

Dar kenčiu... Rytoj - mėnesinių diena (paprastai jos vakarop pasirodo)... Taigi, testą arysiuos poryt arba ryt, jeigu neištversiu. Šiandien vos išvėriau. Nepasidariau tik tam, kad nesusigadinčiau sau nuotaikos, nes darbe atsakinga diena, ūpas yra reikalingas.
Atsakyti