QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 06 16, 18:31)
Kažin ar yra

, bet man atrodo, kad prasmingiau būtų kaip tik viena tema apie natūralų šeimos planavimą siekiant pastoti (kaip kad yra seniai gyvuojanti ir vis dar aktyvi
tema siekiančioms nėštumą atidėti), o ne apie kiekvieną iš požymių atskirai. NŠP - labai universalus metodas. Siekiant pastoti taisyklės žinoma turi savą specifiką, bet net ir NŠP mokymus (kursus ar individualias konsultacijas) galima lankyti nebūtinai nėštumo atidėjimo tikslais.
P.S. Atsiprašau tų, kam atrodo, kad mano šnekos labai ne į temą. Tiesiog šį SM skyrelį tyliai stebiu jau senokai ir man išties keista tokia situacija, kad apie BT kalbama labai daug, o apie vaisingumo požymių visumą ir ypač apie tuos požymius, kurie gali parodyti artėjančią, o ne jau įvykusią ovuliaciją - praktiškai nieko.
Manau, _Smalsute_, tiesiog BT yra lengviausia stebėti. Iš esmės ši tema gal ir atstoja temą apie NPŠ, ją būtų galimanebent pervadinti su laiku. Nes juk BT grafikuose žymimos ir gleivės, ir gimdos kaklelio padėtis. Tiesiog kas žymisi, kas - ne.
Papildyta:
QUOTE(pink peony @ 2012 06 16, 22:08)
Sutinku, kad reikia bendros temos apie NŠP norint pastoti, butu galima gerokai praplesti diskusijas, neapsistojant vien tik apie BT.
Kalbant apie BT (ir ne tik), nezinau kaip cia butu galima paaiskinti toki atveji, bet isvis, ar IMANOMA ovuliacija, kai dar tik 7 ciklo diena?? 6-7 CD atsirado gausiu gleiviu, panasiu i kiausinio baltyma, padidejo lytine potencija (tomis dienomis), o siryt (7 CD) soktelejo BT net 4 laipsniais

Ar IMANOMAS toks variantas, kad ivyko super ankstyva O?? Mmm ziauriai nereguliarios. Plius, siandien jauciu pilvo apacios nezymius pamaudenimus... Kaip ir viskas atitiktu ovuliacijai, bet dar tik 7 CD
Aš manau, įmanoma kuo puikiausiai, ypač esant nereguliariam ciklui, tai visiškai natūralu
O mano zigzagai jau ima mane linksmint

Nors mano BT visuomet besikeičianti, tokio dėsingo zigzagavimo nesu dar pas save mačiusi. Laukiu toliau. Mėnesinės turėtų būti antradienį, liko nedaug. Šiaip ir pačiai smalsu, ar čia tiesiog tokia įprasta liutealinė fazė, ar kas jau įsikabino pas mane... Implantaciniai laiptukai kaip ir įžiūrimi pro zigzaginį piešinį...

Žodžiu, lieku nežinioje ir laukime.
Amūra, linkiu su naujom jėgom kibti į naująjį ciklą, jeigu jis iš tiesų prasidės (mažytė abejonė vis viena lieka).
Kufuke, nu tu pavarai, duok jau dvi juosteles, mes jau nekantraujam