Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

QUOTE(mamytee21 @ 2012 06 18, 11:45)
Sveikos  4u.gif

Nebesuprantu savo grafikelio  g.gif  Si cikla pirmoj fazej buvo aukstoka temperatura palyginus su pirmu matavimo menesiu, o antoj fazej kazko zemoka  unsure.gif

Pasirodau http://tevu-darzelis...970@120530d3afe

Viskas normalu pas tave. Įvairus būna tas skirtumas, ir priklauso tai net nuo sezono. Mūsų BT iš tikro labai paslanki ir kaiti, todėl žiūrėti reikia daugiausia į BT skirtumą, ir tai yra labiau orientacijai. mirksiukas.gif Kol kas tavo grafikas atrodo normaliai, jeigu BT leistųsi žemiau linijos, ir daug kartų - tai jau būtų gal kažkas negerai (jeigu kitų priežasčių BT pakristi nebūtų), bet tavo grafikėlis gražus ir nekelia negerų įtarimų (bent jau man).
Papildyta:
QUOTE(kufuke @ 2012 06 18, 12:13)

Kufuke, žemiau kristi nebereikia mirksiukas.gif Laikau kumščius už tave, toks daug žadantis aukštas skrydis, al vis tik bus TAS? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 18 birželio 2012 - 14:04
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 18, 13:03)
Viskas normalu pas tave. Įvairus būna tas skirtumas, ir priklauso tai net nuo sezono. Mūsų BT iš tikro labai paslanki ir kaiti, todėl žiūrėti reikia daugiausia į BT skirtumą, ir tai yra labiau orientacijai.  mirksiukas.gif  Kol kas tavo grafikas atrodo normaliai, jeigu BT leistųsi žemiau linijos, ir daug kartų - tai jau būtų gal kažkas negerai (jeigu kitų priežasčių BT pakristi nebūtų), bet tavo grafikėlis gražus ir nekelia negerų įtarimų (bent jau man).
Papildyta:
Kufuke, žemiau kristi nebereikia  mirksiukas.gif  Laikau kumščius už tave, toks daug žadantis aukštas skrydis, al vis tik bus TAS?  4u.gif

Aciu vylabusle uz paguodos zodzius tu tikras draugas friends.gif 4u.gif Apsiraminau dabar ir lauksiu rytojaus ryto, kada vel pasimatusoiu BT. Siandien du kartus matavau BT viena karta 7.30 o kita karta 8val tikrinau ar termometras nesugedo blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 18, 08:26)
Dar kenčiu... Rytoj - mėnesinių diena (paprastai jos vakarop pasirodo)... Taigi, testą arysiuos poryt arba ryt, jeigu neištversiu. Šiandien vos išvėriau. Nepasidariau tik tam, kad nesusigadinčiau sau nuotaikos, nes darbe atsakinga diena, ūpas yra reikalingas.

Nu kantrybė tavo pavydėtina bigsmile.gif keliu kepurę biggrin.gif .
aš žiūriu čia be manęs nemažai "ant paskutinių dienų sėdi", belaukdamos mėmių smile.gif. laikykites - turi pasisekti smile.gif 4u.gif
Mano BT tai sokineja šiek tiek...buvo nupiešę ovuliaciją 12 dieną, tada kai du kart pakritau - panaikino iš vis. tada kilstelėjau šiek tike - vėl įpašė tą 12 dieną. O šiandien ją smagiai perkėlė į 22 CD. kas čia darosi?...Juk ir visos vaisingos gleivė, ir pilvo pamaudenimai buvo seniau, ne dabar...Ir ciklas mano paprastai 28-30 dienų. (tik po to nelaimingo gimdymo kol atsistatė buvo 35/34/27/30/30 dienų... aš jau manaiu savaitgalį testą daryt, o čia...jei ovuliacija tikrai 22 dieną, tad iki mėnesinių dar..kaip iki dangaus...
Vylabusle, ranką pabučiuosiu jei išmanančiai pakomentuosi...aišku, kitų mergaičių komentarai irgi praverstų ax.gif . aš dar tik pirmą ciklą matuoju, elektroniniu burnoje (ir kontrolinis gyvsidabrinis makštyje), tad skirtumas ir būnas 3 padalos. Kaip čia yra?... verysad.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bobulka: 18 birželio 2012 - 17:21
QUOTE(Bobulka @ 2012 06 18, 17:20)
Nu kantrybė tavo pavydėtina  bigsmile.gif keliu kepurę  biggrin.gif .
aš žiūriu čia be manęs nemažai "ant paskutinių dienų sėdi", belaukdamos mėmių smile.gif. laikykites - turi pasisekti smile.gif 4u.gif
Mano BT tai sokineja šiek tiek...buvo nupiešę ovuliaciją 12 dieną, tada kai du kart pakritau - panaikino iš vis. tada kilstelėjau šiek tike - vėl įpašė tą 12 dieną. O šiandien ją smagiai perkėlė į 22 CD. kas čia darosi?...Juk ir visos vaisingos gleivė, ir pilvo pamaudenimai buvo seniau, ne dabar...Ir ciklas mano paprastai 28-30 dienų. (tik po to nelaimingo gimdymo kol atsistatė buvo 35/34/27/30/30 dienų... aš jau manaiu savaitgalį testą daryt, o čia...jei ovuliacija tikrai 22 dieną, tad iki mėnesinių dar..kaip iki dangaus...
Vylabusle, ranką pabučiuosiu jei išmanančiai pakomentuosi...aišku, kitų mergaičių komentarai irgi praverstų  ax.gif . aš dar tik pirmą ciklą matuoju, elektroniniu burnoje (ir kontrolinis gyvsidabrinis makštyje), tad skirtumas ir būnas 3 padalos. Kaip čia yra?... verysad.gif
user posted image

Vıskas normalıaı mirksiukas.gif skaıcıuok tık makstıes BT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2012 06 18, 17:23)
Vıskas normalıaı mirksiukas.gif skaıcıuok tık makstıes BT smile.gif

makstyje pardejau vidury ciklo, tad nebenorejau keisti, kad neatrodytu šuolis smile.gif ten matuosiu nuo kito ciklo - jei prireiks... 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Kokiu naujienu turit? Gal kas NT pagadinot jau? bigsmile.gif

Po P sakiau daugiau nebesureiksminsiu visu tu BT matavimu, OT testu nedarysiu ir is vis negalvosiu apie pastojima kaip pamisus,o tiesiog atsipalaiduosiu ir nebestresuosiu, bet vel pagavau save kad nebegaliu apie tai negalvoti doh.gif Jau negaliu sulaukti rytojaus ryto ir pamatuoti BT blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bobulka @ 2012 06 18, 18:20)

Vylabusle, ranką pabučiuosiu jei išmanančiai pakomentuosi...aišku, kitų mergaičių komentarai irgi praverstų  ax.gif . aš dar tik pirmą ciklą matuoju, elektroniniu burnoje (ir kontrolinis gyvsidabrinis makštyje), tad skirtumas ir būnas 3 padalos. Kaip čia yra?... verysad.gif

Oioi, koks aš čia autoritetas patapau biggrin.gif Gerai, pradedu būrimą iš grafiko... umn.gif Susijungiu su ekstrasensinėmis antgamtinėmis sferomis ir matau... kad pagal grafiką, pas tave vaisingų gleivių buvo iki pat 21 ciklo dienos, todėl FF gleivės nieko nesako, tad ir brėžia mechaniškai pagal BT mirksiukas.gif Šiaip aš visai pasitikėčiau FF, jeigu tavo gleivės visos, kur sužymėta, buvo tikrai tokios pat, nes po 12 cd temperatūra dar žemoka buvo.

Bet kaip iš tikrųjų yra, parodys ciklo pabaiga arba jos neatėjimas mirksiukas.gif Ekstrasensinis seansas baigtas aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(mamytee21 @ 2012 06 18, 20:54)
Labas vakaras  4u.gif

Kokiu naujienu turit? Gal kas NT pagadinot jau?  bigsmile.gif

Po P sakiau daugiau nebesureiksminsiu visu tu BT matavimu, OT testu nedarysiu ir is vis negalvosiu apie pastojima kaip pamisus,o tiesiog atsipalaiduosiu ir nebestresuosiu, bet vel pagavau save kad nebegaliu apie tai negalvoti  doh.gif  Jau negaliu sulaukti rytojaus ryto ir pamatuoti BT  blush2.gif  doh.gif

Radau mama.lt puslapyje mitų apie pastojimą paneigimus, pirmas iš jų:

Mitas 1. Atsipalaiduok, negalvok apie tai ir pastosi.
Deja, kliniški tyrimai nėra atlikti. Stresas – tik vienas iš labai retų atvejų, neigiamai veikiantis ovuliaciją. O štai palankių dienų sekimas ir kontrolė čia tikrai jums padės.

Taigi, nereikia panikuoti kad nepavyksta neglvoti apie tai. Visi mitai čia: http://######/show-a...-apie-pradejima
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 18, 19:52)
Radau mama.lt puslapyje mitų apie pastojimą paneigimus, pirmas iš jų:

Mitas 1. Atsipalaiduok, negalvok apie tai ir pastosi.
Deja, kliniški tyrimai nėra atlikti. Stresas – tik vienas iš labai retų atvejų, neigiamai veikiantis ovuliaciją. O štai palankių dienų sekimas ir kontrolė čia tikrai jums padės.

Taigi, nereikia panikuoti kad nepavyksta neglvoti apie tai. Visi mitai čia: http://######/show-a...-apie-pradejima

Man neatidaro g.gif
Atsakyti
[quote=vylabusle,2012 06 18, 20:52]
Oioi, koks aš čia autoritetas patapau biggrin.gif Gerai, pradedu būrimą iš grafiko... umn.gif Susijungiu su ekstrasensinėmis antgamtinėmis sferomis ir matau... kad pagal grafiką, pas tave vaisingų gleivių buvo iki pat 21 ciklo dienos, todėl FF gleivės nieko nesako, tad ir brėžia mechaniškai pagal BT mirksiukas.gif Šiaip aš visai pasitikėčiau FF, jeigu tavo gleivės visos, kur sužymėta, buvo tikrai tokios pat, nes po 12 cd temperatūra dar žemoka buvo.

Bet kaip iš tikrųjų yra, parodys ciklo pabaiga arba jos neatėjimas mirksiukas.gif Ekstrasensinis seansas baigtas aciuks.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif pajukinai iki negaliu 4u.gif . Tikiuosi nors kiek su tuo ND pataikiau...smile.gif Dabar jau vyras man iš paskos laksto - sako:"pripratinai prie grafiko, db ateik arčiau" lotuliukas.gif
Nu, aš tik paskui paskaičiau, kad tos vaisingiausios gleives ne tik tįstančios būna, bet dar ir permatomos. O aš kai tik pamatydavau besitampančias tarp pirštų - tai kaldavau E ax.gif
dėkavoju dedelia didiajai burtininkei 4u.gif . ir lauksiu tavo testo rezultato. taip noriu, kad tu būtum apdovanota nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Bobulka @ 2012 06 18, 22:42)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  pajukinai iki negaliu  4u.gif . Tikiuosi nors kiek su tuo ND pataikiau...smile.gif Dabar jau vyras man iš paskos laksto - sako:"pripratinai prie grafiko, db ateik arčiau"  lotuliukas.gif 
Nu, aš tik paskui paskaičiau, kad tos vaisingiausios gleives ne tik tįstančios būna, bet dar ir permatomos. O aš kai tik pamatydavau besitampančias tarp pirštų - tai kaldavau E  ax.gif
dėkavoju dedelia didiajai burtininkei  4u.gif  . ir lauksiu tavo testo rezultato. taip noriu, kad tu būtum apdovanota  nestuke.gif

Lauksime ir ateity mūsų būrimo salone biggrin.gif Ačiū, kad naudojatės mūsų paslaugomis. biggrin.gif

Aš irgi su tom išskyrom žioplinėjau pradžioje, baltas tyrinėjau, o jos, brač, beveik visada tąsokos. Už tai kaip vieną kartą pamačiau tooookį baltymą - tip top kiaušinis, tada ir supratau, kas tos vaisingos gleivės. Aišku, pamačiau aš jas tik po to, kai ureaplasmą pasigydžiau.

Beje, jaučiu porą dienų perštėjimą negerą, kaip būdavo su ta zaraza verysad.gif Pakartotiną tyrimą reik daryt, nelaukt, kol įsivešės. unsure.gif Bet pirmiausia šio ciklo pabaigos sulauksiu rolleyes.gif

O mano vyras, įsisavinęs info, kad dar nesulaukiau mėnesinių, bet kad gali būti, jos ateis rytoj, irgi neleido pasprukti biggrin.gif Aš vis tikiuosi, kad mėnesinių nebus, o jis apsidraudė. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 18 birželio 2012 - 21:53
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 18, 20:50)
O mano vyras, įsisavinęs info, kad dar nesulaukiau mėnesinių, bet kad gali būti, jos ateis rytoj, irgi neleido pasprukti  biggrin.gif  Aš vis tikiuosi, kad mėnesinių nebus, o jis apsidraudė.  lotuliukas.gif

Ryt jau gadink NT nes man jau smalsu labai rolleyes.gif

Labanakt einu miegot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 06 18, 22:41)
Man neatidaro  g.gif

Vietoje grotelių įvesk mama.lt wink.gif
Papildyta:
QUOTE(mamytee21 @ 2012 06 18, 23:49)
Ryt jau gadink NT nes man jau smalsu labai  rolleyes.gif

Labanakt einu miegot  4u.gif

A man kaip smalsu, neįsivaizduoji, bet aš kuo toliau, tuo labiau bijau nusivylimo, o ir vyras atkalbinėja nuo testo darymo... blush2.gif
Atsakyti