Sveikos merginos Man siandien kaip ir mmm diena, bet jos dar nesiruosia ateiti,taigi anas dienas dariausi NT tai tie DBEST testai rode abu kazkokius vaiduokliukus,o pasidarius kita nerode nieko Tai net nzn ko man laukti Ykeliu savo grafikeli
Dar kenčiu... Rytoj - mėnesinių diena (paprastai jos vakarop pasirodo)... Taigi, testą arysiuos poryt arba ryt, jeigu neištversiu. Šiandien vos išvėriau. Nepasidariau tik tam, kad nesusigadinčiau sau nuotaikos, nes darbe atsakinga diena, ūpas yra reikalingas.
[/quote]
Kiek girdejau atsiliepimu tai sake dbest testais pasitiketi nereikia jie dazniausiai klaidingai rodo ,na jeigu mmm dar veluos tai sia savaite pasidarysiu hcg
Sveikos merginos
Man siandien kaip ir mmm diena, bet jos dar nesiruosia ateiti,taigi anas dienas dariausi NT tai tie DBEST testai rode abu kazkokius vaiduokliukus,o pasidarius kita nerode nieko
Tai net nzn ko man laukti
Ykeliu savo grafikeli
o man vakar mm parsivilko 12dpo kartojau testuka tai buvo vaiduokliukas aiskus pakankamai, matyt nepavyko isikabint turejau 10tokiu testuku internetiniu tai dar nei kart anksciau nebuvo jokiu vaiduokliuku, o ir pasirode po kokiu 3-4min.
gal galit padet, kaip padaryt kad rodytu ne tik paskutinio ciklo grafikeli bet ir ansktesniu?
Dar kenčiu... Rytoj - mėnesinių diena (paprastai jos vakarop pasirodo)... Taigi, testą arysiuos poryt arba ryt, jeigu neištversiu. Šiandien vos išvėriau. Nepasidariau tik tam, kad nesusigadinčiau sau nuotaikos, nes darbe atsakinga diena, ūpas yra reikalingas.