Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

QUOTE(vylabusle @ 2012 06 18, 21:50)
Lauksime ir ateity mūsų būrimo salone  biggrin.gif  Ačiū, kad naudojatės mūsų paslaugomis.  biggrin.gif

atejau pasinaudoti jusu paslaugomis biggrin.gif mirksiukas.gif

QUOTE(vylabusle @ 2012 06 18, 23:19)
Vietoje grotelių įvesk mama.lt wink.gif
Papildyta:
A man kaip smalsu, neįsivaizduoji, bet aš kuo toliau, tuo labiau bijau nusivylimo, o ir vyras atkalbinėja nuo testo darymo...  blush2.gif

daryk NT, labai jau smalsu 4u.gif wub.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Vylibause laukiame is taves ziniu bigsmile.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

http://www.fertility...com/home/3d4340
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 06 19, 08:18)
Vylibause laukiame is taves ziniu  bigsmile.gif

Nėr iš manęs gerų žinių verysad.gif Mėmės dar neparsivilko, bet netruks: BT nukrito šiandien iki 36.65 verysad.gif Šiaip tai yra įprastinė pirmosios ciklo dienos temperatūra, taip kad liko tiesiog laukti. Viltis (toji, kuri durnių mama) vis dar pakirba kažką, bet ir ji nutils po kelių valandų, kai pramuš... Vėliausia turėčiau užkraujuoti rytoj, bet šiaip laukiu šiandien. verysad.gif

Bet turiu už tai atsarginį planą - po mėnesinių išsitirti pakartotinai ureaplasmą. Nes jeigu ši zaraza galutinai neišnykusi, dar ir geriau, kad nepastojau - bus proga išgyti pilnai. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 19, 09:19)
Bet turiu už tai atsarginį planą - po mėnesinių išsitirti pakartotinai ureaplasmą. Nes jeigu ši zaraza galutinai neišnykusi, dar ir geriau, kad nepastojau - bus proga išgyti pilnai.  unsure.gif

4u.gif
pakartot tyrima tai reiktu. bet linkiu nieko neberast smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 19, 09:19)
Bet turiu už tai atsarginį planą - po mėnesinių išsitirti pakartotinai ureaplasmą. Nes jeigu ši zaraza galutinai neišnykusi, dar ir geriau, kad nepastojau - bus proga išgyti pilnai.  unsure.gif

Na va...noriu paguosti bet kazkaip neiseina...nors jau stengiames taip jautriai nereaguot,bet nusivilimas yra ir niekur nuo to nepabegsi..

O man kaip ir antra faze,tik kad BT 36,4...jauciu OV kaip ir nebuvo...testukai 4 dienas visai neigiami,nors ir issskyros turejau ir GK praviras...bet ..bet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alina26: 19 birželio 2012 - 09:58
QUOTE(Alina26 @ 2012 06 19, 10:58)
Na va...noriu paguosti bet kazkaip neiseina...nors jau stengiames taip jautriai nereaguot,bet nusivilimas yra ir niekur nuo to nepabegsi..

O man kaip ir antra faze,tik kad BT 36,4...jauciu OV kaip ir nebuvo...testukai 4 dienas visai neigiami,nors ir issskyros turejau  ir GK praviras...bet ..bet...

Jeigu GK praviras - matyt, ovuliuoji. bigsmile.gif Pakils dar ta BT, dabar tik nepamirškite padaryti, kad pakilimas btų ilgesniam laikui mirksiukas.gif

Na, aš kol kas lyg normaliai jaučiuosi... Susitaikiau. Jau priprantu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 19, 10:09)
Jeigu GK praviras - matyt, ovuliuoji.  bigsmile.gif Pakils dar ta BT, dabar tik nepamirškite padaryti, kad pakilimas btų ilgesniam laikui  mirksiukas.gif

Na, aš kol kas lyg normaliai jaučiuosi... Susitaikiau. Jau priprantu.  unsure.gif

Tai kad ND jau nera su kuo darytis doh.gif ..paskutini syk buvo nakti- sekmadieni:) ir usio...
Cia man jau pranoja... juk sakau sau,nieko netiketis... aj:)Sorry uz off topic)

O tu saunuole) gal tikrai,reikes tyrimukus kartot.. arba jau vyra tirt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina26 @ 2012 06 19, 11:14)
Tai kad ND jau nera su kuo darytis doh.gif ..paskutini syk buvo  nakti- sekmadieni:) ir usio...
Cia man jau pranoja... juk sakau sau,nieko netiketis... aj:)Sorry uz off topic)

O tu saunuole) gal tikrai,reikes  tyrimukus kartot.. arba jau vyra tirt... g.gif

Ai, pamiršau gi, išvažiavęs doh.gif

Na, aš dėl tyrimukų susimąsčiau, nes pajutau perštėjimą tokį negerą - nežymus jis, bet labai jau primena tuos laikus, kai sirgau...
Atsakyti
Labas rytas ax.gif

QUOTE(vylabusle @ 2012 06 18, 22:19)
Vietoje grotelių įvesk mama.lt wink.gif
Papildyta:
A man kaip smalsu, neįsivaizduoji, bet aš kuo toliau, tuo labiau bijau nusivylimo, o ir vyras atkalbinėja nuo testo darymo...  blush2.gif

Aciu 4u.gif As jau buciau 10 NT pasidarius doh.gif visai neturiu kantrybes rolleyes.gif

QUOTE(vylabusle @ 2012 06 19, 08:19)
Nėr iš manęs gerų žinių  verysad.gif 

Laikykis 4u.gif Buna kad mmm diena BT pakrenta 4u.gif

O as siandien pakilau rolleyes.gif
Pasirodau http://tevu-darzelis...970@120530d3afe
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamytee21: 19 birželio 2012 - 10:27
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 19, 10:22)
Ai, pamiršau gi, išvažiavęs  doh.gif

Na, aš dėl tyrimukų susimąsčiau, nes pajutau perštėjimą tokį negerą - nežymus jis, bet labai jau primena tuos laikus, kai sirgau...

siaip man buna karts nuo karto perstejimai tokie...cia gali but nuo fluoros kitimo ciklo metu....turiu tam momentui gerosios bakterijos...
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 06 19, 11:26)
Labas rytas  ax.gif
Aciu  4u.gif As jau buciau 10 NT pasidarius  doh.gif visai neturiu kantrybes  rolleyes.gif
Laikykis  4u.gif  Buna kad mmm diena BT pakrenta  4u.gif

O as siandien pakilau  rolleyes.gif
Pasirodau http://tevu-darzelis...970@120530d3afe

Gal po implantacijos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Alina26 @ 2012 06 19, 11:28)
siaip man buna karts nuo karto perstejimai tokie...cia gali but nuo fluoros kitimo ciklo metu....turiu tam momentui gerosios bakterijos...

Na, atsarga gėdos nedaro. Persirgsiu mėnesinėmis, ir nueisiu... Beje, ar būtinai pas ginę ureaplasmos tyrimą darytis? Gal kur kitur Vilniuje daro?
Atsakyti