Taip idomu buvo skaityti...
...o po to "uzejo krikshcionys (????!!!)" ir pra-si-de-jo...
Ok. Kas cia klause kur Biblijoj parasyta apie reinkarnacija? (Peleda, siaip jau, visada simbolizavo isminti...hmmm...reikejo kokiu pauksciu pleshrunu pasivadint, arba bent jau tuo, kur be priezasties puldineja kaimynu shuni...

Tik prashom cia nesinervinti. Tau Dievas liepe myleti savo artima. Zinai ka tai reiskia? Myleti kitokius nei Tu, va!!!...

)...
Taigi. Kur Biblijoj pamineta apie reinkarnacija?
Senajame testamente.
Yra eilute "ir atsilieps Jums tai per septynias kartas"!!!
Katalikai tai interpretavo kaip kad "vaikai kencia uz savo tevu nuodemes".
Evangelijoje pagal Toma, Kristus...i klausima "kada mes matysime Dievo karalyste?" yra atsakes (ten taip parashyta): "kai du taps vienu, o vienas taps dviem...tuomet Jus matote Dievo karalyste..."
Prisiminus induistiniu religiju aiskinima apie nirvana...kaip ir viskas aisku.
Tam, kuris cia kelia klausima kuri religija teisingiausia ir kodel skirtingos religijos tebeegzistuoja (tik trys!!! kaip taip gali buti? Vaje!!!), atsakau - religiju yra daugiau nei trys. Tos pacios krikschionybes atshaku yra aibe. Knygu - begales, informacijos internete - marios. Problema matau tik viena - sunku kai kazkas suvarzhe laisve ka skaityti, o ko negalima ar ne?
As, beje, krikshcione. Ka reiskia buti krikshcioniu, kiekvienas interpretuojame savaip. Skirtingai nei Jus, as tikiu Jo prisikelimu.
Tiketi reinkarnacija (jausti, zinoti, suprasti) - Krikshcionybe man netrukdo. Kodel? Todel, kad as daug skaitau ir randu aibe ivairias religijas siejanciu dalyku. Man patinka tu atradimu metu uzliejantys jausmai ir mintys. Todel skaiciau, skaitau ir skaitysiu (aciu Dievui).
Taigi.
Turiu prashyma.
Skaiciau viskas nuo pradziu, kiekviena pasisakyma. Man tikrai idomi tema apie karma, be galo idomu "klausytis" apie tai diskutuojanciu zmoniu.
Jus gi juos pertrauket. Jums svarbu sulaukti atsakymu i savo klausimus, kad Jums kazka irodytu, susigrumtu su Jusu "labai stipriu ir vieninteliu teisingu tikejimu".
Prisimenat..."nemetykite perlu kiaulems!"...
...........uf............................
Neverta as, kad Jus man zertumet tuos savo perlus, suprantat? Eikite ten, kur renkasi, diskutuoja Jusu broliai ir seserys, mylekite vienas kita, nes myleti kitokius Jums - per sunkus isbandymas.
O dabar apie karma...

Chebra, kaip Jus cia idomiai rashot - shirdis dainuoja Jus skaitant!!! Aciu!!!