tai tiesiog matosi, kafa jau nustoja augt, tada dar kazkiek palaukus sunoksta. Viena kaip sakiau kumscio dydzio nebeauganti jau nuskynem. O Sekantis dabar apie 3 kg sustojo augt. Jei pats augalas buna silpnesnis tai ir neuzaugins kilograminiu. O siaip, jei ant krumo nespes sunokt, o tokiu tikrai bus, nes mezga ir mezga, tamsius bus galima nuskynus sauleje sunokinti.
QUOTE(Keretoja @ 2012 08 04, 16:46)
Na is 5 krumeliu aptikau 2 daugiau paaugusius arbuziukus, t.y. apie 10 cm skersmens, idomu ar spes sunokti?

O su moliugais gavos tokia nesamone kad vien spagetiniai auga ir ne taip jau ir daug, o normaliu didziuju moliugu kur visad turedavau kaip ir nerandu, lyg ir sejau kartu su spagetiniais
Gerai kad vyro tevai daug paprastu pasejo ir puikiai auga pas juos kaip ir visuomet, o cukinijos, agurociai ir patisonai irgi mezga mezga, keleta dideliu parsiveziau.

O su moliugais gavos tokia nesamone kad vien spagetiniai auga ir ne taip jau ir daug, o normaliu didziuju moliugu kur visad turedavau kaip ir nerandu, lyg ir sejau kartu su spagetiniais

iš pažiūros atrodo suaugęs arbūzas

QUOTE(amarrile @ 2012 08 05, 12:20)
10 cm skersmens tai jau sis tas sis tas

radau jau 4 teniso kamuolio dydžio arbūziokus
auga rūpužiokai, auga

auga rūpužiokai, auga

aplankiau ir as savuosius. Kazkaip papildomai uzmegztu nesimato, tik jau esantieji auga ir storeja.
Ech, kaip vis delto man patinka arbuzynas antroj pusej vasaros..
Ech, kaip vis delto man patinka arbuzynas antroj pusej vasaros..
Aš taipogi buvau aplankyti savų arbūzų, smagu širdžiai ir akiai kaip jie auga - didėja. Turiu iš viso - nedaug, 10 daigų. 5 - Crimson Sweet ir 5 Kiemintus. Tai iš pirmųjų penkių tik du arbūziokai vienas apie 15 cm skersmens kitas teniso dydžio kamuoliukas. O va iš Kiemintų 5 daigų - 9 arbūziokai apie 10 cm skersmuo. Dar mezgasi keli mažiai, bet dėl jų drįsčiau abejoti ar spės sunokti.
Gal kam idomu bus
melionai, ju auginimas

vaje, saintlina, kaip gražu
o kokiu tankumu sodinai?
--------
o Kiemintų kur sėklų gaunate ?

o kokiu tankumu sodinai?
--------
o Kiemintų kur sėklų gaunate ?
sėklų gavau iš paties a.a. Nedzvecko. Pardavime jų nėra.
Saintlina,arba jūsų ranka gera,arba žemė tinkama?
Nieko nebe suprantu šiemet nei agurkai nedera,nei arbūzai,nei melionai.Atrodo šilumos į valais,o augt auga,bet žiedai tušti.Bitės aplinkui duodasi,avietės šalia,pilna bičių,kitur pomidorai šiltnamyje irgi pilna bičių,šalia agurkų cukinijos,moliūgai puikiai auga,o agurkai žydi tuščiai.

žemė turbūt tinka
Viskas labai gerai auga. Visų daržovių, išskyrus česnakus, laabai didelį perteklių turiu.