Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

QUOTE(saintlina @ 2012 08 09, 20:08)
dar sako, kad virkštelė turi nudžiūt. Bet galiu pasakyt, kad pernai man nei vieno skinto arbūzo virkštelė nebuvo nei kiek apdžiūvus, o visi buvo puikiai sunokę  g.gif
Geriausia pagal garsą orientuotis.
Papildyta:
šiemet nesodinau, bet pernai be lietuviškųjų turėjau Sugar Baby ir Rosario. Rosario futbolo kamuolio dydį buvo pasiekę.
Bet skaniausi buvo lietuviškieji.

musiskiai kolkas tarska kaip kibirai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
aš dar nei nebaladoju biggrin.gif Vistiek anksti dar, dar pats augimas.
Atsakyti
Visgi ir į mano namus atėjo šventė thumbup.gif Skonis nerealus, saldus, sultingas, o kaip kvepia mmmm

user posted image

Atsakyti
WOW koks grozis bigsmile.gif bigsmile.gif
Net apsiseilejau pamaciusi..
Daug tokiu uzderejo? Siltnamy ar lauke augo?

Pas mane melionu, matyt, nebus. Buvo lyg keli mazulyciai, bet auga letai, o jau ir karsciai baigesi.. Ka darysi, uzteks arbuzu. Matyt, turi but pusiausvyra - arba tie, arba tie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 08 13, 10:08)
WOW koks grozis  bigsmile.gif  bigsmile.gif 
Net apsiseilejau pamaciusi..
Daug tokiu uzderejo? Siltnamy ar lauke augo?

Pas mane melionu, matyt, nebus. Buvo lyg keli mazulyciai, bet auga letai, o jau ir karsciai baigesi.. Ka darysi, uzteks arbuzu. Matyt, turi but pusiausvyra - arba tie, arba tie  biggrin.gif

Ačiū 4u.gif ir man, net ir visai šeimynai seilės tyso, kai valgėm thumbup.gif

Cieli du thumbup.gif Dar vieno laukiam, bus truputį didesnis. Auginau šiltnamyje (principas kaip augurko, ant šniūro), kitais metais vėl bandysiu, nes laaaabai jau skanus thumbup.gif Sėklų tai tikrai pasiliksiu ax.gif
Atsakyti
nila, wowwwwwwwww
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 08 13, 17:30)
nila, wowwwwwwwww

Aciu Lerikyte 4u.gif
Atsakyti
Aš šiemet arbūzų daigus pirkau iš turgaus ir mano arbūzų žievė geltona, tai man įdomu, o koks vidus bus geltonas ar raudonas? Dabar irgi pagal garsą bandau atspėti ar jau skinti, nes pagal spalvą neišeis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2012 08 14, 07:39)
Aš šiemet arbūzų daigus pirkau iš turgaus ir mano arbūzų žievė geltona, tai man įdomu, o koks vidus bus geltonas ar raudonas? Dabar irgi pagal garsą bandau atspėti ar jau skinti, nes pagal spalvą neišeis biggrin.gif

niekad neteko matyt geltonos spalvos arbuzu.. neisivaizduoju, koks ten vidus gali buti. Janosik vidus geltonas, ale zieve vistiek zalia, man rodos.. g.gif O veisles pavadinimo nezinot? O forma kokia?
Siaip pagal spalva ir zaliu niekaip neatskirsi ar sunokes, ar ne. Vistiek pagal garsa reik orientuotis smile.gif
Atsakyti
Buvau vkr trumpam i soda uzsukus tai per 1.5 sav mano 2 arbuziukai nepadidejo, vieno garsas toks lyg sunokusio, bet pabijojau skint, nezinau kiek dar laikyt kad nepernoktu, bet zalia irgi bijau skint. Na su orais siemet arbuzam nepasiseke...uzmeciau agro ant ju kazkaip man paciai salta tokiu oru, kaip tada jiem pietieciam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2012 08 14, 08:39)

geltonu arbuzu zieve lygiai tokia pat zaia kaip ir raudonu, bent jau tokius man teko ragauti
Mano arbuzai beveik melynos spalvos nuo musu oru biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dajan: 14 rugpjūčio 2012 - 10:17
QUOTE(Dajan @ 2012 08 14, 10:16)
Mano arbuzai beveik melynos spalvos nuo musu oru biggrin.gif

sakai, pamele nuo salcio? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Keretoja @ 2012 08 14, 10:13)
Na su orais siemet arbuzam nepasiseke...uzmeciau agro ant ju kazkaip man paciai salta tokiu oru, kaip tada jiem pietieciam  doh.gif

manau, kad lietuviskiesiems arbuzams toks oras neturetu buti baisus. Visgi isvedinejo juos 27 metus, jei neklystu, taigi prie musu oru salygu jie turetu buti prisitaike.
Nedengsiu, nebent salnomis sinoptikai pagrasintu.
Atsakyti