
koks lietingas oras - o aš į Žolynų seminarą Kairėnuose važiuot planavau



QUOTE(vovera @ 2012 06 21, 23:32)
Kulvinsko neskaiciau, bet girdejau atsiliepimu, kad labai jau ten i filosofijas dvasines patraukia? claries, o tu Kulvinska skaitei? Na dar palauksiu Shoeaholic atsiliepimu apie 80/10/10.
Man atvirkščiai - rekomendavo būtinai paskaityt jo knygą. Va, kaip tik šiandien ir turėčiau gauti: pervertusi galėsiu iš karto ir parašyt, ar verta įsigyt (ar tik apie dvasines filosofijas, ar kažkas daugiau).
80/10/10 tik vartyt irgi pakol kas teko: nieko pasirodė kai kurie skyriai (radus laiko, perskaitysiu irgi būtinai).
QUOTE(given444 @ 2012 06 22, 00:24)
o vat del nesiojimosi - stipriai abejoju.
neseniai skaiciau ir gavau soka, kad tarkim susiplakei raw sriuba ir per 30min suvalgai. jei veliau - tai ji virtus negyvu mineralu kruva
suprask kaip nori.
o tai su kokteiliais?
viena forumiete cia gyres kaip nuolat gurksnoja raw limonada nuolat irgi visur kelioneje...nu ka as zinau. tai kaip su tuo sviezumu?
tarkim, net indu filosofijoj maistas pagamintas turi buti suvartojamas per 2 val.
o tai cia kaip?


o tai su kokteiliais?



viena forumiete cia gyres kaip nuolat gurksnoja raw limonada nuolat irgi visur kelioneje...nu ka as zinau. tai kaip su tuo sviezumu?
tarkim, net indu filosofijoj maistas pagamintas turi buti suvartojamas per 2 val.
o tai cia kaip?

V. Boutenko knygoje "Žaliųjų kokteilių revoliucija" (šitą perskaičiau pačią pirmąją) yra viename skyrelyje gana išsamiai apie tai rašoma ne tik pačios Viktorijos, bet ir kokio ten chemijos mokslų daktaro, kuris net specialiai tyrimą darė, norėdamas išsiaiškinti, kodėl tie kokteiliai tiek ilgai nepraranda šviežumo. Kadangi dabar po ranka neturiu toks knygutės, pacituoti negaliu, tačiau, jei gerai pamenu, yra skirtumas tarp tų kokteilių ir šiaip spaustų sulčių (ar, pvz., raw sriubos): kažkaip ten oro burbuliukai nemenka faktorių vaidina ir apsaugo kokteilio komponentes nuo oksidacijos proceso. Na, 3 dienas retai kada man tenka gerti to pačio plakimo kokteilį, bet, kai teko, tikrai jautėsi, kad nėra jis koks "išsikvėpęs": kažkas juose tikrai yra tokio, kas palaiko šviežumą

Blogiausiu atveju (nors, kaip minėjau, nenorėčiau tuo tikėti), geriau jau negyvų mineralų krūva nei kepta/rūkyta ar troškinta lavoniena (suprask - mėsa)
