as tai galvos nesuku, siandien buvau su 80stovyklautoju miske, tai valgiau vegetariskai ir tiek. kazkiek virto maisto vartoju su visais, nes skaitau save 70proc raw ir turbut apie tiek ir apsistosiu, na vasara gal ir 80-90proc raw siom dienomis sodyboje iseina. o siaip...tikrai nebusiu fanatike, tarkim buvo trys tortai, sunus svente gimtadieni, na paragavauir as...aisku, galejau neragauti. beje, vasara as negaliu be ledu, ir norfoj yra tokie skanus, jeetus...
tautosaka, nu ir prajuokinai su tais KT ir NSP. teisingai, Sedindriuke jau paaiskino. KT tai kontracepcines tabletes. gal ir pernelyg lendu i jusu asmen gyvenima, bet manau zaliavalges visu pirma turi KT brudo atsikratyti. daugelis moteru, kurios ir taip valgo iprasta/virta maista, jau ir taip "Nekenciu kontraceptiku" temoje skundziasi, kokiu bajeriu aptureju nuo situ "geriu"

vovera, kokia idomi bulviu misraine!! norejau pASITIKSLINTI: ar pievagrybius galima valygt tiesiog raw, tuos baltus, kurie yra prekybcentri? va cia tai man naujiena

besispysanti, ir tu, kaip vovera, negali be kavos....geeeras. hm, jau menuo esu be kavos, gal daugiau, tai ir galvoju, ar kada siaip pabandyt vel...o gal nereik

o del sunu raw - nu NIEKO nesuprantu, apsvieskit

dabar dar del aplinkos ir samoningumo: siaip grizau trumpam is misku, tai is stovyklautoju irgi susilaukiau iv repliku. oi, sulysai, tai kaip cia taip? kad bernus pritraukt? ko mesos nevalgai ir nesisypsai? blogai! reik uztat valgyt mesa

aisku, jei anglijoj visos storos, gal anglai akis ir varvina. anglai/amerikonai/danai. i lietuvaites. zodziu, laime - ne del vyru gyvename...