[quote=rytorasa,2012 07 30, 15:05]atsakymo neišlaukiau.. Ir aš jau sėdžiu
spakaina.. ..
[/quote]

vadinasi ne man vienai čia gėris
[quote=Shoeaholic,2012 07 30, 15:53]
Tuoj pasidalinsiu nuotraukomis

[/quote]
tie Tavo pietūs kaip apetitnai atrodo, aš dar "nedaaugau" iki tokių patiekalų, bet va matau, kad yra kur tobulėt, oj yra
QuoteBegin-given444+2012 07 30, 17:06
besisypsanti: vistiek del raw sunims norejau pasakyti.vat zuikio mesa okei, serniena, elniena. bet kalba eina apie ta pati. prkybcentiru mesa gi ta pati, uzterstam puliais, atibais, hormonais. ir negaila duot sunims? geriau nei sausiakas, bet siaip nieko gero

gerai, palikim ta tema...
tarkim, buna dienoj nieko virto nevalgau, bet pvz valgau duona - 3/4riekes, ledus (2porcijos), sokoladas-3gabaliukai. ir pilna zalio maisto. --><div class='quotetop'>QUOTE(given444 @ 2012 07 30, 17:06
besisypsanti: vistiek del raw sunims norejau pasakyti.vat zuikio mesa okei, serniena, elniena. bet kalba eina apie ta pati. prkybcentiru mesa gi ta pati, uzterstam puliais, atibais, hormonais. ir negaila duot sunims? geriau nei sausiakas, bet siaip nieko gero

gerai, palikim ta tema...
tarkim, buna dienoj nieko virto nevalgau, bet pvz valgau duona - 3/4riekes, ledus (2porcijos), sokoladas-3gabaliukai. ir pilna zalio maisto. )</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->[/quote]
matai, į sausiaką kaip pagrindą įeina daug grūdų, jie šunims mažai naudingi, kaip ir mums Hesburgerio mėsainiai. Aš gal nemoku paaiškint, bet mėsa, kad ir su ta chemija yra žymiai žymiai naudingiau, nei sausas, grūdinis, neaiškios sudėties sausiakas

Skrandis ar širdis pvz yra raumens gabalas, tai kas naudinga ir maistinga, o kas yra sausiako maišiukas? ten juk mėsa net nelabai kvepia. Šunys tai ne vištos, kad grūdus lestų, visiškai skirtingi dalykai gaunasi
Mesk tą šokoladą von, valgyk riešutus, datules, darykis naminius ledus

Man, suvalgančiai labai daug vaisių, kitų saldumynų net nesinori, nei šokoladai (kas žinant mano pomėgį pieniškam šokoladui skamba nerealiai), nei čipsai, nei dar kažkas netraukia