Sveikos
Konspektuoti tyyyngiu jums. Trumpai pora istrigusiu niuansu is RAW SECRETS:
1. Jei mama pati leliuko nemaitina, iki 6 men primygtinai rekomenduojama duoti GYVULINES kilmes pakaitala mamos pieneliui ( vis tik zinduoliai 'kudikysteje' turi suvartoti daaaaaug kalcio ir taip jau yra, kad joks naturalus augalinis pienas pakankamai kalcio nesuteiks). Jis rekomenduoja ozkos pienuka.
2. Visoms dantu pastoms NE (kalbu apie pirktines!). Ieskokite ekologisku, gaminkites pacios (as buvau idejusi labai skanu receptuka

, vartokite dantu muila ir t.t.
Parduotuvines dantu pastos nerekomenduoja ir netgi 'draudzia' autorius, del ju neefektyvumo, grysdamas sutrikusia mineralu pusiausvyra ( gi turtinama kalciu ir t.t.).
Po kiekvieno uzkandimo ar paskanavimo rekomenduoja skalauti burna vandeniu arba tureti po ranka saliero, kuris greit atstato sarminguma.
___
SAMPINJONUS valgiau jau seniaaaaaaaai zalius salotose, keleta metu iki zaliavalgystes
Dziuna dabar baltuju daigintu grikiu duona, idomu kas gausis
Siandien 'nuemiau' kalafijoru popkorno derliu (neliko per 10 min su MB pagalba )
Tuoj pasidalinsiu nuotraukomis

___
Kalbant dar apie samoninguma GIVEN...
Apturejau as toki ivyki, kai nuvykau prie ezero MB sveciams is uzsienio parodyti 'graziuju' Lietuvos ezeru... Svelniai tariant lietuviu tauta vis tik kildinciau is kiauliuku (kur vietoj kakoja, ten pat ir miega)... Moteriske apie 60 m plove 'petelnes' ir galva su sampunu ezere... Uzsienieciu akys buvo kvadrato formos ir nesvietisko dydzio... Kai as jai taktiskai bandziau uzsiminti, na kad gal nederetu to daryti... Mes vis tik ir su vaikais, o va ezere zuveles, ir cia dar tokis riebalu sluoksnis nuo tu petelniu pasidenge, maudomes gi... Tai reikejo jos paklausyti

Liepe man 'dziaugtis' - PIEMENEI, kad as ne Vievyje, bo ten dar 'i galva' buciau pasirodo gavusi nuo vietiniu vyru (turi Vievis kuo didziuotis, kaip suprantu)

Kazkaip nebeleido man kompas reziume padaryti... Na tai noriu pasakyti, kad tai moteriskei jei jau taip 'sviecia' galvoj apie prausimasi 'uz dyka' ir t.t. (apie siuksles jau nekalbu), tai kokia gi galba galetu su ja eiti apie zaliavalgyste? Ajjjetau, dar kokiu ensamoniu prisigalvos jaunimas

As Siauliuose panasiu repliku sulaukiau kai salotas valgiau, tai geriausiai ka 'bobos' supranta, tai kad arba laikaisi dietos celiulitui numesti, arba gyd. liepe del skrandzio ir trumpa kalba