QUOTE(13 @ 2012 07 23, 22:40)
Svarbu pabandei, o ne spjoviai kaip daug kas .. tipo ką čia durnė peza.. net nebandydami

pati va maukiu vandenį iš krano ir patenkinta jau daugiau nei mėnesį, jokių vaistų nebereikia ... bent kolkas.. niekas negarantuoja.. bet bandau ir esu patenkinta.. kai ankščiau per mėnesį bent du ar tris kartus užeidavo.. nekalbant, kad vos ne kasdien kaip apdujus vaikščiodavau..
na mano mergina irgi "nespjovė". Tikrai stengiasi daugiau gerti.. Ar visada pavyksta? Čia jau kitas klausimas. Žinoma, ir aš stengiuosi įvairesnių skysčių pasiūlyti- verdu kompotus, gaminu gaivas...

Juolab, kad ir mažoji su gėrimu streikuoja- pripažįsta tik MP. Tai pratinu prie kitokių skysčio gavimo būdų..Tiek iš gėrimo serijos.
Buvom pas neurologę tyrimų atsakymų- viena vertus nuramino, kad patalogijų nėra- kita vertus... Na balansuoja mano merginos skausmai, jų dažnumas, stiprumas ant migrenos- epilepsijo ribos. jei neretės, ir nesilpnės- keis diagnozę į epilepsiją- teks gerti pastoviai vaistus, nes pasirodo, yra ir epi... su tokiais simptomais kaip žvėriški galvos skausmai.