Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

Sveikos, ateinu ir as i jusu buri. Migrena turiu jau nuo paauglystes, bet niekas man jos nepripazino ilgai. Nestumo metu ir po to metus laiko taip ramu buvo, bet dabar ji man gryzo dar stipresne sad.gif
Bandau jusu patarimus vandens daug gert, tai arba sutapimas, bet siek tiek gal ir ramiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(juzste @ 2012 07 23, 21:40)

Svarbu pabandei, o ne spjoviai kaip daug kas .. tipo ką čia durnė peza.. net nebandydami biggrin.gif pati va maukiu vandenį iš krano ir patenkinta jau daugiau nei mėnesį, jokių vaistų nebereikia ... bent kolkas.. niekas negarantuoja.. bet bandau ir esu patenkinta.. kai ankščiau per mėnesį bent du ar tris kartus užeidavo.. nekalbant, kad vos ne kasdien kaip apdujus vaikščiodavau..
Atsakyti
QUOTE(13 @ 2012 07 23, 22:40)
Svarbu pabandei, o ne spjoviai kaip daug kas .. tipo ką čia durnė peza.. net nebandydami biggrin.gif pati va maukiu vandenį iš krano ir patenkinta jau daugiau nei mėnesį, jokių vaistų nebereikia ... bent kolkas.. niekas negarantuoja.. bet bandau ir esu patenkinta.. kai ankščiau per mėnesį bent du ar tris kartus užeidavo.. nekalbant, kad vos ne kasdien kaip apdujus vaikščiodavau..

na mano mergina irgi "nespjovė". Tikrai stengiasi daugiau gerti.. Ar visada pavyksta? Čia jau kitas klausimas. Žinoma, ir aš stengiuosi įvairesnių skysčių pasiūlyti- verdu kompotus, gaminu gaivas... karsta.gif Juolab, kad ir mažoji su gėrimu streikuoja- pripažįsta tik MP. Tai pratinu prie kitokių skysčio gavimo būdų..Tiek iš gėrimo serijos.
Buvom pas neurologę tyrimų atsakymų- viena vertus nuramino, kad patalogijų nėra- kita vertus... Na balansuoja mano merginos skausmai, jų dažnumas, stiprumas ant migrenos- epilepsijo ribos. jei neretės, ir nesilpnės- keis diagnozę į epilepsiją- teks gerti pastoviai vaistus, nes pasirodo, yra ir epi... su tokiais simptomais kaip žvėriški galvos skausmai.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 07 24, 09:03)

Vanduo thumbup.gif ir ne tik sergant Migrena.. jis gydo l. daug įvairių ligų.. Jei nuolat stengsitės .. gal ir kitos bėdos pamažu susitvarkys .. aš tai tikrai neatsidžiaugiu ir svoris po truputį ėmė kristi.. kai stovėjo kaip kelmas nepajudinamai.. ir irgi tik todėl, kad geriu daug vandens.. nes mityba nepasikeitė.. smile.gif
Atsakyti
Siandien nepadeda net ir vanduo sad.gif ir turiu itarima, kad man migrena issaukia karstis.. g.gif idomu gali but taip.. g.gif
Atsakyti
Gali ir dar kaip gali.. smile.gif Bet vandens reikia daug, o ne stiklinę smile.gif pvz. bent 1,5 ltr ar daugiau.. karštomis dienomis juk organizmas dar daugiau skysčių netenka nei paprastai.. todėl reikia jam to vandens.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juzste @ 2012 07 24, 17:06)
Siandien nepadeda net ir vanduo sad.gif ir turiu itarima, kad man migrena issaukia karstis..  g.gif  idomu gali but taip.. g.gif

Gali būti..Mano merginai vienas iš veiksnių yra karštis.. Įdomu, kaip šį kartą bus? Tfu tfu tfu.
Atsakyti
QUOTE(juzste @ 2012 07 24, 17:06)
Siandien nepadeda net ir vanduo sad.gif ir turiu itarima, kad man migrena issaukia karstis..  g.gif  idomu gali but taip.. g.gif

doh.gif man taip yra, kai tik oras šyla, visada dažnesni skausmai, vat ruduo gerai, o žiema super wub.gif
Atsakyti
As ir jau 3-ia diena kankinuosi, net triptrantai (cinnie) nepadeda doh.gif doh.gif doh.gif
man tai daznai gryno oro trukumas issaukia galvos skausma - o kai karsta - to oro tikrai labai truksta..... karsta.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
gal padeti ir patarti galetumete,
man jau senokai skaudena galva, kada nesirgau autoimunine liga, isgerdavau 2 tab aspirino su nedideliu kiekiu kavos ir praeidavo...
dabar apie skausma-negaliu ziureti i sveisa, daug miegu, net pykina, kuo maziau triuksmo norisi,
is vaistu geriau tik apap, padejo, bet galva vistiek skaudejo visa diena,
ar tai migrena ar eilinis galvos skausmas?
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 07 25, 11:57)

tai gali pasakyti tik gydytojas. daug miegate? tai gali buti tiesiog persimiegojimas, del ko irgi gali skaudeti galva. patiriate streso- tai taip pat gali issaukti galvos skausmus. gal jums tiesiog itampos tipo galvos skausmas. jis daznai painiojamas su migreniniu, taciau yra keli esminiai skirtumai. pasiskaitykite apie tai placiau. o taip pat siulau nueiti pas gydytoje, nes galvos skausmu gali pasireiksti ir daugybe kitu ligu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2012 07 25, 12:50)
QUOTE(maskatukas @ 2012 07 25, 11:57)

tai gali pasakyti tik gydytojas. daug miegate? tai gali buti tiesiog persimiegojimas, del ko irgi gali skaudeti galva. patiriate streso- tai taip pat gali issaukti galvos skausmus. gal jums tiesiog itampos tipo galvos skausmas. jis daznai painiojamas su migreniniu, taciau yra keli esminiai skirtumai. pasiskaitykite apie tai placiau. o taip pat siulau nueiti pas gydytoje, nes galvos skausmu gali pasireiksti ir daugybe kitu ligu 4u.gif

aciu, kad atsakete, bet eiti pas medikus nera prasmes, nes sergu reta autoimunine liga ir daug mano nusiskundimu medikai nuraso siai ligai,
zinoma , as pakalbesiu su mane priziurincia gyd, gal ka nors patars ar nusius pas neurologus
sekmes ir sveikatytes visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti