Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(ZBITKA @ 2012 07 27, 22:58)
Uzbaigiau si tonika.

Kur jį galima nusipirkti? ax.gif

Aš užbaigiau:

user posted image
user posted image

Nebepirksiu. Prausiklis dar nieko, nedarė nieko blogo, bet ir nieko gero nepastebėjau smile.gif Na, gal nusiprausus švelnesnė oda pasidaro.

Bet kremas doh.gif Labai išsausino odą aplink nosį, lūpas. Oda net atsilupo. Tikrai nekartosiu niekada. smile.gif
Atsakyti
MaxFactor Lasting Performance - patiko maskavimas, tik kad matiskumas nelabai islikdavo, labai greitai blizget veidas pradejo
user posted image
Atsakyti
iherbe galima nusipirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiaip ne taip baigiau Rasa šaldomąjį anticeliulitinį gelį (nes buvau numetus, bet po kiek laiko prisiverčiau sunaudoti). Vienareikšmiškai nepatiko, kaip ir šildantis. Plastmasinio antgalio-masažuoklio nenaudojau, nes labai aštrus, nemaloniai brūžina odą, gelis labai lipnus ir tarsi palieka plėvelę ant odos

user posted image
Atsakyti
JMO levandu rozmarinu sampunas

user posted image
Patiko,gerai plove,plaukai likdavo purus,daugiau is sampuno nieko nereikalauju rolleyes.gif

Nuxe drekinanti veido kauke

user posted image
Nebloga,padrekindavo,atgaivindavo veida,bet nieko ypatingo.
Atsakyti
turejau litra. pagaliau jam ate pasakiau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Maybelline blizgesys, spalva Crystal rocks
user posted image
Malonus ant lūpų, skaniai kvepia, praktiškai bespalvis, bet lūpos gražiai blizga, patiko ax.gif
Atsakyti
Nieko ypatingo , nekartosiu
user posted image
Atsakyti
Su dideliu liūdesiu užbaigiau - Freeze24/7 prausiklis-kaukė...
Laaaaaaabai patiko, po pirmo prausim oda paliko šilkinė, padrėkinta, skalsus, švelniai prausė, gerai nuprausdavo nešvarumus, makiažo likučius, skiriu 100 balų iš 10 biggrin.gif
Neabejotinai kartotinas, nes daiktas superinis (naudojau kartu su freeze šveitikliu, kurio dar liko keletui kartų)...
user posted image

Dior Extase Mascara - neblogas, bet tą patį daro ir pigesni rolleyes.gif Turbūt kartot negrįšiu...
user posted image
Atsakyti
user posted image

Patiko. Greit susigeria, nepalieka jokio riebalo ar lipnumo ant odos. Vasarai super, ypac toms, kurios nemegsta tepliotis kuno losjonu.

Ziema, man jis buvo per silpnas, nes mano oda sausoka, o ziema si problema paastreja. Norejosi kazko "stipresnio".

Vienintelis dalykas, kuris man kliuvo, tai kvapas. Nemalonus (asmeniskai man), gan ilgai isliekantis.
Atsakyti
user posted image
Patiko, kartosiu kada nors. Labai malonus ant veido, kvapas fainas, nestiprus. Kartais trūko drėkinimo ir gaila, kad spf neturi. Gal žiemą bandysiu šitos firmos skirtą sausai odai.

user posted image
Gerai išplaudavo plaukus, kai norėdavau pailsėt nuo drėkinančių, švelniai plaunančių šampūnų. Šitas toks stipresnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 31 liepos 2012 - 15:10
QUOTE(delamorte @ 2012 07 30, 08:47)
Šiaip ne taip baigiau Rasa šaldomąjį anticeliulitinį gelį (nes buvau numetus, bet po kiek laiko prisiverčiau sunaudoti). Vienareikšmiškai nepatiko, kaip ir šildantis. Plastmasinio antgalio-masažuoklio nenaudojau, nes labai aštrus, nemaloniai brūžina odą, gelis labai lipnus ir tarsi palieka plėvelę ant odos

user posted image

O man patinka šis gelis smile.gif Aišku antgalis tai nesąmoningas, po pirmo karto nebenaudoju smile.gif O lipnumo ir plėvelės kažkios tikrai nelieka g.gif
Atsakyti