QUOTE(DruiDe @ 2012 06 29, 14:20)
oi kokia ilga istorija
mokykloj buvo dvi, po mokyklos su viena keliai išsiskyrė, labai toli gyveno, tai progos susibėgti vis retėjo, tuo labiau, jos vaikinas neleisdavo su draugėm niekur "bliadavot"...... su kita skyrė vos pora namų, po mokyklos ji ištekėjo, iškart pagimdė, aš studijuot išėjau, bet draugavom, tikrai gerai sekėsi suderinti skirtingus interesus.. bet labai susipykom ir išsiskyrėm, po poros metų ji norėjo susitaikyt, bet jau nebepasitikėjau ja, taigi... studijų laikais statyboje mergų irgi ne per daugiausiai, o ta, su kuria susidraugavom, buvo iš Klaipėdos, taigi ten ir grįžo.. va tai taip
darbe būtų galima su kuo nors susidraugauti, bet kai sėdi skirtinguose skyriuose, draugystės prasideda rūkykloj, o kai mėčiau rūkyt, tai ir tie reti plepalai pasibaigė. šitam darbe išvis esu aš ir direktorius
Papildyta:
QUOTE(DruiDe @ 2012 06 29, 14:20)
vyrams tuo klausimu lengviau - MV iki siol geriausi draugai kiemo draugai ir as tyliai pavydziu ju draugystej

mano vyro taip pat geriausi draugai - klasiokai, 4 draugai.. bet nežinau, kaip tavo vyras draugauja, bet maniškio draugystė nėra tokia artima, kaip kad būtų moteriška, jie kalba apie sportą, politiką, pinigus ir t.t. apie moteris/žmonas, asmenines problemas - niekada

gal tai ir gelbsti jų draugystę. mes moterys išsipasakojam viską, prasideda pletkos, pavydai, tada gailimes, nebepasakojam, slepiam, santykiai įsitempia... argi tai draugystė..