QUOTE(Soft @ 2008 07 02, 17:33)
pas bet kuri niekas nieko blogo tyčia tau nepadarys, buk rami , juk jeigu žmogus operuojamas exstra niekas nesirenka tada daktaro ir viskas būna gerai . drąsiau sėkmes . viskas bus gerai

Labutis, kaip jums randukai gija? Man pats viršutinis kažkaip sunkiai, ir toks storokas, ir vis dar jaučiu jį. Ir jau ryt lygiai mėnuo kaip po operacijos. Kaži man dar dėl to rando pratęs nedarbingumą ar ne. Turbūt jau į darbuką reiks keliauti.
Na aš iš savo kaimo dėl šios operacijos tikrai specialiai niekur kitur nevažiavau, vis sakiau kaip bus lemta tai ar tu Vilniuj ar Kaune kojas pakratysi. Na savo parapijoj tai jau rinkausi pas ką operuotis. Kaip ir gimdyt, gimdžiau pas ką papuolė, t.y. kas budėjo. Bet vis papuldavo budėjimai mano gydytojų pas ką gydžiausi, na matyt likimas
Na aš iš savo kaimo dėl šios operacijos tikrai specialiai niekur kitur nevažiavau, vis sakiau kaip bus lemta tai ar tu Vilniuj ar Kaune kojas pakratysi. Na savo parapijoj tai jau rinkausi pas ką operuotis. Kaip ir gimdyt, gimdžiau pas ką papuolė, t.y. kas budėjo. Bet vis papuldavo budėjimai mano gydytojų pas ką gydžiausi, na matyt likimas

QUOTE(uolma @ 2008 07 02, 20:43)
Labutis, kaip jums randukai gija? Man pats viršutinis kažkaip sunkiai, ir toks storokas, ir vis dar jaučiu jį. Ir jau ryt lygiai mėnuo kaip po operacijos. Kaži man dar dėl to rando pratęs nedarbingumą ar ne.
Mano viršutinis irgi nelabai gražus. Bet po truputį gražėja

Nedarbingumo duoda 2 mėnesius + papildomai, jei yra komplikacijų ar rimtų nusiskundimų. Kiekvienas individualiai sprendžia, kada jam laikas į darbelį

QUOTE(Soft @ 2008 07 03, 10:10)
Vaje, negasdinkit mamos, tai rimtai tik po tokio laiko galima i darba grizt?
, as maniau, savaite ir vsio 
o tie randukai dideli?

o tie randukai dideli?

kadangi pjūvio nedaro tik skiles tai randukai tikrai vos pastebimi. o dėl darbo čia manau visoms skirtingai aš pilnai atsigavau po poros savaičių

O man dar net nesiūlė jokių tyrimų po operacijos, tai gal reikia prašyt kad padarytų ar nebūtina

QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 07 03, 08:59)
Nedarbingumo duoda 2 mėnesius + papildomai, jei yra komplikacijų ar rimtų nusiskundimų. Kiekvienas individualiai sprendžia, kada jam laikas į darbelį
Aš po dviejų mėnesių išėjau į darbą, bet turbūt per anksti
Pavargstu labai greitai. Pusės pakartotinių tyrimų taip ir nepasidariau 

2 mėnesiai nedarbingumo! Ar ne per riebu? 2-3 savaitės ir marš darban.

Pakartotiniai tyrimai Kas per daikts tas yr? Tokių nebūna. Ir kam jie reikalingi? Stebinat jūs mane moteriškės. Gal jūs ne Marijos žemėj operavotės?

QUOTE(vi_ @ 2008 07 03, 20:13)
Pakartotiniai tyrimai
Kas per daikts tas yr? Tokių nebūna. Ir kam jie reikalingi?
Jeigu skiriami, tai gal reikalingi

QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 07 04, 07:59)
Jeigu skiriami, tai gal reikalingi
Patikėkite, kiekviena norėtų po 2 savaičių atsigauti ir straksėti smagiai. Deja, ne kiekvienam viskas praeina labai sėkmingai.

tai beabejo kad kiekvienai skirtingai, nebūna visoms vienodai, aš po poros savaičių straksėjau kaip niekur nieko, o va giminei moteriškes daug ilgiau atsigavo, kiekvienam skirtingai

Sveikos visos, turinčios tulžies problemėlių. Radau šiokios tokios informacijos ta tema, tai siunčiu nuorodą (jei tik pavyks atsiųsti)
http://www.imunitetas.lt/?aid=7006
Aš geriu šiuos vaistus jau nuo balandžio mėnesio, t.y.3 mėn. Jaučiuosi neblogai, nors bijau ką garsiai ir kalbėti apie sveikatą. Labai žiūriu, ką valgau ir kada valgau. Nuo to žiūrėjimo kilogramai krenta vienas po kito. Rovachol žadu gerti metus laiko ir tada vėl pasitikrinti, ar akmenukai nemažėja. Jei tokie patys, reiks ir man operuotis
Sėkmės visoms
http://www.imunitetas.lt/?aid=7006
Aš geriu šiuos vaistus jau nuo balandžio mėnesio, t.y.3 mėn. Jaučiuosi neblogai, nors bijau ką garsiai ir kalbėti apie sveikatą. Labai žiūriu, ką valgau ir kada valgau. Nuo to žiūrėjimo kilogramai krenta vienas po kito. Rovachol žadu gerti metus laiko ir tada vėl pasitikrinti, ar akmenukai nemažėja. Jei tokie patys, reiks ir man operuotis

sėkmes su vaistukais, svarbiausia kad gerai tau baigtųsi viskas 
kaip kitos jaučiasi?

kaip kitos jaučiasi?