Įkraunama...
Įkraunama...

Tulžies akmenligė

QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 06 14, 18:17)
Jau privalgiau drąsiai  doh.gif  Atrodo, gerokai per drąsiai (iš namų negaliu nė kojos kelti)  blush2.gif

ok tu varge vargeli tai kiek jau privalgei , tikiosi ne visa bliudą doh.gif biggrin.gif o kas buvo? vidurius paleido ?

žinai man pradėda panašet į tai kad turi prihologini nevirškinimą , esu ir aš toki dalyką pajautus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 14 birželio 2008 - 17:29
QUOTE(Lera @ 2008 06 14, 15:29)
žinai man pradėda panašet į tai kad turi prihologini nevirškinimą , esu ir aš toki dalyką pajautus  doh.gif

Einu skaityti, kas tas prihologinis nevirškinimas. Iki op net akmenis galėjau virškinti biggrin.gif

P.S. Čia man buvo bausmė, nes prieš kelias dienas juokiausi, kai viena teta po tulžies šalinimo pasakojo kaip prisivalgiusi trešnių visą dieną su nykštukais bendravo ax.gif

P.P.S. Googlas nežino jokio prihologinio doh.gif Gal psichologinis ar kas? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaneleKiausiniene: 14 birželio 2008 - 20:12
nežinau kaip teisingai vadinasi, bet čia buitinis toks pavadinimas biggrin.gif
tesiog suvalgai kažka o tada įsigalvoju sau kad gali but negerai ir bla bla ir būna iš nervu , tiesiog viska turi po biškiuka ragaut jei viskas gerai tada gali daugiau , aišku jei iškart kila trešnių sukirsi čia ir sveikas žmogus gali su nykštukais susidraugaut biggrin.gif o šeip uogas su plona skuryte valgyt tikrai galima smile.gif
Atsakyti
Pasalino man tulzi pries pustreciu metu ir buvau pamirsus, kol temos sitos nepamaciau. Prisimenu metuose pora kartu gal. bigsmile.gif
Atsakyti
Atradau, kad braškės užpiltos natūraliu jogurto (perkam "Dobilo") jokių pašalinių nemalonumų lyg ir nesukelia essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 06 11, 09:59)
Erija jei jau akmenukas užkimš tulžies lataką apie pasekmes kol kas patylėsiu kad negadint tau atostogų  (man buvo tokia situacija) . tada toks jau priepuolis savaime nepraeis tada jau exstra operacijos atliekamos .
o priepoliai buna taip kai jie arba sujuda arba kaip svetimkunis sukelia priepuolius kas yra patyrės akmenuku priepolius tikrus žino kad geriau vaiką pagimdyt nei ta skausmą ištvert verysad.gif

Man tulžies pūslė išoperuota prieš 6 metus beveik.....ir dabar visai neseniai prieš mėnesiuką prasidėjo vėl tooookie skausmai doh.gif galvojau, kad vėl ten akmenų krūva atsirado... ir echoskopiją darė, ir tą "žarną" teko ryti....nieko nėra sako man gydytojai blink.gif bet visdėlto paaiškėjo, kad vienas mažas akmenukas užstrigęs kažkokiam latake doh.gif tai va po švenčių laukia mini operacija, kažkaip nebijau visai, tik gyd. minėjo, kad yra tikimybė, kad po jos gali kilti kasos uždegimas verysad.gif na bet tikiuosi to nebus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2008 06 21, 10:02)
Man tulžies pūslė išoperuota prieš 6 metus beveik.....ir dabar visai neseniai prieš mėnesiuką prasidėjo vėl tooookie skausmai doh.gif galvojau, kad vėl ten akmenų krūva atsirado... ir echoskopiją darė, ir tą "žarną" teko ryti....nieko nėra sako man gydytojai blink.gif  bet visdėlto paaiškėjo, kad vienas mažas akmenukas užstrigęs kažkokiam latake doh.gif  tai va po švenčių laukia mini operacija, kažkaip nebijau visai, tik gyd. minėjo, kad yra tikimybė, kad po jos gali kilti kasos uždegimas verysad.gif  na bet tikiuosi to nebus rolleyes.gif

Vaje, kaip nemalonu... O nuo ko tas akmenukas susidarė... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 06 21, 12:40)
Vaje, kaip nemalonu... O nuo ko tas akmenukas susidarė... unsure.gif

Niekas nežino schmoll.gif bet aš tikiu,kad viskas bus gerai.Džiaugiuosi bent tuo,kad tokie baisūs skausmai neištiko kur kelionėje užsienyje doh.gif o planavome važiuoti pailsėti......dabar bent laikinai teks planus atidėti....o svoris kaip nukrito, nes nieko negaliu valgyti, bijau tiesiog unsure.gif bet paskui atsigriebsiu tongue.gif
Sveikatos visoms 4u.gif
Atsakyti
taip gali susidaryt ir kepenų latakuose tada jau pavojingiau butu nei tulžies pūslei. lb ištikruju pati to bijau unsure.gif

svelni sėkmes tau dideles lauksim sugrįžtant , viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Straipsniukas apie tulžies akmenligę
Atsakyti
Man neisoperuota tulzis, valgau ka noriu , o paskutinis skausmo priepolis buvo beveik pries metus...Gal man tik nestumo metu ir iskart po jo ten koks suaktyvejimas buvo, galgi galiu ir toliau taip gyvent g.gif
Siaip daktaru, operaciju, ligoniniu nebijau, tik laika vis tempiu del neturejimo kada, mazo vaiko ir tt.
Atsakyti
xoxox pasivartyk visa temą , ir suprasi reikia laukt ar nereikia mirksiukas.gif taip šitai ligai būdingas pagerėjimas bet niekada negali žinot kada susukt unsure.gif
Atsakyti