Įkraunama...
Įkraunama...

Tulžies akmenligė

Pirmiau rašaiu bile kiek ir viskas dingo vėl doh.gif
Na manišims siūkus vistik tik penktadienį, sakė viskas čiki gyja gražiai ir švariai.

na kiap jau 8 metai vis ruošiausi operuotis, tai išsirinkau tokį laiką dabar kad tikrai tuo nesidžiaugiu. Vasara piknikai ir maudynės ežeruose, pirtyse kaip ir nuplaukė šie malonumai. Labai rimtai buvau operuotis iš kart po velykų, buvo pats tinkamiausias laikas, bet bebaigiant darytis paskutinius tyrimus susirgo mažiukė vėjaropiais ir teko išeit ant biuletenio su ja ir atsikėlė iki dabar operacija.
Oi kaip man sunku tos dietos, kaip mėgstu skaniai ir sočiai pavalgyti. tikras man išbandymas šis mėnuo.
PaneleKiausinieine kiek laiko ant "biuletenio" buvai
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 06 10, 16:04)
net važžiojant per duobės ar labai šokinejant gali juos pajudint doh.gif:

vasarą pats tas operuotis, paskui sakysi ruduo netinkamas metas paskui žiema, tipo daug virusi ligoninėse ir taip pasaka be galo, dabar nevažioji išoperuoji ir poilsi atostogas leidi reabilitacijai smile.gif  nejau dar mažai karčių patirčių kad dauguma sugalvoja "palaukt" tik neaišku ko? pablogėjimo? nežmonišku skausmu? ko laukiama????
pavizdžiui mano istorija tokia kad galėjau kaip sakant ir kojytės pakratyt doh.gif: spręskit pačios , bet kokiu atveju sėkmes smile.gif

kaip operuotos mergičkos jaučiasi? ax.gif

Liepos 6d. isvaziuojam. Cia ir yra visas suo pakastas. Kad dar butu daugiau laiko, net neabejociau, susitvarkyciau iki tol ir rami atsigavusi isvaziuociau atostogaut, o dabar... Pati save priverciau nueit pasitikrint, kad atostogos butu ramios ir gavosi atvirksciai - ni velnio neramios. Vaziuosiu pirmadieni tartis del operacijos, ziuresiu, ka gydytojai pasakys. Aisku, jei teigs, kad laukt nebegalima - sutiksiu, o gal ju sprendimas bus mano naudai blush2.gif . Taip ilgai mes laukem tos keliones, dabar zlugtu visi musu planai ir netik musu, o ir draugu. Bent iki liepos galo, kad imanoma butu nukelt. O va iskilo klausimas, kazkuriam puslapy perskaiciau, kad extra daromos tik priepolio metu, visos kitos yra planines. gal ir taip man tik po menesio pasiulys atvaziuot g.gif?
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2008 06 10, 16:07)
PaneleKiausinieine kiek laiko ant "biuletenio" buvai

2 menesius 4u.gif Bet jei atsiranda nesklandumu, duoda daugiau.

Erija, apsiginkluok nos-pa, pasiruosk grieztesnei dietai ir geru atostogu 4u.gif (mano poziuris ne toks grieztas kaip Leros biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaneleKiausiniene: 10 birželio 2008 - 20:09
QUOTE(Erija @ 2008 06 10, 19:24)
Liepos 6d. isvaziuojam. Cia ir yra visas suo pakastas. Kad dar butu daugiau laiko, net neabejociau, susitvarkyciau iki tol ir rami atsigavusi isvaziuociau atostogaut, o dabar... Pati save priverciau nueit pasitikrint, kad atostogos butu ramios ir gavosi atvirksciai - ni velnio neramios. Vaziuosiu pirmadieni tartis del operacijos, ziuresiu, ka gydytojai pasakys. Aisku, jei teigs, kad laukt nebegalima - sutiksiu, o gal ju sprendimas bus mano naudai  blush2.gif . Taip ilgai mes laukem tos keliones, dabar zlugtu visi musu planai ir netik musu, o ir draugu.  Bent iki liepos galo, kad imanoma butu nukelt. O va iskilo klausimas, kazkuriam puslapy perskaiciau, kad extra daromos tik priepolio metu, visos kitos yra planines. gal ir taip man tik po menesio pasiulys atvaziuot  g.gif?

nu taip , užsiregistruok operacijai , prirink visokiu pangrolu- mezimu, nošpos 80mg, ir droži atostogaut , nesikratai labai, žiūri ką valgai ir sekmės mirksiukas.gif 4u.gif tik grižusi nepamiršk operacijos 4u.gif
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 06 10, 21:07)
2 menesius  4u.gif  Bet jei atsiranda nesklandumu, duoda daugiau.
Erija, apsiginkluok nos-pa, pasiruosk grieztesnei dietai ir geru atostogu  4u.gif (mano poziuris ne toks grieztas kaip Leros  biggrin.gif )

eik jau eik aš ne griežta,, rupinuos tik cool.gif
o jei rimtai žinai kai prisižiūri kaip būna baisu su tais akmenukais kokiu komplikacijų norisi kitus apsaugot, bet matyt kiekviena galvoja mane tokia nelaime aplenks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 06 10, 21:15)
nu taip , užsiregistruok operacijai , prirink visokiu pangrolu- mezimu, nošpos 80mg, ir droži atostogaut , nesikratai labai, žiūri ką valgai ir sekmės  mirksiukas.gif  4u.gif tik grižusi nepamiršk operacijos 4u.gif 

eik jau eik aš ne griežta,, rupinuos tik  cool.gif
o jei rimtai žinai kai prisižiūri kaip būna baisu su tais akmenukais kokiu komplikacijų norisi kitus apsaugot, bet matyt kiekviena galvoja mane tokia nelaime aplenks  verysad.gif

Dekui, dekui, PaneleKiausiniene, Lera, uz rupesti. Esu is tu baiksciu, kur tokiose situacijose pametu sveika prota ir pradedu baime vadovautis. Bijau pati rizikuoti savo sveikata. Ziuresiu, ka sakys gydytojai. Seip ar taip, vistiek jau viena koja esu jusu burelyje, tikiuos neuzilgo irgi semsiuos is jusu patarimu apie rebilitacija, mityba ir visa kita.
Man dabar idomu pasidare, jei tie akmeneliai patenka i latakus, tai tada ivyksta priepolis, kaip supratau. Bet kai paskaiciau ivairius nusiskundimus sioje temeleje, pasitaiko, kad priepoliai nurimsta. Tai kur tie akmeneliai tada pasislenka? Grista atgal i tulzi, ar kaip? O gal ir lieka ten tunot? Labiausiai as bijau, kad neplystu ta pusle.
Atsakyti
Erija jei jau akmenukas užkimš tulžies lataką apie pasekmes kol kas patylėsiu kad negadint tau atostogų (man buvo tokia situacija) . tada toks jau priepuolis savaime nepraeis tada jau exstra operacijos atliekamos .
o priepoliai buna taip kai jie arba sujuda arba kaip svetimkunis sukelia priepuolius kas yra patyrės akmenuku priepolius tikrus žino kad geriau vaiką pagimdyt nei ta skausmą ištvert verysad.gif
bet kokių atveju Erija keliauk pas daktarus ir geru atostogų smile.gif bet daktaras negali pasakyt ar bus artimiausiu laiku priepuolis ar ne , nustatys tik kokia pūslės būklė kokie akmenis ir ttt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 06 11, 09:59)
Erija jei jau akmenukas užkimš tulžies lataką apie pasekmes kol kas patylėsiu kad negadint tau atostogų  (man buvo tokia situacija) . tada toks jau priepuolis savaime nepraeis tada jau exstra operacijos atliekamos .
o priepoliai buna taip kai jie arba sujuda arba kaip svetimkunis sukelia priepuolius kas yra patyrės akmenuku priepolius tikrus žino kad geriau vaiką pagimdyt nei ta skausmą ištvert verysad.gif
bet kokių atveju Erija keliauk pas daktarus ir geru atostogų smile.gif bet daktaras negali pasakyt ar bus artimiausiu laiku priepuolis ar ne , nustatys tik kokia pūslės būklė kokie akmenis ir ttt smile.gif

Ir tai labai gerai, gal pasakys, kad pusle pilna ir akmenys jau lauk byra, tada kaip ir aisku, ka daryt, pasirinkimo nebelieka. Atostogos nukeliamos kitai vasarai verysad.gif , o si skirta bus problemu lopymui. Tikiuos, kad kita savaite bus viskas aiskiau. Tikiuos, kad manes nestvers jie uz pakarpos ir nenutems iskart i operacine blink.gif , to labiausiai bijau. Nors kai dabar zinau, apie tai ir galvoju, tai atrodo, kad man ta pusle net ir gyvent pradejo trukdyt, nuolat jauciu toki patinima toje vietoje. Ar jums taip nebuvo?Toks jausmas, kad po tais sonkauliais kazkas pakista. Aisku, tas jausmas gal ir anksciau budavo, bet kol nezinojau, demesio nekreipiau. blush2.gif
Atsakyti
nu nu neskisk su tais patinimais nes kai parašysiu tada diagnoze greit visi praeis blink.gif
nematyk ko nėra 4u.gif
niekas tavęs nemes į operacine nepergyvenk , aš tau pažadu. aplamai niekas neprivers operuotis jei pati nenorėsi irnesakyk.gif tai kad nurimk ir varyk pasitikrint, gali privačiai tesiog nukeliaut ir padaryt eho mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 06 11, 11:32)
nu nu neskisk su tais patinimais nes kai parašysiu tada diagnoze greit visi praeis  blink.gif
nematyk ko nėra  4u.gif
niekas tavęs nemes į operacine nepergyvenk , aš tau pažadu. aplamai niekas neprivers operuotis jei pati nenorėsi irnesakyk.gif tai kad nurimk ir varyk pasitikrint, gali privačiai tesiog nukeliaut ir padaryt eho  mirksiukas.gif

na seip nelabai issigasciau, nes jau echo dare visu aplink esanciu organu, kol kas viskas ciki buvo, kepenys lygios, normos ribose, kasa irgi, su skrandziu viskas ok, tik va tulzies puslej akmenis mate apie 6 mm dydzio. Kazkaip tuo metu neradau klausymu, ka reiktu paklaust. Gydytojas uzrase diagnoze - tulzies pusles akmenlige ir tiek.
O tas jausmas matyt del to, kad jauciasi, kad kazkas netvarkoj su tulzim, nera, kad skaudetu, bet sunkumo jausma jauciu. Nu ne pukelius nesioju, o akmenis blush2.gif
Atsakyti
Kolegės, kaip jūsų pilvai į braškes reaguoja? ax.gif
Atsakyti
jei nlb rūgščios gerai smile.gif galima valgyt visas uogas drąsiai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 06 14, 15:12)
jei nlb rūgščios gerai smile.gif galima valgyt visas uogas drąsiai wink.gif

Jau privalgiau drąsiai doh.gif Atrodo, gerokai per drąsiai (iš namų negaliu nė kojos kelti) blush2.gif
Atsakyti