QUOTE(Durnaropė @ 2008 08 15, 20:09)
Paja - tai, kad tavo operacija planine, tai tik privalumas - nuvaziuosi visa svari, grazi, nusidepiliavus, susidejus reikiamus daiktus ir tt
Visai kas kita, kai nepasiruosusia greitoji isveztu is kokio darbo ar pan, manau, zymiai daugiau streso.
Naturalu nervintis, bet vos pateksi i ligonine, turetu baimes praeiti. Nes bent mano atveju tai visas personalas mane ramino ir drasino, juokavo nerupestingai, kazkaip naturaliai dingo tas nezmoniskas jaudulys.
Pries operacija su sese plepejom, ji mane lydejo, o atsimerkus po operacijos irgi salia isvydau savo sese, tai man labai ramu tapo. Jei gali kazkas is savu lydeti, tai, manau, irgi tik pliusas butu.
As laikau, kad turejau lengviausia operacija, kokia tik gali but tokiu atveju, linkiu, kad tavo patirtis panasi butu!

Naturalu nervintis, bet vos pateksi i ligonine, turetu baimes praeiti. Nes bent mano atveju tai visas personalas mane ramino ir drasino, juokavo nerupestingai, kazkaip naturaliai dingo tas nezmoniskas jaudulys.
Pries operacija su sese plepejom, ji mane lydejo, o atsimerkus po operacijos irgi salia isvydau savo sese, tai man labai ramu tapo. Jei gali kazkas is savu lydeti, tai, manau, irgi tik pliusas butu.
As laikau, kad turejau lengviausia operacija, kokia tik gali but tokiu atveju, linkiu, kad tavo patirtis panasi butu!

Kuo toliau, tuo labiau lieka tik maziukas maziukas jauduliukas.

Turiu kas ir lydi, vyras pasiryzes, bet, galvoju, kad man bus geriau vienai. Juk giminaite dirba ten pat, tai uzleks i man paveizet.

Aciu uz palinkejimus, to paties tikiuosi ir as.