Įkraunama...
Įkraunama...

Tulžies akmenligė

QUOTE(Paja @ 2008 08 23, 14:19)
O "laišką rašei" jau po visko? g.gif Nes aš tikrai žinau, kad nieko man su laiškais nesigaus-jau gavau vieną nu nu. Dar, kai ėjau tartis. smile.gif

Anesteziologui prieš, kai atėjo ir šalia lovos atsisėdo kišenę atkišęs.
Chirurgas prieš neėmė, bet po operacijos, kai atėjo pažiūrėti, kaip atsigaunu po narkozės, paėmė be jokių laužymųsi wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaneleKiausiniene: 23 rugpjūčio 2008 - 16:28
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 08 23, 16:28)
Anesteziologui prieš, kai atėjo ir šalia lovos atsisėdo kišenę atkišęs.
Chirurgas prieš neėmė, bet po operacijos, kai atėjo pažiūrėti, kaip atsigaunu po narkozės, paėmė be jokių laužymųsi wink.gif

Dėkui. 4u.gif Ir paskutinis klausimėlis-ar einant operacinėn reikia visus auskarus išsivert? g.gif Vat, kažkaip šovė tokia mintis ir dabar ramybės neduoda. Ai, o kur visus dokumentus laikyt? Nu, jau visai aš į lankas, bet čia gal toks nervukas prieš ryt dieną. ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, na va , as jau po operacijos (operavo penktadieni) ,jau siandien ir sode buvau, saslykus aisku tik kepiau, nevalgiau biggrin.gif Bet pirmadienio nelaukiau, nes jau dvi dienas atgulejus pabodo ligoninej ziauriai, taciau teks dar karteli nulekt, biuletenio pasiimt, nes neraso sekmadieniais tongue.gif Istrauke tokius margus, suskaldytus akmeniukus, net keista kazkaip. Vaikstau dabar biskeli kaip nescia , nes saugau pilva, atsargiai seduosi, bet siaip viskas gerai, iskesti skausma tikrai
imanoma, skaudes tik pecius ir pilvo zaizdeles...linkiu visoms istvermes ir tikrai ner ko bijoti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Paja @ 2008 08 24, 13:44)
Dėkui. 4u.gif Ir paskutinis klausimėlis-ar einant operacinėn reikia visus auskarus išsivert? g.gif Vat, kažkaip šovė tokia mintis ir dabar ramybės neduoda. Ai, o kur visus dokumentus laikyt? Nu, jau visai aš į lankas, bet čia gal toks nervukas prieš ryt dieną. ax.gif

dokumentus padaviau sesutei pasaugot savo kambariuky, auskarus reikes visus issivert, net dantis reik jei turi laikinai uzmautu issiimt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2008 08 24, 14:44)

taip visu papuošalus ir jei turi išimamus dantis irgi , arba jei turi metaliniu dantu reikia perspeti ir nelakuok nagu tamsia spalvą mirksiukas.gif sekmijaus tau 4u.gif
Atsakyti
As jau namie. ax.gif Pratinuosi prie gyvenimo be akmenuku ir bandau atsigauti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2008 08 28, 18:18)
As jau namie. ax.gif Pratinuosi prie gyvenimo be akmenuku ir bandau atsigauti. smile.gif

kaip jautiesi?kaip viskas praėjo? sveika sugrįžus 4u.gif
Atsakyti
Paja 4u.gif Kiaušinienės su lašinukais neprisivalgyk iškart biggrin.gif
Kaip sekėsi su atsilyginimu? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaneleKiausiniene: 28 rugpjūčio 2008 - 18:17
QUOTE(Lera @ 2008 08 28, 18:06)
kaip jautiesi?kaip viskas praėjo? sveika sugrįžus  4u.gif

Šiandien jau visai nieko savijauta, tik nei juoktis, nei pakosėti negaliu-atrodo, kad viską tempia. Praėjo operacija gerai, tfu, tfu, tfu, dabar bandau pratintis prie pasikeitusio truputį gyvenimo. smile.gif

QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 08 28, 18:16)
Paja  4u.gif  Kiaušinienės su lašinukais neprisivalgyk iškart  biggrin.gif
Kaip sekėsi su atsilyginimu?  ax.gif

Baik, kokia kiaušinienė-aš jos nemėgstu, kaip ir lašinukų seniai nebevalgau. mirksiukas.gif
Su anetesteziologe problemų nebuvo, o su gydytoju-tai kažkaip gerai prasisukau (pirkau suvenyrą ir sakiau, kad tai papuoš kabinetą). smile.gif Pagrūmojo, bet ne taip baisiai.

Mergaitės, jūs man pasakykit ar reikia kokio diržo ant pilvo? Gydytojas sakė, kad ne, bet pilvukas toks kaip kamuoliukas atsikišęs. Ir ar jums irgi buvo sunku įkvėpti oro? Kai tik įkvėpiu, tai taip ir jaučiu po šonkauliais nedidelį diskomfortą. ax.gif
Atsakyti
na nežinau gal čia visoms skirtingai bet aš jokio diržo nedėjau man ir taip gerai buvo, jokių tempimu skausmu ar pan nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
Aš diržo labai norėjau ir kelis kartus siūliausi nusipirkti, bet sakė tikrai tikrai nereikia ax.gif O normaliai kvėpuoti negalėjau turbūt bent porą savaičių. Su kiekvienu įkvėpimu diegdavo po šonkauliu. Bet daugmaž susitvarkė 4u.gif
Atsakyti
Man irgi nors biuletenis eina i pabaiga, dar pagrindine skyle (per kuria trauke tulzi) dar vis tempia, skaudena g.gif
Atsakyti
QUOTE(Soft @ 2008 08 29, 16:14)
Man irgi nors biuletenis eina i pabaiga, dar pagrindine skyle (per kuria trauke tulzi) dar vis tempia, skaudena  g.gif

varyk pas gydytojus tegul pažiūri mirksiukas.gif
Atsakyti