Įkraunama...
Įkraunama...

Tulžies akmenligė

niu merginos kaip sveikatos ? ar yra po operacijų jau? smile.gif
Atsakyti
nu as 22 d. jau su popieriais vykstu i 2a ligonine....tik slaugytoja siand nugasdino, kad biuletenis gali trukt ir men blink.gif , bet tikrai manau tiek nereikes, neisivaizduoju, ka veikciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soft @ 2008 08 20, 20:27)
nu as 22 d. jau su popieriais vykstu i 2a ligonine....tik slaugytoja siand nugasdino, kad biuletenis gali trukt ir men  bet tikrai manau tiek nereikes, neisivaizduoju, ka veikciau biggrin.gif

dribsotum ir tinginiautum juk ne kas diena tokia lafa gali gaut , bus du kart atostogos per metus biggrin.gif plius apmokamos thumbup.gif

sėkmes tau lauksim sugrįžtančios , imk daug balionu ant drąsos 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 08 20, 20:00)
dribsotum ir tinginiautum juk ne kas diena tokia lafa gali gaut , bus du kart atostogos per metus biggrin.gif plius apmokamos  thumbup.gif

sėkmes tau lauksim sugrįžtančios  , imk daug balionu ant drąsos  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu 4u.gif
p.s perdaug turiu planu, kad guleciau ir ilseciaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Soft @ 2008 08 20, 22:34)
aciu  4u.gif
p.s perdaug turiu planu, kad guleciau ir ilseciaus  doh.gif

palauks tie planai svarbiausia sveikata bo kai jos neturėsi nereikės nieko irnesakyk.gif skamba banaliai bet taip yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 08 20, 16:42)
niu merginos kaip sveikatos ? ar yra po operacijų jau? smile.gif

Atrodo, kad ir sveikos, bet, va, pirmadieni jau traukiu ligoninen. ax.gif Bijau tik truputi, truputi, nors po siandienos, kai reikejo ryti "zarna" skrandziui istirti, tai atrodo, kad jau niekas nebaisu. biggrin.gif
Susidesiu krepsa ramiai, per savaitgali dar atsipusiu ir pirmyn. smile.gif
Atsakyti
LABAS mergytes, nezunau ar as cia i tema, katik siandien grizau is ligoninrs, o siandien dar 3 nakties buvau isvesta i priemima su nezmoniskais skausmasi, galvojau kmirsiu, bet va isgyvenau, pasirodo inkstuose zvyriuko rado, tai va guliu daba geriu brukniu, asiukliu ir takazoliu arbata...
....nenoriu kad daugiau taip skaudetu
Atsakyti
QUOTE(mesyte @ 2008 08 22, 18:44)
LABAS mergytes, nezunau ar as cia i tema, katik siandien grizau is ligoninrs, o siandien dar 3 nakties buvau isvesta i priemima su nezmoniskais skausmasi, galvojau kmirsiu, bet va isgyvenau, pasirodo inkstuose zvyriuko rado, tai va guliu daba geriu brukniu, asiukliu ir takazoliu arbata...
....nenoriu kad daugiau taip skaudetu

tada tiesiog išimk juos operaciniu budu kitaip tai kartosis nuolat verysad.gif

Paja nurimk viskas bus gerai. sėkmes.lauksim sugrįžtant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 08 22, 18:35)
Paja nurimk viskas bus gerai. sėkmes.lauksim sugrįžtant  4u.gif

Ačiū, beveik rami, nes dar liko dvi dienelės. mirksiukas.gif
Ale, žinot, ot, turiu rūpestėlio- Lera, tu priešininkė visokių vokelių, žinau, tai gali manęs labai nebarti, bet vistiek-kaip atsidėkot gydytojui, kuris sutiko anksčiau laiko operuot ir neima jokių vokelių. g.gif Griežtai. Suprantu ir sakau valio, kad dar yra tokių žmonių ant svieto, bet...
Jau koooookia dėkinga būsiu už bet kokią genialią mintį. smile.gif

P.S. Turiu per savaitgalį suvalgyt picą, šaltibarščius ir voveraičių troškinį su bulvytėm. biggrin.gif Čia toks planas maximum, nes visad maitinuosi sveikai, bet noriu sugriešit... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 22 rugpjūčio 2008 - 20:19
Sakiau: "gydytojau, aš jums laišką parašiau". Pasakė "ačiū" ir paėmė. Nors pirmą kartą daviau, tai drebėjo kinkos biggrin.gif Šitas reikalas susiklostė labai paprastai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaneleKiausiniene: 22 rugpjūčio 2008 - 20:32
QUOTE(Paja @ 2008 08 22, 21:15)
Ačiū, beveik rami, nes dar liko dvi dienelės. mirksiukas.gif
Ale, žinot, ot, turiu rūpestėlio- Lera, tu priešininkė visokių vokelių, žinau, tai gali manęs labai nebarti, bet vistiek-kaip atsidėkot gydytojui, kuris sutiko anksčiau laiko operuot ir neima jokių vokelių. g.gif Griežtai. Suprantu ir sakau valio, kad dar yra tokių žmonių ant svieto, bet...
Jau koooookia dėkinga būsiu už bet kokią genialią mintį. smile.gif

P.S. Turiu per savaitgalį suvalgyt picą, šaltibarščius ir voveraičių troškinį su bulvytėm. biggrin.gif Čia toks planas maximum, nes visad maitinuosi sveikai, bet noriu sugriešit...  blush2.gif

tu teisi aš labai prieš todėl tyliu šitu klausymu biggrin.gif

aha pavalgyk vaverušku picų ir panašiai ir ne po dviejų dienų o ta pačia keliausi ant operacinio stalo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 08 22, 20:31)
Sakiau: "gydytojau, aš jums laišką parašiau". Pasakė "ačiū" ir paėmė. Nors pirmą kartą daviau, tai drebėjo kinkos biggrin.gif Šitas reikalas susiklostė labai paprastai.

O "laišką rašei" jau po visko? g.gif Nes aš tikrai žinau, kad nieko man su laiškais nesigaus-jau gavau vieną nu nu. Dar, kai ėjau tartis. smile.gif

QUOTE(Lera @ 2008 08 22, 21:42)
tu teisi aš labai prieš todėl tyliu šitu klausymu biggrin.gif

aha pavalgyk vaverušku picų ir panašiai ir ne po dviejų dienų o ta pačia keliausi ant operacinio stalo  unsure.gif

Kemšu pilna burna, jaučiuosi, kaip idiotė, šeimyna juokiasi, bet dabar taaaaip viskas skanu. Jau prisipirkau kruopų, o visas racionas nelabai ir keisis, nes dabar pakankamai sveikai matinamės. smile.gif
Jo, jau žinau, kad pirmadienį iškart ir gulsiu ant stalo, jei nebus ko nors nenumatyto. Tfu, tfu, tfu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 23 rugpjūčio 2008 - 16:19