niu merginos kaip sveikatos ? ar yra po operacijų jau?

QUOTE(Soft @ 2008 08 20, 20:27)
nu as 22 d. jau su popieriais vykstu i 2a ligonine....tik slaugytoja siand nugasdino, kad biuletenis gali trukt ir men bet tikrai manau tiek nereikes, neisivaizduoju, ka veikciau 

dribsotum ir tinginiautum juk ne kas diena tokia lafa gali gaut , bus du kart atostogos per metus

sėkmes tau lauksim sugrįžtančios , imk daug balionu ant drąsos

QUOTE(Lera @ 2008 08 20, 20:00)
dribsotum ir tinginiautum juk ne kas diena tokia lafa gali gaut , bus du kart atostogos per metus
plius apmokamos

aciu

p.s perdaug turiu planu, kad guleciau ir ilseciaus

QUOTE(Soft @ 2008 08 20, 22:34)
palauks tie planai svarbiausia sveikata bo kai jos neturėsi nereikės nieko

QUOTE(Lera @ 2008 08 20, 16:42)
Atrodo, kad ir sveikos, bet, va, pirmadieni jau traukiu ligoninen.

Susidesiu krepsa ramiai, per savaitgali dar atsipusiu ir pirmyn.

LABAS mergytes, nezunau ar as cia i tema, katik siandien grizau is ligoninrs, o siandien dar 3 nakties buvau isvesta i priemima su nezmoniskais skausmasi, galvojau kmirsiu, bet va isgyvenau, pasirodo inkstuose zvyriuko rado, tai va guliu daba geriu brukniu, asiukliu ir takazoliu arbata...
....nenoriu kad daugiau taip skaudetu
QUOTE(mesyte @ 2008 08 22, 18:44)
LABAS mergytes, nezunau ar as cia i tema, katik siandien grizau is ligoninrs, o siandien dar 3 nakties buvau isvesta i priemima su nezmoniskais skausmasi, galvojau kmirsiu, bet va isgyvenau, pasirodo inkstuose zvyriuko rado, tai va guliu daba geriu brukniu, asiukliu ir takazoliu arbata...
tada tiesiog išimk juos operaciniu budu kitaip tai kartosis nuolat

Paja nurimk viskas bus gerai. sėkmes.lauksim sugrįžtant

QUOTE(Lera @ 2008 08 22, 18:35)
Ačiū, beveik rami, nes dar liko dvi dienelės.

Ale, žinot, ot, turiu rūpestėlio- Lera, tu priešininkė visokių vokelių, žinau, tai gali manęs labai nebarti, bet vistiek-kaip atsidėkot gydytojui, kuris sutiko anksčiau laiko operuot ir neima jokių vokelių.

Jau koooookia dėkinga būsiu už bet kokią genialią mintį.

P.S. Turiu per savaitgalį suvalgyt picą, šaltibarščius ir voveraičių troškinį su bulvytėm.

Sakiau: "gydytojau, aš jums laišką parašiau". Pasakė "ačiū" ir paėmė. Nors pirmą kartą daviau, tai drebėjo kinkos
Šitas reikalas susiklostė labai paprastai.

QUOTE(Paja @ 2008 08 22, 21:15)
Ačiū, beveik rami, nes dar liko dvi dienelės.
Ale, žinot, ot, turiu rūpestėlio- Lera, tu priešininkė visokių vokelių, žinau, tai gali manęs labai nebarti, bet vistiek-kaip atsidėkot gydytojui, kuris sutiko anksčiau laiko operuot ir neima jokių vokelių.
Griežtai. Suprantu ir sakau valio, kad dar yra tokių žmonių ant svieto, bet...
P.S. Turiu per savaitgalį suvalgyt picą, šaltibarščius ir voveraičių troškinį su bulvytėm.
Čia toks planas maximum, nes visad maitinuosi sveikai, bet noriu sugriešit...

tu teisi aš labai prieš todėl tyliu šitu klausymu

aha pavalgyk vaverušku picų ir panašiai ir ne po dviejų dienų o ta pačia keliausi ant operacinio stalo

QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 08 22, 20:31)
Sakiau: "gydytojau, aš jums laišką parašiau". Pasakė "ačiū" ir paėmė. Nors pirmą kartą daviau, tai drebėjo kinkos
Šitas reikalas susiklostė labai paprastai.

O "laišką rašei" jau po visko?

QUOTE(Lera @ 2008 08 22, 21:42)
tu teisi aš labai prieš todėl tyliu šitu klausymu 
aha pavalgyk vaverušku picų ir panašiai ir ne po dviejų dienų o ta pačia keliausi ant operacinio stalo

Kemšu pilna burna, jaučiuosi, kaip idiotė, šeimyna juokiasi, bet dabar taaaaip viskas skanu. Jau prisipirkau kruopų, o visas racionas nelabai ir keisis, nes dabar pakankamai sveikai matinamės.

Jo, jau žinau, kad pirmadienį iškart ir gulsiu ant stalo, jei nebus ko nors nenumatyto. Tfu, tfu, tfu.