Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo bilietai, 8 tema

QUOTE(dianytis @ 2012 09 06, 11:19)
Pirkau tiesiai iš Qatar, dėl to ir jaudinuosi, kad gali netikti pavardė...  doh.gif

O tai kortelės nenorit pasikeist? Gal keičia tuo pačiu numeriu, pasiklauskit banke. Nes mūsų tikrai tikrino, ir turėjo viskas sutapt, kažką dar suvedinėjo iš tos kortelės oro uoste
Atsakyti
skambinau, sakė, jog būtų kitas numeris... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2012 09 06, 11:39)
skambinau, sakė, jog būtų kitas numeris... unsure.gif

Gal dar yra skridusių su Qatar, gal ką patars, pasiimkit santuokos liudijimą, tik nežinau ar jie ten supras jį neverstą. Galit dar kokioj agentūroj užklaust pabandyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 06 rugsėjo 2012 - 10:48
Parašiau aš tiesiai pačiai kompanijai, paaiškinau situaciją, paklausiau ką man toliau daryti, laukiu atsakymo neramiai...
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2012 09 06, 11:51)
Parašiau aš tiesiai pačiai kompanijai, paaiškinau situaciją, paklausiau ką man toliau daryti, laukiu atsakymo neramiai...

Įdomu ką atrašys, pasipasakokit. Manau, rasit išeitį 4u.gif
Atsakyti
Parašiau Qatar'ui ir per FB biggrin.gif galvos kokia čia beprotė atakuoja klausimais biggrin.gif bet žinokit suveikė, iš kart atrašė, paklausė bilieto numerio ir sakė luktelt, pasakys ką reikia daryt toliau. Taigi vis dar laukiu unsure.gif
Papildyta:
Pasiūlė paskambint ar nuvykti į Romą doh.gif
Atsakyti
Nu tikrai man atrodo nesamonė, kad dėl banko kortelės pavardės kažkokių problemų būtų schmoll.gif Taigi nebūtinai pats mokėtojas turi ir skrist, gi gal tau koks geras dėdė savo kortele pirko bilietą-jokio skirtumo. pati esu pirkus sau bilietus ne savo kortele ir niekam neįdomu buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Ši taisyklė tikrai neprotinga, bet ji tokia yra, o jų puslapyje rašo, kad jeigu bilietą perka neskrendantis asmuo, tai jis turi nuvykti į kurį nors ofisą, ten bus užpildyti kažkokie dokumentai, kuriuos reikia perduoti keleiviams, tik tada tiks, nes priešingu atveju gali iš viso neleisti skristi, arb teks mokėti guarantee payment, kas aš įsivaizduoju yra tiesiog kito bilieto pirkimas. Aš su šita sąlyga sutikau išpardavimo įkarščio pagauta, taip kad ir pykti nelabai galiu. Nors kita vertus aš tai tas pats asmuo esu, tik su pasikeitusia pavarde.
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2012 09 06, 14:02)
Ši taisyklė tikrai neprotinga, bet ji tokia yra, o jų puslapyje rašo, kad jeigu bilietą perka neskrendantis asmuo, tai jis turi nuvykti į kurį nors ofisą, ten bus užpildyti kažkokie dokumentai, kuriuos reikia perduoti keleiviams, tik tada tiks, nes priešingu atveju gali iš viso neleisti skristi, arb teks mokėti guarantee payment, kas aš įsivaizduoju yra tiesiog kito bilieto pirkimas. Aš su šita sąlyga sutikau išpardavimo įkarščio pagauta, taip kad ir pykti nelabai galiu. Nors kita vertus aš tai tas pats asmuo esu, tik su pasikeitusia pavarde.

Manau išvertus santuokos liudjimą pas notarą neturėtų kilt problemų g.gif arba išssimkti kokį dokumentą iš banko dėl tos kortelės, kur asmens kodas matosi
Atsakyti
Kitas variantas, jei daryčiau chek-in internetu, gal tos kortelės nereikėtų rodyti? Kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2012 09 06, 14:11)
Kitas variantas, jei daryčiau chek-in internetu, gal tos kortelės nereikėtų rodyti? Kaip manot?

Reikės
Atsakyti
Siaip gi santuokos liudijimo turetu pakakt g.gif
Atsakyti