QUOTE(Mylinga @ 2012 08 08, 17:14)
Aš kažkur perskaičiau, kad "nustojus mamai žindyti, ji netampa mažiau pavargusi ar geriau miega...Dažniausiai viskas priklauso nuo aplinkinių ir kaip jie supranta pagalbą mažylį auginančiai mamai." O aš pagalbos nebegaliu prašyti, nes pasak žmogaus, kurio vaiką auginu "nuo nieko neveikimo prisigalvoju nesąmonių ir nesidomiu niekuo išskyrus motiniškus "rūpesčius"...
O norėtųsi su vaiku iškeliauti kur nors į kaimo sodybą, toliau nuo TV, interneto, sąskaitų mokėjimo, rūpinimosi "šeimos verslu"... Aš pakankamai vėlai tapau motina, tad norėčiau atsiduoti tam visa siela...Matyt dar turiu užsitarnauti tai:)

buvau ten kur tu esi. Visa ko tau truksta ,tai mano manymu, pasitikejimo savimi ir savo vertes supratimo. Ir vyrui dar reikia laiko suprasti ,ka tu isgyveni ir ko tau reikia. Suprantu as vyrus, tikrai is sono ziurint, atrodo nuo ko cia pavargti galima. As ir pati kartais galvodavau ir ko as pavargstu, atrodo nieko nepadarai per diena, vos ne istisai guli lovoj ir zindai, cia pirmais men ir issekusi kaip po sunkiausiu darbu...Reikia jiems duoti kazkiek suprasti, paaiskinti, leisti kazkiek pabuti su vaiku ir ne prasyti pagalbos ,o informuoti, ka jis turi padaryti. Su pirmu vaiku prasydavau,kad jis su juo pabutu,kol nueisiu i dusa ar pavalgysiu pvz, tai is to kildavo didziausi konfliktai, sako uzmigdyk ir pavalgysi ar pan. Nors siaip tikrai myli vaikus ir budavo, ir uzsiimdavo, bet uztekdavo paprasyti ir konfliktas...

iki asaru budavo, galvodavau,kaip jis nesupranta, as tokia pavargusi, ar pan.

Paskui suvokiau,kad man nera reikalo prasyti, pradejau labaiu vertinti save ir tik informuodavau, as einu i dusa vaikes ten paziurek ir viskas, tai veike kaip magija kokia, viskas aisku jokiu maivymusi ir jokiu konfliktu

Vyrai dazniausia supranta labai konkrecia aiskia informacija, neskaito musu minciu ir nejaucia ,ka jauciam mes.Nes prasant automatiskai duodi galimybe rinktis, o informuojant tik pasakai ka darysi ar ko tau reikia
Nuo pirmo nestumo pradzios dar neismegojau nei vienos nakties . Geriausiu atveju miegu iki 5,6 ,tada pazindau, arba vis tiek prabundu i tualeta nubegti, nes vis taip ir begioju ,kaip nescia

MAtyt cia motinystes kaina.
O as ir iskeliavau i kaimo sodyba ir bent kiek kuriu sau patogia aplinka, bet nuo saves nepabegsi, kaip toj reklamoj :gali zmogu isvesti is miesto, bet miesto is jo - ne(kazkaip pnasiai). Motinyste brandina mane kaip asmenybe ir suteikia labai daug jegu ir supratimo , visai kitoks poziuris atsiranda i viska...