QUOTE(Green tea* @ 2012 08 10, 13:30)
Aš tai irgi nenoriu baltos suknelės

Na, kokios švelniai gelsvos, rusvos.. Tai tu irgi tiesiog ką šviesaus, bet ne balto būtinai pasieškok

Tai taip, ta baltos spalvos ir rūtų vainikėlio simbolika nebelabai šiais laikais pritaikoma
Reikalas toks,kad as isvis nenoriu jokios sukneles... O jis matai isivaizduoja,kad as kaip gulbe balta atplauksiu

Ka tu,as tai dar nekalta,man reikia diiiiiiidelio rutu vainikelio,tokio kaip azuolo lapu vainikai
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 10, 16:34)
Renkites balta elegantiska kostiumeli, jei nenorit sukneles

Ir busit ne tortine nuotaika, o elegantiska fataliska moteris

)))
Neisivaizduociau savo tokiu stresiniu vestuviu. Jau geriau dviese susituokt kaimo baznycioj su keliais liudininkais arba amerikietisku stilium papludimy su pastorium

)) jokiu ten sveciu, tik keli zmones po vakarejanciu dangum

faina pasvajoti : )))
Mirabela,geltona kortele tau! Man dar ne tiek metu,kad kreiptis daugiskaita reiktu

Manau cia visos daugmaz panasaus amziaus, +-10 metu
Maniskis netikintis,tai vestuves baznycioj nesvarstomas klausimas. As ir pati nesu praktikuojanti katalike,todel nenoriu vaidinimo nei pries save,nei pries Dieva.
QUOTE(sachar @ 2012 08 10, 20:42)
festina lente, manau tikrai rasit tinkama sprendima

kokie pietus su artimiausiai ir tiek

O del sukneles - nebutina buti tortu, tiesiog grazia suknele pasirink ir tiek

As vaikysteje apie balta kostiuma svajodavau su nuoga nugara iki pat siknos

o dabar nezinau ko tiksliai noreciau
Vat man sunku del to,kad as nu kiek save atsimenu,tikrai nieko nesvajojau apie vestuves,nei apie svente,nei apie suknele.
QUOTE(abiga @ 2012 08 10, 21:47)
Festina lente, gal dėl to, kad esi tokia vienintelė, TB ir įsižiūrėjo Tave

Susitarsit, kaip atrodys ta šventė. Mirabellos išsvajota tikrai tokia nestresinė, skirta jauniesiems, ne svečiams, kaip pas mus būna. Sunku įsivaizduot, kaip atlaikyt tą organizavimo, ceremonijų, tradicijų, fotografavimosi, filmavimosi, šokių maratoną iki paryčių, visai nenorėčiau.
Mane tai jau užkniso lietus ir vėsa, panašu, kad ruduo artėja truputį anksčiau laiko.
Zinoma,susitarsim,bet kol kas sunku vien del to,kad as neisivaizdavau kaip tai galetu buti,niekad negalvojau. Ir isvis tokios kaip sventes nelabai ir noriu,man uztektu su liudininkais nueiti i CMB ir paskui isgerti sampano ir nusifotografuoti.
Oi,as tai dziaugiuosi,ruduo mano mylimiausias ir graziausias laikas. Musu abieju gimtadieniai,musu pazintis ir draugyste prasidejo rudeni