Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

QUOTE(sachar @ 2012 08 09, 15:35)
Kas do tyla...  unsure.gif

Labas 4u.gif
Kad nieko naujo, o ir darbais apsikrovus.. Ir liūdna, tai ką čia ir pasakot unsure.gif Geriau tegu Kliamka ateina pasipasakot, o ir Elegantiškai sninga laukiama mirksiukas.gif

Festina lente, džiugiu, kad greičiau susimatysit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green tea*: 09 rugpjūčio 2012 - 14:27
Sveikos 4u.gif

Na tikrai,labai jau praretejo musu gretos... Kas naujo meiles fronte? Kur visos pradinge?
Atsakyti
Green tea*, viskas bus gerai, reikia tik laiko priprasti susitaikyti 4u.gif Tu gi stipri mergyte, jau ne karta atstuma atlaiket 4u.gif

festina lente, kai jautiesi? Kaip orai? As tai epciuka pasikuriau siandien darbe lotuliukas.gif blush2.gif Va sedziu, popierius suvedineju, sildausi ir valgau bulviu kose su kefyru hihihi.gif Ko ne kaifas, tuolabiau kad penktadienis tongue.gif

Vakar 2 dainas atkasiau, vis ant repyto klausausi db blush2.gif Viena is ju - T-Killah ft. Вика Дайнеко - Мира Мало

Su MB vakar nesusiskmabinom, nes darba velai baige ir nelaukiau kada namo gris blush2.gif Biski "auklejimo" terapija ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Sachar, tikrai reikia laiko unsure.gif Kažkaip pirmą kartą buvo lengviau su tuo atstumu g.gif Dabar tiesiog labai įpratau, kad MB visad šalia, tai ir liūdnoka unsure.gif Na, bet ne visam gyvenimui, išgyvensim rolleyes.gif
Mmm, kaip pasiilgau bulvių košės! Reikės kada pasidaryt bigsmile.gif
Matau jau nuotaika geresnė 4u.gif Kokie savaitgalio planai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 08 10, 09:45)
Sachar, tikrai reikia laiko  unsure.gif Kažkaip pirmą kartą buvo lengviau su tuo atstumu g.gif Dabar tiesiog labai įpratau, kad MB visad šalia, tai ir liūdnoka  unsure.gif Na, bet ne visam gyvenimui, išgyvensim  rolleyes.gif

Kokie savaitgalio planai?  4u.gif

Tai jo, kai pripranti, tai ir sunkiau buna doh.gif Gal ir gerai, akd mes su MB neturejom daug laiko priprasti vienas kita namtimis ir rytais matyti hihihi.gif nors zinoma ir munusas nemazas tai...

Norejau prisigerti doh.gif lotuliukas.gif Bet jauciu varysiu arba i kaima pas drauge arba i Vilniu su kita drauge, da neapsisprendziau ax.gif
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif

Na orai man visai palankus,tik namie vesoka,sanarius biski kabina,tai tenka apsirengti labiau ir vakarais ugus apsiauti biggrin.gif Ko ne vasara smile.gif

Siandien maniskis turetu pagaliau nusipirkti bilietus.

Vakar truputi paliete vestuviu tema kalbedamas,kad jis nori restorano,to ano,o as nieko nenoriu,nzn... Turbut vel namuose bus daug ilgu rimtu pokalbiu... Nu dievazi,man atrodo juokinga rengtis balta suknele,kai kartu jau 15 metu ax.gif
Nzn ka su savim daryti? As turbut tikrai tokia vienintele,kaip JIS sako biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 10 rugpjūčio 2012 - 12:13
QUOTE(sachar @ 2012 08 10, 13:53)

Tai vava, dėl to ir buvo lengviau kai tik pradėjom draugauti būti per atstumą, nebuvom išbandę kitaip biggrin.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 08 10, 14:11)

Aš tai irgi nenoriu baltos suknelės biggrin.gif Na, kokios švelniai gelsvos, rusvos.. Tai tu irgi tiesiog ką šviesaus, bet ne balto būtinai pasieškok ax.gif Tai taip, ta baltos spalvos ir rūtų vainikėlio simbolika nebelabai šiais laikais pritaikoma hihihi.gif
Manau rasit kompromisą dėl šventės, jei tik abu šiek tiek nusileisit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green tea*: 10 rugpjūčio 2012 - 12:30
QUOTE(festina lente @ 2012 08 10, 12:11)
Labas mergaites  4u.gif

Na orai man visai palankus,tik namie vesoka,sanarius biski kabina,tai tenka apsirengti labiau ir vakarais ugus apsiauti  biggrin.gif  Ko ne vasara  smile.gif

Siandien maniskis turetu pagaliau nusipirkti bilietus.

Vakar truputi paliete vestuviu tema kalbedamas,kad jis nori restorano,to ano,o as nieko nenoriu,nzn... Turbut vel namuose bus daug ilgu rimtu pokalbiu... Nu dievazi,man atrodo juokinga rengtis balta suknele,kai kartu jau 15 metu  ax.gif
Nzn ka su savim daryti? As turbut tikrai tokia vienintele,kaip JIS sako  biggrin.gif

Laba diena visoms 4u.gif

Renkites balta elegantiska kostiumeli, jei nenorit sukneles mirksiukas.gif Ir busit ne tortine nuotaika, o elegantiska fataliska moteris wink.gif)))
Yra visokiu variantu kaip vestuves padaryt mielas sirdziai, ne tradiciskas kaip visur...
Pas mus taip idomiai "sutverta", kad vestuves dazniausiai rengiamos sveciams, del parodos, o besituokiantieji patiria streso iki kaklo.
Va pernai mano drauge renge vestuves ir viska dare praktiskai viena pati. Puokstes pamergems ir tas pati savo rankom is vakaro gamino, papuosimus baznyciai...
Neisivaizduociau savo tokiu stresiniu vestuviu. Jau geriau dviese susituokt kaimo baznycioj su keliais liudininkais arba amerikietisku stilium papludimy su pastorium smile.gif)) jokiu ten sveciu, tik keli zmones po vakarejanciu dangum wub.gif faina pasvajoti : )))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 10 rugpjūčio 2012 - 15:34
festina lente, manau tikrai rasit tinkama sprendima 4u.gif kokie pietus su artimiausiai ir tiek mirksiukas.gif O del sukneles - nebutina buti tortu, tiesiog grazia suknele pasirink ir tiek biggrin.gif As vaikysteje apie balta kostiuma svajodavau su nuoga nugara iki pat siknos lotuliukas.gif o dabar nezinau ko tiksliai noreciau ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
visos čia prisišaukt bandom Elegantiškai sninga, tik atrodo, ji jau nebepriklauso mūsų kompanijai, apsisprendusi netęsti studijų? Ir džiaugiuos, kad jai greičiau neliks atstumo, ir trūksta jos čia smile.gif

Festina lente, gal dėl to, kad esi tokia vienintelė, TB ir įsižiūrėjo Tave wink.gif Susitarsit, kaip atrodys ta šventė. Mirabellos išsvajota tikrai tokia nestresinė, skirta jauniesiems, ne svečiams, kaip pas mus būna. Sunku įsivaizduot, kaip atlaikyt tą organizavimo, ceremonijų, tradicijų, fotografavimosi, filmavimosi, šokių maratoną iki paryčių, visai nenorėčiau.
Mane tai jau užkniso lietus ir vėsa, panašu, kad ruduo artėja truputį anksčiau laiko.

Green tea, aš manau, kad dar sunkiau jau gyvenus karu išsiskirt, bet juk įneša ir naujų vėjų į santykius, tikrai nepulsit į rutiną šitaip, toliau branginsit savo santykius, o ir susimatot palyginus neretai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 08 10, 13:30)

Aš tai irgi nenoriu baltos suknelės  biggrin.gif Na, kokios švelniai gelsvos, rusvos.. Tai tu irgi tiesiog ką šviesaus, bet ne balto būtinai pasieškok  ax.gif Tai taip, ta baltos spalvos ir rūtų vainikėlio simbolika nebelabai šiais laikais pritaikoma hihihi.gif

Reikalas toks,kad as isvis nenoriu jokios sukneles... O jis matai isivaizduoja,kad as kaip gulbe balta atplauksiu biggrin.gif Ka tu,as tai dar nekalta,man reikia diiiiiiidelio rutu vainikelio,tokio kaip azuolo lapu vainikai lotuliukas.gif

QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 10, 16:34)

Renkites balta elegantiska kostiumeli, jei nenorit sukneles  mirksiukas.gif Ir busit ne tortine nuotaika, o elegantiska fataliska moteris wink.gif)))

Neisivaizduociau savo tokiu stresiniu vestuviu. Jau geriau dviese susituokt kaimo baznycioj su keliais liudininkais arba amerikietisku stilium papludimy su pastorium  smile.gif)) jokiu ten sveciu, tik keli zmones po vakarejanciu dangum  wub.gif  faina pasvajoti : )))

Mirabela,geltona kortele tau! Man dar ne tiek metu,kad kreiptis daugiskaita reiktu smile.gif Manau cia visos daugmaz panasaus amziaus, +-10 metu ax.gif
Maniskis netikintis,tai vestuves baznycioj nesvarstomas klausimas. As ir pati nesu praktikuojanti katalike,todel nenoriu vaidinimo nei pries save,nei pries Dieva.

QUOTE(sachar @ 2012 08 10, 20:42)
festina lente, manau tikrai rasit tinkama sprendima 4u.gif kokie pietus su artimiausiai ir tiek  mirksiukas.gif O del sukneles - nebutina buti tortu, tiesiog grazia suknele pasirink ir tiek  biggrin.gif As vaikysteje apie balta kostiuma svajodavau su nuoga nugara iki pat siknos  lotuliukas.gif o dabar nezinau ko tiksliai noreciau  ax.gif

Vat man sunku del to,kad as nu kiek save atsimenu,tikrai nieko nesvajojau apie vestuves,nei apie svente,nei apie suknele.

QUOTE(abiga @ 2012 08 10, 21:47)

Festina lente, gal dėl to, kad esi tokia vienintelė, TB ir įsižiūrėjo Tave wink.gif Susitarsit, kaip atrodys ta šventė. Mirabellos išsvajota tikrai tokia nestresinė, skirta jauniesiems, ne svečiams, kaip pas mus būna. Sunku įsivaizduot, kaip atlaikyt tą organizavimo, ceremonijų, tradicijų, fotografavimosi, filmavimosi, šokių maratoną iki paryčių, visai nenorėčiau.
Mane tai jau užkniso lietus ir vėsa, panašu, kad ruduo artėja truputį anksčiau laiko.

Zinoma,susitarsim,bet kol kas sunku vien del to,kad as neisivaizdavau kaip tai galetu buti,niekad negalvojau. Ir isvis tokios kaip sventes nelabai ir noriu,man uztektu su liudininkais nueiti i CMB ir paskui isgerti sampano ir nusifotografuoti.
Oi,as tai dziaugiuosi,ruduo mano mylimiausias ir graziausias laikas. Musu abieju gimtadieniai,musu pazintis ir draugyste prasidejo rudeni wub.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 08 11, 01:04)
Vat man sunku del to,kad as nu kiek save atsimenu,tikrai nieko nesvajojau apie vestuves,nei apie svente,nei apie suknele.

Ir isvis tokios kaip sventes nelabai ir noriu,man uztektu su liudininkais nueiti i CMB ir paskui isgerti sampano ir nusifotografuoti.

Oi,as tai dziaugiuosi,ruduo mano mylimiausias ir graziausias laikas. Musu abieju gimtadieniai,musu pazintis ir draugyste prasidejo rudeni  wub.gif

Tai dabar turi laiko pasitaisyti hihihi.gif

As ir panasiai noriu, tik dar koki furseta ipaisyciau. Nemegstu tu dideliu "pokyliu" su kruvom tradiciju doh.gif

Net smalsu pasidare - o kokiu zodiako zenklu jus abu, jei gimtadieniai rudeni gime blush2.gif
Atsakyti