Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

Labas rytas, lyg ir issimeigojau, bet vistiek jauciuosi nekaip g.gif gal cia alus kaltas? lotuliukas.gif Skrandis reikalauja aukos, tik nelabai yra dabar kada iki "ikiuko" nuketi doh.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 08 05, 20:15)
Po maniskio pasigyrimo facebooke,uzpuole visi ji su klausimais,kaip cia taip? Nes dauguma mane,kad mes susituoke.  Sakau,norejai pasigirti,tai dabar ir atsakinek visiems

Va kaip buna hihihi.gif Dar nesigaili viesumos? lotuliukas.gif Reikejo spekbti jau po vestuviu, o tai dabar visi isiprasys i baliu hihihi.gif

QUOTE(Green tea* @ 2012 08 05, 20:39)
MB dirba žymiai ilgesnes valandas, nei tikėjosi, tai laiko sau turi 2val. per dieną  verysad.gif Tai kol kas nemokam susidoroti su tokiu bendravimo apribojimu  unsure.gif Matau, kad MB trūksta laiko kažkaip viskam padaryti, nes norisi ir naujienas kokias paskaityti, filmą pažiūrėti, galų gale, juk reikia laiko ir tik sau. O jo jis mažai turi.. 

Sachar, kaip sekėsi pasibūti. viskas gerai? Kada susitiksit vėl?

Isivaizduoju kaip sunku, mane daznai kamuoja ta bendravimo stoka unsure.gif na bet tikiu, jog rasit iseiti 4u.gif

Net nzn, truksta man kazko bendravyme su MB unsure.gif kartais mastau ar cia tik ne mano issipisinejimai, bet nu kazkas ne taip verysad.gif Noriu, kad jis butu toks kaip pradzioj kai susipazinom, jei ne zodziais tai veiksmais parodydavo, jog jam su manim smagu - visad uz rankos laikydavo, stengdavos bent salia prisesti, paglostyti plaukus, nu tokia siluma dvelke is jo, o dabar truksta man viso sito, lyg ir yra bet nebe taip verysad.gif net 3 dienu celibata uzrasiau blush2.gif nes nu man is jo elgesio dvelkia "as geidziu taves" o ne "man gera su tavim buti tiesiog salia" doh.gif nu pvz tokia smulkmena kaip vaziuojant anksciau visad paimdavo uz rankos, laikydavo ja, paglostydavo pirstus ar delna, o db retai kada toki kontakta uzmezga, o jei ir buna tai uzdeda ranka tai ant slaunies tai ant siknos doh.gif ne to man reikia is jo... unsure.gif Nzn, gal cia man reikia aprimti doh.gif

O susimatyti turetume 21d
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 08 05, 19:39)
Labas mielosios  4u.gif

*Mirabella*, kada tavo kelionė?  4u.gif

Uz poros savaiciu. Jau metas padaryti online check-ina, bet as kazkodel nenoriu skubeti blush2.gif biggrin.gif
Praeita savaite po triju dieneliu kepinimosi sode isitaisiau tokia alergija nuo saules, kad jau galvojau be daktaru neapseisiu doh.gif , bet aciu Dievui jau baigia praeiti...

Sachar, kai vyras glosto merginai ranka, pirstus, o ypac delna, tai irgi yra kvietimas, ir kvietimas ne siaip pabuti, o pati supranti kam biggrin.gif Sita prisimenu pasakojo viena destytoja, grizusi is kuno kalbos seminaro : ))) O mums atrodo tas rankeles minkymas toks nekaltas : ))))) Vyru noras buti kartu kitaip reiskiasi... Manau, kai yra atstumas, tai sukam prisiminimus kaip filme ir visko prisigalvojam smile.gif

Festina lente, tai apskritai moteris- mistika biggrin.gif Kaip galima nenoreti ir nelaukti susizadeti su mylimu zmogumi... matyt praziopsojau kazkuria istorijos dali blush2.gif

Kliamka , ziuriu po susitikimo jautri pasidarei - isimylejimo be galvos pozymis biggrin.gif mirksiukas.gif Kaip jums sekasi, ar susiskambinot? Neverta klausineti zmoniu, ka jie mano apie sutapimus, viskas vyksta taip kaip turi vykti. Jeigu visur butu tik sutapimai ir atsitiktinumai, gamtoje vyrautu chaosas... visur visur yra desningumai ax.gif

Prasmingos ir sekmingos savaites visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 06 rugpjūčio 2012 - 09:02
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 06, 10:00)
Uz poros savaiciu. Jau metas padaryti online check-ina, bet as kazkodel nenoriu skubeti  blush2.gif  biggrin.gif

Praeita savaite po triju dieneliu kepinimosi sode isitaisiau tokia alergija nuo saules, kad jau galvojau be daktaru neapseisiu doh.gif , bet aciu Dievui jau baigia praeiti...

Sachar, kai vyras glosto merginai ranka, pirstus, o ypac delna, tai irgi yra kvietimas, ir kvietimas ne siaip pabuti, o pati supranti kam  biggrin.gif Sita prisimenu pasakojo viena destytoja, grizusi is kuno kalbos seminaro : ))) O mums atrodo tas rankeles minkymas toks nekaltas  : ))))) Vyru noras buti kartu kitaip reiskiasi... Manau, kai yra atstumas, tai sukam prisiminimus kaip filme ir visko prisigalvojam smile.gif

Na dar palauk pora dienu, bet siaip manau niekas nepasikeis nuo to mirksiukas.gif jau sumastei ka i lagamina krauti? bigsmile.gif

Kaip tai alergija? g.gif ji buna laikina? g.gif

Tiesiog man depresija ir nuovargis, viskas negerai atrodo, bet kaip is to isbristi ir ar sugebesim tai padaryti kartu nezinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 08 06, 09:05)
Na dar palauk pora dienu, bet siaip manau niekas nepasikeis nuo to  mirksiukas.gif jau sumastei ka i lagamina krauti? bigsmile.gif

Kaip tai alergija?  g.gif ji buna laikina? g.gif

Tiesiog man depresija ir nuovargis, viskas negerai atrodo, bet kaip is to isbristi ir ar sugebesim tai padaryti kartu nezinau unsure.gif

Na gal bandysiu vakare ar ryt is ryto prisicheckinti, nes reikes dar laiko atsispausdinimui (pas mane namie spausdintuve nera rasalo nuo studiju laiku) smile.gif))

Siaip oda jautri ankstyvai pavasario saulei ir jeigu ilgiau pabunu sudirgsta... bet tas sudirgimas ilgai nesitesia, tik dienele kita nebegali list ant saules...o praeita savaitgali pavesyje buvo 38 laipsniai) unsure.gif kepinausi , dar visokie vabzdziai puole, tai kur issausejusi koju oda buvo matyt saule truputi sudirgino, as dar patepliojau kai kur tokiu tepaliuku, kad malsintu igeltas nuo vabzdziu vietas ir viskas... matyt netiko tas tepalas ir taip oda buvo pazeista, tai kojos dali kaip nusejo puslelem doh.gif nzn kaip as toj italijoj deginsiuos... su stipriu spf saule neima, o be kremo su tokia oda tai nerizikuosi unsure.gif

Sugebesit sugebesit... net is juodziausiu susipykimu zmones isbrenda, o jus net nesusipyke, tik pavarge 4u.gif As tave labai suprantu, norisi daaaug demesio ir silumos, norisi uztikrintumo, o cia nezinai kas bus toliau. Jei, nepaslaptis kiek tb vaiku turi? Ar tau tai nekliudo? Na ar nepagalvoji "kam man vyras su vaikais"?
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 06, 10:31)
... nzn kaip as toj italijoj deginsiuos... su stipriu spf saule neima, o be kremo su tokia oda tai nerizikuosi  unsure.gif

Jei, nepaslaptis kiek tb vaiku turi? Ar tau tai nekliudo? Na ar nepagalvoji "kam man vyras su vaikais"?

Svarbu sudaryti vaizda kad deginies - uzsitepi kruva kremo ir guli ant saules lotuliukas.gif

Is viso tai jis 3 turi, viresnelei 19m, kitai emrgytei 12m, o jauniausiajam 9m ax.gif Bet manes tai visai netrigdo, net ir smagu is dalies, va po savaitgalio su jo seima man nesinori atgal i miesta ir buti vienai blush2.gif Visko buna, jauciu gincytumes del vaiku auklejimo, bet man tai nera trukumas. Kartais pamastau, kad gal biski amziau ju galetu buti, bet cia tik siaip ax.gif Man didesne problema jis pats o ne jo vaikai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 08 06, 09:42)
Svarbu sudaryti vaizda kad deginies - uzsitepi kruva kremo ir guli ant saules  lotuliukas.gif

Is viso tai jis 3 turi, viresnelei 19m, kitai emrgytei 12m, o jauniausiajam 9m  ax.gif Bet manes tai visai netrigdo, net ir smagu is dalies, va po savaitgalio su jo seima man nesinori atgal i miesta ir buti vienai  blush2.gif Visko buna, jauciu gincytumes del vaiku auklejimo, bet man tai nera trukumas. Kartais pamastau, kad gal biski amziau ju galetu buti, bet cia tik siaip  ax.gif Man didesne problema jis pats o ne jo vaikai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Pati noreciau graziai idegti ir grizti rudute, na ziuresim ka vaistinej pasiulys...gal yra koks stebuklas su apsauga g.gif

"Fabijus" irgi turi dukryte is pirmos santuokos..... man tai netrugdo, bet ir nepadeda smile.gif Jisai turi ka mylet ir jam nera butinos jokios mergos ir "bobos"... nebent tam reikalui... o va man neapsakomai reikia kazko tikro ir patikimo. Su suniu juk negyvensiu visa gyvenima... Ir as nebenoriu daugiau svarstyt kaip kas iseis, igriso laukti savo zmogaus....
Jeigu esu viena, tai tuomet zinau, kad taip yra, bet jeigu yra kitas zmogus ir as vistiek jausiuos viena, tai geriau nereikia, kad jis butu...

Zodziu noriu, kad greiciau ta kelione praeitu blush2.gif
Atsakyti
*Mirabella*, pazystamas man tas jausmas 4u.gif pradziai man pavydukas sukildavo, kai MB apie savo vaikus snekedavo, nu su tokia meile balse... o as to nejutau is jo puses, o taaaip norejosi... Bet manau reikia suprasti, jog tai jo vaikai, jo gyvenimas, bet svarbiausia, kad visi - ir vaikas ir tu - turetumet lygias teises 4u.gif MB neiteikia nei vienam is musu pirmenybe, dar ir pabara vaikus dazniau nei mane, nes as atkirti visad duodu lotuliukas.gif Svarbu kad jo dukryte tave priimtu, na o dar svarbiau kad jis liautusi nesamonem uzsiiminejes lotuliukas.gif
Atsakyti
Sachar, manau čia iš nuovargio prisigalvoji nesąmonių biggrin.gif Juk dažnai būna, kad vyrai ir moterys skirtingai reiškia meilę, dėmesį rodo ir supranta skirtingai 4u.gif Gal TB tas parodymas, kad tavęs nori ir yra dėmesio parodymas, gal jis pvz. taip supranta tai ax.gif Čia reikia šnekėti, bet ne priekaištauti.. mirksiukas.gif Aš kažkada irgi užbambėjau MB, kad dėmesio trūksta ir pan., tai jis man tokią kalbą suskėlė biggrin.gif Dabar tiksliai nebepamenu, bet sakė, kad kai aš dirbdavau, o jis valgyt darydavo, namus tvarkydavo tai taip ir rodė dėmesį, rūpinosi.. Ne gėlėm, meiliais žodžiais, o nudirbtais tiesiogine prasme darbais 4u.gif Tiesiog esam labai skirtingi - vyrai ir moterys, kartais kyla klausimais, kaip iš vis sugebam susišnekėti biggrin.gif

*Mirabella*, atsargiai tad su saule unsure.gif Bet jau esi šiek tiek įdegus? Gal tada pasisaugok ir su dideliu spf būk ten, nemalonu būtų alergiją pasigauti per atostogas 4u.gif Aš labai labai tikiuosi, kad po kelionės aiškesnė situacija tarp jūsų bus 4u.gif

Visoms gero pirmadienio, laukia sunki diena 4u.gif Kas atostogauja, pavyyyydžiuuuu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green tea*: 06 rugpjūčio 2012 - 10:15
QUOTE(sachar @ 2012 08 06, 09:56)
*Mirabella*, pazystamas man tas jausmas  4u.gif pradziai man pavydukas sukildavo, kai MB apie savo vaikus snekedavo, nu su tokia meile balse... o as to nejutau is jo puses, o taaaip norejosi... Bet manau reikia suprasti, jog tai jo vaikai, jo gyvenimas, bet svarbiausia, kad visi - ir vaikas ir tu - turetumet lygias teises  4u.gif MB neiteikia nei vienam is musu pirmenybe, dar ir pabara vaikus dazniau nei mane, nes as atkirti visad duodu lotuliukas.gif Svarbu kad jo dukryte tave priimtu, na o dar svarbiau kad jis liautusi nesamonem uzsiiminejes lotuliukas.gif

Na as tai mergytei tikrai nepavydziu. Meile vaikui yra viena, meile moteriai/vyrui- kita. Kiekvienas turi savo kertele sirdy. Kas liecia italiano, tai ten vaikas ir moteris niekada netures lygiu teisiu, nes pirmoj vietoj visada bus mergyte. Galima su tuo tik susitaikyti smile.gif)) arba eiti savo keliu jeigu nepatinka...

Jusu situacija kitokia, nes jusu bendravimas yra paremtas abipusiu noru, o tai ir yra svarbiausia...

Del nesamoniu uzsiminejimo lotuliukas.gif taip svarbiausia, kad tos nesamones liautusi, bet galiu pasakyt, kad niekas nesitesia amzinai... smile.gif kantrybes taure jau yra pripildyta iki krastu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 06, 10:00)

Festina lente, tai apskritai moteris- mistika biggrin.gif Kaip galima nenoreti ir nelaukti susizadeti su mylimu zmogumi... matyt praziopsojau kazkuria istorijos dali  blush2.gif

Aga,as tokia biggrin.gif Brukstelsiu trumpai tau i AZ,ka praleidai apie mane.
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 08 06, 13:15)
Aga,as tokia  biggrin.gif  Brukstelsiu trumpai tau i AZ,ka praleidai apie mane.

Gal dabar jau netokia mistiska pasidariau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 08 06, 13:08)
Gal dabar jau netokia mistiska pasidariau  ax.gif

Man tai geda pasidare, kad as ne i savo reikalus nosiuka kaisioju blush2.gif Pasijauciau kaip kokia pigi zose unsure.gif doh.gif
Atsakyti