Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

QUOTE(Green tea* @ 2012 08 06, 11:12)
Sachar, manau čia iš nuovargio prisigalvoji nesąmonių  biggrin.gif

Kas atostogauja, pavyyyydžiuuuu  rolleyes.gif

As ir tikiuosi, kad cia del darbo, nes daznai pamastau, jog nera taip blogai kaip man atrodo, tik vistiek kazkokia nerami busena viduje doh.gif Na bent sokiai kolkas atkrenta, tik i savo pamokele nueisiu 2 kart i savaite ir tiek ax.gif

As ir NORIU atostogu bigsmile.gif

QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 06, 11:13)
Kas liecia italiano, tai ten vaikas ir moteris niekada netures lygiu teisiu, nes pirmoj vietoj visada bus mergyte. Galima su tuo tik susitaikyti smile.gif))  arba eiti savo keliu jeigu nepatinka...

Del nesamoniu uzsiminejimo  lotuliukas.gif  taip svarbiausia, kad tos nesamones liautusi, bet galiu pasakyt, kad niekas nesitesia amzinai... smile.gif kantrybes taure jau yra pripildyta iki krastu...  ax.gif

O kokio amziaus mergyte? ax.gif

tai zinoma, kad viskam savo ribos, bet tikekimes susitikimas daug ka atskleis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 08 06, 15:00)
As ir tikiuosi, kad cia del darbo, nes daznai pamastau, jog nera taip blogai kaip man atrodo, tik vistiek kazkokia nerami busena viduje doh.gif Na bent sokiai kolkas atkrenta, tik i savo pamokele nueisiu 2 kart i savaite ir tiek  ax.gif

As ir NORIU atostogu  bigsmile.gif
O kokio amziaus mergyte?  ax.gif

tai zinoma, kad viskam savo ribos, bet tikekimes susitikimas daug ka atskleis  4u.gif

9-10m. kazkur, dabar tiksliai net nepasakysiu kiek jai ziema suejo: ) nelabai as tuo vaiku domiuosi biggrin.gif blush2.gif o be to ir per anksti man ja dometis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 06, 16:07)
9-10m. kazkur, dabar tiksliai net nepasakysiu kiek jai ziema suejo: ) nelabai as tuo vaiku domiuosi  biggrin.gif  blush2.gif  o be to ir per anksti man ja dometis  ax.gif

O ji su tevu gyvena ar ne? blush2.gif dabar jau man smalsu blush2.gif Ir siaip, kaip tu sau isivaizdutum gyvenima su svetimu vaiku? ax.gif Viena mano drauge tekejo uz vyro, kuris turejo berniuka kokiu 4m (o jis gyvena su mama), tuo metu jis jai nebuvo kliutis, bet db sako, jog antra karta kazi ar priimtu toki sprendima doh.gif O as kolkas nesigailiu, kad MB turi vaiku, tikiuosi tai ir nekis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 08 06, 15:27)
O ji su tevu gyvena ar ne?  blush2.gif dabar jau man smalsu  blush2.gif Ir siaip, kaip tu sau isivaizdutum gyvenima su svetimu vaiku?  ax.gif Viena mano drauge tekejo uz vyro, kuris turejo berniuka kokiu 4m (o jis gyvena su mama), tuo metu jis jai nebuvo kliutis, bet db sako, jog antra karta kazi ar priimtu toki sprendima  doh.gif O as kolkas nesigailiu, kad MB turi vaiku, tikiuosi tai ir nekis  blush2.gif

Kol jis buvo italijoj, tai vaikas daznai pas ji budavo kiek zinau, bet kaip as suprantu ji tik atvezdavo pabut, o iki vasaros jis gyveno ir dirbo londone, tai vaikas buvo su mama.

Na as vaiku svetimu niekada nemegau ir apskritai mano nuomone apie vaikus buvo ne pati geriausia, kol sese nesusilauke dukreles. Dabar nors ir nesvajoju ju turet, jau nebesu tokia kategoriska. Svetimas vaikas man nebutu kliutis tik tuo atveju, jeigu vaikas nepiknaudziautu situacija ir manes neterorizuotu. Pvz. mano atveju mergaite nera naslaite, jau gan didele, tad as jai paprasciausiai galiu nepatikti. Kam jai dar dalintis tevelio demesiu su kakzuo... pyragu as kept irgi nemoku... biggrin.gif
Gyvenimas su svetimu vaikur reikstu beveik visur ir visada but tryse... ?Na nezinau, nebuciau turbut labai laiminga biggrin.gif blush2.gif Bet gal ir pabandyciau jai tapt drauge kazkuria prasme... Manau tokiam reikale reikalinga nemaza kantrybe, tolerancija, supratimas, pagarba... Siaip kol musu bendravimas toks kaip yra dabar, tai as net nesvarstau ar cia gerai, ar blogai, kad turi ta mergaite, man kazkaip visvien... ir jauciu, kad ta atstuma jisai specialiai islaiko smile.gif Bet po keliones tikiuos taskai susidelios ant i g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 06 rugpjūčio 2012 - 17:00
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 06, 15:56)
Man tai geda pasidare, kad as ne i savo reikalus nosiuka kaisioju  blush2.gif Pasijauciau kaip kokia pigi zose  unsure.gif  doh.gif

Viskas gerai,nesijaudink. Seniau cia pasakojau mergaitems,kokia ta situacija,ir kodel as taip skeptiskai nusiteikus santuokos atzvilgiu. Tiesiog nesinori garsiai apie tai kalbeti.
Atsakyti
Dėl susitikimo praktiškai niekada labai neplanuojam į priekį, ką nors konkrečiau galima bus pasakyt tik prieš pat savaitgalį. Kažkada čia minėjau, kad dėl to toms, kurios nusiperka bilietus, kažkuria prasme lengviau, žino konkrečią datą, laukimas ne toks abstraktus 4u.gif

Galiu "paguost" norinčias atostogų ir negalinčias jų dabar pasidaryt, kad aš šiemet irgi nebeatostogausiu, turėjau tik tą savaitėlę į kelionę išlėkt. Gerai ir tiek smile.gif

Sachar, man rodos, čia daugiau nuo darbo tokia savijauta, bet kartais sunku būnant atskirai neprisigalvot kokių nesąmonių. Berods minėjai, kad rudenį su TB važiuosi į romantiškąją Veneciją? Daugiau apie tai svajok mirksiukas.gif
Atsakyti
Man ir atostogos nenusimato greitu metu, o taip ju reiktu... doh.gif

O del Venecijos, cia didelis klaustukas, karteli pakalbejom, bet itariu cia bus vienas is tu taveju, kai pasnekejom ir pamirsom blush2.gif
Atsakyti
Oi mergaites...
Ka vargina darbai uzgriuve,kam demesio maza,o mane pribaigs sitie karsciai doh.gif

Maniskis iesko bilietu,sake kainos kosmines g.gif bet grys namo anksciau,nei iprasta. Bus ne 8,o tik 6 savaites. Taip dziaugiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 08 06, 22:41)
Ka vargina darbai uzgriuve,kam demesio maza,o mane pribaigs sitie karsciai  doh.gif

Maniskis iesko bilietu,sake kainos kosmines  g.gif bet grys namo anksciau,nei iprasta. Bus ne 8,o tik 6 savaites. Taip dziaugiuosi  smile.gif

Na nebedaug tos vasaros liko 4u.gif

Kaip faina!!! wub.gif Bet visos 6 sav... mano akimis tai tiek DAUG bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 08 07, 06:11)
Na nebedaug tos vasaros liko  4u.gif

Kaip faina!!!  wub.gif Bet visos 6 sav... mano akimis tai tiek DAUG  bigsmile.gif

Siandien geriau,po lietaus nekarsta,bet nuo dregmes sanarius skauda doh.gif Ai vis man negerai ax.gif

Oi Sachar,tu islepinta daznu pasimatymu smile.gif Man tos 6 savaites greit prabegs,jau eina antra savaite,kai isvaziavo. Liko nepilnos 5 smile.gif

Kazin kaip musu sese Elegantiskai sninga laikosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 08 07, 12:21)
Oi Sachar,tu islepinta daznu pasimatymu  smile.gif  Man tos 6 savaites greit prabegs,jau eina antra savaite,kai isvaziavo. Liko nepilnos 5  smile.gif

Kazin kaip musu sese Elegantiskai sninga laikosi  smile.gif

Nu jo... blush2.gif dazniau mes susitinkam, nei visi kiti, tik susitikimai trumpi buna dazniausiai blush2.gif

Tai jau tikrai, kad pradingele doh.gif
Atsakyti
Kas do tyla... unsure.gif
Atsakyti