Įkraunama...
Įkraunama...

Ramus pietų miegas-triukšmingas atsikėlimas

QUOTE(VILGRA @ 2006 05 09, 13:21)
sveikos,
pagaliau priėjau iki vaistinės ir nusipirkau 'SEDALIJA' sirupa thumbup.gif
aprašysiu trumpai ką rašo informaciniam lapelyje;
SEDALIJA sirupas-sudėtinis homeopatinis preparatas,tradiciškai vartojamas vyresniems kaip 1metų vaikams nervingumui ir lengvam miego sutrikimui šalinti.Gerti ryte ir vakare po vieną šaukštelį.Šį preparatą reiktų vartoti kuo trumpiau/toliau nevartoti kai tik simtomai nepalengvėja/Jaunesniems kaip 30mėn.vaikams preparato reikėtu neskirti ilgiau kaip 10dienų.Tai tiek biggrin.gif šiandien vakare pabandysiu duoti,sakė vaistininkė,kad duot prieš valandą einant miegot.Dar tiesa sakė,kad praktiškai jį galima nuo kūdikystės duot,nors rašo ne jaunsniems kaip 1metukų pypliukams

VILGRA, ar pradėjo mažiukas geriau miegoti nuo sirupo? Lėkčiau pirk, jei veiksmingas ax.gif , nes tragiški tie miegeliai mūsų doh.gif
aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingosius @ 2006 05 22, 13:37)
VILGRA, ar pradėjo mažiukas geriau miegoti  nuo sirupo? Lėkčiau pirk, jei veiksmingas ax.gif , nes tragiški tie miegeliai mūsų doh.gif
aciuks.gif

labas,žinai,kad labai super efektas būtų tai nepasakyčiau,bet truputį ramesnis po pietų,nors užmigdyt liko tokia pati tragedija.Aš tikrai nesigailiu,kad nusipirkau.Dabar darysiu pertrauka ir daugiau galėsiu parašyti,po kokios savaitės duosiu dar to sirupėlio,gerai nors tiek ,kad jis labai jį mėgsta
Atsakyti
sveikos, kažkodėl "bendraminčiuose" neberandu mūsų pašnekesių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Granta @ 2006 05 24, 15:09)
sveikos, kažkodėl "bendraminčiuose" neberandu mūsų pašnekesių  unsure.gif

Labas GRANTA pagaliau tu atsiradai,jau galvojau kas atsitiko.Kiap suprasti,kad neberandi musu bendarminčiuose,[B]mes čia .Šiandien SM stringa baisiai,aš vos atidarau.Kaip reikaliukai su mūsų bendravardžiu,kaip miegelis.Ar duodi limhozili[/b]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILGRA: 24 gegužės 2006 - 14:50
QUOTE(adj @ 2006 05 01, 21:55)
4u.gif Sveikos
Ir pas mus kartais taip būna. Bet irgi, kuo toliau, tuo rečiau... Jei atsikelia piktas, tai kokį pusvalandį tenori pas mane ant rankų būti. Po to bandom žaisti, tai po kiek laiko pykčiai praeina. smile.gif

Mano sunelis 1 metuku ir 4 menesiu irgi daznai prabudes zirzia ir verkia. Cia pagelbsti tik papukas. Kaip mat nuotaika pasitaiso. Noriu jau nutaukti maitinima, bet kas tuomet ji nuramins? Baisoka.
Atsakyti
Sunus anksciau ir ziauriai verkdavo,labai piktas budavo.O dabar jau kelios savaites kaip nieko.
Atsakyti
QUOTE(Zalioji @ 2006 05 25, 17:25)
Mano sunelis 1 metuku ir 4 menesiu irgi daznai prabudes zirzia ir verkia. Cia pagelbsti tik papukas. Kaip mat nuotaika pasitaiso. Noriu jau nutaukti maitinima, bet kas tuomet ji nuramins? Baisoka.

Zalioji.o kas bus kai tavo vaikeliui bus kokie 10metų,gal ir tada galvosi,kad vienintelis nuraminimo būdas yra krutinė ir jam ją kiši pavizdžiui vidurį pamokos kai jam parašys neigiamą pažymį.
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 05 25, 21:04)
Zalioji.o kas bus kai tavo vaikeliui bus kokie 10metų,gal ir tada galvosi,kad vienintelis nuraminimo būdas yra krutinė ir jam ją kiši pavizdžiui vidurį pamokos kai jam parašys neigiamą pažymį.

mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Granta @ 2006 05 25, 21:51)

tikriausiai Granta bandai tokią situaciją įsivaizduoti,ane lotuliukas.gif
Norėjau pasakyti tai,kad krutinė nėra vienintelis raminimo būdas.Kažkada reikės nutrukti maitinimą krutimi ir tada atsiras kitokių raminimo būdų
Atsakyti
O mūsų 1,2 metukų sūnelis visada pabunda patenkintas ir linksmas tongue.gif , dieną jis labai gerai miega, paprastai du kartus per dieną. Labai retai kada pabunda neišsimiegojęs ir verkšlena. O vat naktį blogai miega, vartosi, pabunda kelis kartus ir mus prikelia doh.gif
Atsakyti
pas mus tos pacios bedos dar akiu nepramerkes, o jau verkia, bet taip buna ir nakti doh.gif , diena buna kartais uzmiega musu lovoj tai nubudes su triuksmais eina mamos ieskot ir nurimsta kai pamyluoju, pasupuoju, kartais jei mazoka jam dar miego tai truputi kruti patraukia ir miega vel 4u.gif , bet visus jo charakterio ipatumus as pernesu su ta mintim kad isauks vis tiek, tik reik kantrybes truputi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 04 30, 19:44)
Sveika Sirvita,mano sūnelis dar nekalba/vos tik kelis žodželius/todėl ir sunku,nes nesuprantu kas yra...bet atsikėles lipa ant manęs ir įsikabina į kaklą ir verkia.. verysad.gif

tikriausiai susaonuoja koki kosmara.

manau,kad vaikiuku nemiegojimo priezastis yra sapnai, todel ypac nakti jie daznai prabunda verkdami.
Atsakyti