Įkraunama...
Įkraunama...

Ramus pietų miegas-triukšmingas atsikėlimas

QUOTE(VILGRA @ 2006 05 11, 17:51)
mano mažiukas toks pat buvo,tik išeinam į kiema ir jau žinojau,kad sirgs.Tai aš pradėjau imunitetą stiprint.Kolkas nesergam nuo rudens.Tik balsas nuo rėkimo ne koks doh.gif

o kuom stiprini imunitetą g.gif tais visokiais "imunalais" ar kažą geresnio atradus esi rolleyes.gif
Atsakyti
VILGRA--> va pasirodom bendravardį mirksiukas.gif blush2.gif čia gamtoj neperseniausiai buvom
user posted image

čia padėjo laužui pagaliukus rinkt biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Granta @ 2006 05 12, 12:19)
o kuom stiprini imunitetą  g.gif tais visokiais "imunalais" ar kažą geresnio atradus esi  rolleyes.gif

aš daug buvau išbandžius visokių vaistukų,po reanimacijos patys daktarai sakė,kad vaiko organizmas gali pora metų jokių vaistų nepriimti,jie paprasčiausiai jokio efekto neduos.Ir tikrai taip ir buvo,kiek sirgo,net antibijotikais gydimas nieko nedavė,tada man draugė dirbanti vaistinėj pasiūlė 'LIMPHOZIL',sakė jie tikrai padės.Dar dvejojau kai nuėjau į vaistine apie juos pasidomėti sužinojau,kad ten žirniukai ir juos reik kramtyt,tai turėjau truputi luktelt kol mano mažiukas išmoks kramtyt saldainiukus.Kai jau visai viltį praradau nuėjau ir juos nusipirkau,tai patikėk visai nesigailiu,super vaistukai ir jis juos labai mėgsta thumbup.gif thumbup.gif apie 7mėnesius gėrėm/joms reikia pertraukas daryt,savaite geri savaite pertrauka/ir tiek pat nesergam.O prieš tai patikėk,net daktarai nieko negalėjo mums padėt tik galvas lenkdavo ir sakydavo nieko nesitikėkit po tokios ligos ir tokių stiprių antibijotikų kurso doh.gif doh.gif Nežianu ar jie visiems tokie geri,bet mums jie labai padėjo
J&A TAVO MAŽIUKAS NUOSTABUS thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILGRA: 12 gegužės 2006 - 11:46
GRANTA,superinis tavo žvirblis thumbup.gif Ale koks didelis,ar čia taip tik nuotraukoj atrodo?
VILGRA,be galo norim tavo zuikį pamatyt.Tiek apie jus prisiskaičiau,kad atrodo,jog pažįstu,tik va,bėda,nemačius.
P.S. Jūsų zuikiai turbūt jau miega pietų,o maniškio niekaip negaliu paguldyt.Turbūt teks gult šalia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domuks: 12 gegužės 2006 - 12:08
Domuks tik tavo žinute perskaičiau,kad J&A jau GRANTA patapo lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras,o žiopla.Gal man kas paaiškinsit kaip ikelt savo burbuliuko nuotrauka doh.gif Tiek prisiskaičiau ir niekaip.O jei norėsit galėsiu AŽ parašyt FOTO.LT slaptažodi aš ten įdėjusi savo zuikio nuotraukų
Mano auksis tik rėkia nemiega visai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILGRA: 12 gegužės 2006 - 12:12
Aš ir kariauju,kaip visada prieš miegą aš baruosi,po miego jis.
Atsiųsk tą slaptažodį,l. noriu pamatyt.O dėl įkėlimo nuotraukų,tai ir aš nemoku paprastų įkelt,nes reik sumažint.Aš įkėliau nufotkinus su telefu,todėl ir pavyko.
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 05 12, 13:17)
Aš ir kariauju,kaip visada prieš miegą aš baruosi,po miego jis.
Atsiųsk tą slaptažodį,l. noriu pamatyt.O dėl įkėlimo nuotraukų,tai ir aš nemoku paprastų įkelt,nes reik sumažint.Aš įkėliau nufotkinus su telefu,todėl ir pavyko.

mano katinėlis jau trečia para rėkia,net kieme doh.gif
Atsakyti
:valioNugalėjau clap.gif Užmigo clap.gif
VILGRA,jau fainuolis tavo lelius thumbup.gif ir tėveliai simpatulkos,kažkodėl aš tave tokią ir įsivaizdavau.Turėčiau dukra,pirščiau į marčias lotuliukas.gif
Ką čia,mamuk,šmeiži savo vaiką,kad rėkia ir rėkia,nei vienoj nuotraukoj nemačiau ašarų biggrin.gif
Tai kol kas sirupuko poveikio jokio dar nėr,kaip suprantu.Gal dar per mažai laiko praėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domuks: 12 gegužės 2006 - 12:41
QUOTE(Domuks @ 2006 05 12, 13:40)
:valioNugalėjau  clap.gif Užmigo clap.gif
VILGRA,jau fainuolis tavo lelius thumbup.gif ir tėveliai simpatulkos,kažkodėl aš tave tokią ir įsivaizdavau.Turėčiau dukra,pirščiau į marčias lotuliukas.gif
Ką čia,mamuk,šmeiži savo vaiką,kad rėkia ir rėkia,nei vienoj nuotraukoj nemačiau ašarų  biggrin.gif
Tai kol kas sirupuko poveikio jokio dar nėr,kaip suprantu.Gal dar per mažai laiko praėjo.

Domuks o aš niekaip neužmigdau cray.gif cray.gif ir taip ir taip,nu niekaip.Dėl tu vaistukų tai net nežinau ką ir parašyti,kiek dienų duodu itek su jo nervo priepuoliais dar sunkiau,gal tai tik sutapimas ir bandymas jieškot ant ko kaltę užverst,net nežinau ax.gif
Ačiū labai už komplimentus blush2.gif wub.gif galvoju,gal mums kokią temą 'bendraminčiuose' ar 'paplepėjimai'užvesti g.gif būtu faina paplepėti biggrin.gif
O kaip tavo mažiukas dabar po pietų miegelio,gal linksmesnis
Atsakyti
mamytės renkamės ČIA tos kurių mažieji nemiega.Atidariau nauja temą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 05 12, 14:47)
mamytės renkamės ČIA tos kurių mažieji nemiega.Atidariau nauja temą mirksiukas.gif

nu ką tada lekiu papletkavot ten cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Granta @ 2006 05 12, 16:45)
nu ką tada lekiu papletkavot ten cool.gif

labai prašom flirt.gif gossip.gif clap.gif
Atsakyti