mano mažiukas toks pat buvo,tik išeinam į kiema ir jau žinojau,kad sirgs.Tai aš pradėjau imunitetą stiprint.Kolkas nesergam nuo rudens.Tik balsas nuo rėkimo ne koks
aš daug buvau išbandžius visokių vaistukų,po reanimacijos patys daktarai sakė,kad vaiko organizmas gali pora metų jokių vaistų nepriimti,jie paprasčiausiai jokio efekto neduos.Ir tikrai taip ir buvo,kiek sirgo,net antibijotikais gydimas nieko nedavė,tada man draugė dirbanti vaistinėj pasiūlė 'LIMPHOZIL',sakė jie tikrai padės.Dar dvejojau kai nuėjau į vaistine apie juos pasidomėti sužinojau,kad ten žirniukai ir juos reik kramtyt,tai turėjau truputi luktelt kol mano mažiukas išmoks kramtyt saldainiukus.Kai jau visai viltį praradau nuėjau ir juos nusipirkau,tai patikėk visai nesigailiu,super vaistukai ir jis juos labai mėgsta apie 7mėnesius gėrėm/joms reikia pertraukas daryt,savaite geri savaite pertrauka/ir tiek pat nesergam.O prieš tai patikėk,net daktarai nieko negalėjo mums padėt tik galvas lenkdavo ir sakydavo nieko nesitikėkit po tokios ligos ir tokių stiprių antibijotikų kurso Nežianu ar jie visiems tokie geri,bet mums jie labai padėjo J&A TAVO MAŽIUKAS NUOSTABUS
GRANTA,superinis tavo žvirblis Ale koks didelis,ar čia taip tik nuotraukoj atrodo? VILGRA,be galo norim tavo zuikį pamatyt.Tiek apie jus prisiskaičiau,kad atrodo,jog pažįstu,tik va,bėda,nemačius. P.S. Jūsų zuikiai turbūt jau miega pietų,o maniškio niekaip negaliu paguldyt.Turbūt teks gult šalia...
Domuks tik tavo žinute perskaičiau,kad J&A jau GRANTA patapo geras,o žiopla.Gal man kas paaiškinsit kaip ikelt savo burbuliuko nuotrauka Tiek prisiskaičiau ir niekaip.O jei norėsit galėsiu AŽ parašyt FOTO.LT slaptažodi aš ten įdėjusi savo zuikio nuotraukų Mano auksis tik rėkia nemiega visai
Aš ir kariauju,kaip visada prieš miegą aš baruosi,po miego jis. Atsiųsk tą slaptažodį,l. noriu pamatyt.O dėl įkėlimo nuotraukų,tai ir aš nemoku paprastų įkelt,nes reik sumažint.Aš įkėliau nufotkinus su telefu,todėl ir pavyko.
Aš ir kariauju,kaip visada prieš miegą aš baruosi,po miego jis.
Atsiųsk tą slaptažodį,l. noriu pamatyt.O dėl įkėlimo nuotraukų,tai ir aš nemoku paprastų įkelt,nes reik sumažint.Aš įkėliau nufotkinus su telefu,todėl ir pavyko.
:valioNugalėjau Užmigo VILGRA,jau fainuolis tavo lelius ir tėveliai simpatulkos,kažkodėl aš tave tokią ir įsivaizdavau.Turėčiau dukra,pirščiau į marčias Ką čia,mamuk,šmeiži savo vaiką,kad rėkia ir rėkia,nei vienoj nuotraukoj nemačiau ašarų Tai kol kas sirupuko poveikio jokio dar nėr,kaip suprantu.Gal dar per mažai laiko praėjo.
:valioNugalėjau Užmigo VILGRA,jau fainuolis tavo lelius ir tėveliai simpatulkos,kažkodėl aš tave tokią ir įsivaizdavau.Turėčiau dukra,pirščiau į marčias
Ką čia,mamuk,šmeiži savo vaiką,kad rėkia ir rėkia,nei vienoj nuotraukoj nemačiau ašarų
Tai kol kas sirupuko poveikio jokio dar nėr,kaip suprantu.Gal dar per mažai laiko praėjo.
Domuks o aš niekaip neužmigdau ir taip ir taip,nu niekaip.Dėl tu vaistukų tai net nežinau ką ir parašyti,kiek dienų duodu itek su jo nervo priepuoliais dar sunkiau,gal tai tik sutapimas ir bandymas jieškot ant ko kaltę užverst,net nežinau
Ačiū labai už komplimentus galvoju,gal mums kokią temą 'bendraminčiuose' ar 'paplepėjimai'užvesti būtu faina paplepėti
O kaip tavo mažiukas dabar po pietų miegelio,gal linksmesnis