Ar kas nors sportuojate pagal Tiffany Rothe sistemą?

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 11, 16:23)
sakau 4kg uzsipirkta riesutmilciu, likes kiekis 1,5 kg...
kokosmilciu gal 1,6 kg per metus ....dar nebaigtas kiekis...
kokoso drozles tikrai ikandamas dalykas ir lt.. o cia is vis....
riesutsviesciu didesniu kiekiu perkant pigiau gaunas...
datuliu du kg is lietuvos ... nebaigiau dar ju..o dar du kg idejo mama..
)
riesutu zemes 2 kg per tuos du metus sunaudota... migdolu pirkusi buvau 800 gramu..dar tas pats maisiukas tebera- like 400 gramu...
anakardziu sunaudojus esu apie 800 gramu (zinau gramais ne cia taip tie maisiukai pilstomi... durnais skaiciais...)
per metus laiko su trupuciu... padalinus... tai pigiau grybo netgi gaunas is tiesu...
kokosmilciu gal 1,6 kg per metus ....dar nebaigtas kiekis...
kokoso drozles tikrai ikandamas dalykas ir lt.. o cia is vis....
riesutsviesciu didesniu kiekiu perkant pigiau gaunas...
datuliu du kg is lietuvos ... nebaigiau dar ju..o dar du kg idejo mama..

riesutu zemes 2 kg per tuos du metus sunaudota... migdolu pirkusi buvau 800 gramu..dar tas pats maisiukas tebera- like 400 gramu...
anakardziu sunaudojus esu apie 800 gramu (zinau gramais ne cia taip tie maisiukai pilstomi... durnais skaiciais...)
per metus laiko su trupuciu... padalinus... tai pigiau grybo netgi gaunas is tiesu...

Sveikos,
po ilgos pertraukos gristu i Jusu buri
po pirmojo vaikucio sportavau pagal Jilian 30 days shred,tai numeciau tikrai nemazai...net pati nustebus buvau
dabar du kartus per savaite einu i treniruokliu slae ir dar papildomai namuose darysiu Jillian programa,nes neina man labai susitarti su valgymu
silpnybe mano...,todel reikia didinti sporto kieki
Ryt is ryto pasimatuosiu,pasisversiu ir prisiduosiu (nzn ar taip dar darot (nespejau temos paskaityt
)).
po ilgos pertraukos gristu i Jusu buri

dabar du kartus per savaite einu i treniruokliu slae ir dar papildomai namuose darysiu Jillian programa,nes neina man labai susitarti su valgymu

Ryt is ryto pasimatuosiu,pasisversiu ir prisiduosiu (nzn ar taip dar darot (nespejau temos paskaityt

QUOTE(drugelis. @ 2012 10 11, 10:58)
Vajei merginos, paskaitau jūsų pasisakymus ir net nepatogu darosi, turbūt čia aš viena tokia "visavalgė"
salotos yra gėris, pritariu, daržovės taip pat, bet negaliu gyventi ir be tų riebesnių patiekalų, mėsytės
Vakar dar varškinį pyragą vakarop iškepiau ir valgiau, nemažai... et...
irmulia - o tu gi irgi tokia kepėja, gardumynų vis įvairiausių prikepi, pati nevalgai...?

irmulia - o tu gi irgi tokia kepėja, gardumynų vis įvairiausių prikepi, pati nevalgai...?

As irgi tokia pat visavalge

Papildyta:
QUOTE(drugelis. @ 2012 10 11, 11:57)
Gerai, kad ne viena tokia 
Dėl Insanity tikrai nežinau, tiesiog dabar vis siunčiuosi įvairias programas ir talpinu į savo sporto flashą, tegul guli, nepakenks. Kuomet Jillian pasirodys lengva, bandysiu pastarąjį pabandyti.

Dėl Insanity tikrai nežinau, tiesiog dabar vis siunčiuosi įvairias programas ir talpinu į savo sporto flashą, tegul guli, nepakenks. Kuomet Jillian pasirodys lengva, bandysiu pastarąjį pabandyti.

As JM six packa pries kelias sav baigiau.Prdzioj tikrai buvo ka veikti.Paskui labai normaliai viskas.Aisku ten iki advanced lygio reiketu dar padirbeti.Bet man gerai ir pradinuku lygis kai kuriems pratimams,o kai kuriuos ir advanced dariau.Bet insanity net nesvajoju dar siustis,nes is to kiek maciau youtubej,suprantu,kad dar truputi reikia pastipreti ir uzteks JM kokios kitos programos kol kas:)
Sveikutes, o gal kas turi atsisiunte programele noretu man per skype persiusti?
nes nesisiuncia man niekaip

Sveikos,
nu prajuokinai
o tu jei ką darai iš morkų, tai ir čia pasidalink, įdomu
ne viena
norėčiau būti tokia sveikuolė, kaip kitos
ale turim ką turim

Papildyta:
*Kristinute*, sveika prisijungus
Nebeprisidavinėja niekas
Bet jeigu tik yra noras, gali prisiduot
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 11, 08:44)
nu prajuokinai

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 11, 09:59)
o tu jei ką darai iš morkų, tai ir čia pasidalink, įdomu

QUOTE(drugelis. @ 2012 10 11, 10:58)
Vajei merginos, paskaitau jūsų pasisakymus ir net nepatogu darosi, turbūt čia aš viena tokia "visavalgė"
ne viena

Papildyta:
*Kristinute*, sveika prisijungus

Gal kas nors galėtų atsiųsti man torrento nuorodą į PM šio failo Jillian Michaels' 6 Week Six-Pack? Nes tam puslapyje viskas rusiškai, nieko nesuprantu, lyg ir registracijos prašo? 
Savaitė sportuoju pagal Tiffany Rothe's programą, tiesą sakant viską skauda. Pamaniau pridėsiu dar ir Jillian Michaels' workout'ą

Savaitė sportuoju pagal Tiffany Rothe's programą, tiesą sakant viską skauda. Pamaniau pridėsiu dar ir Jillian Michaels' workout'ą

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 10 11, 17:32)

riesutus graikiskus ar lazdyno padeciau akiu vietoje tai sunyktu.... o situs brangesnius padejus giliai ir tik kulinarijoje naudoju.... snackaujam kepinukais (t.y. skanauju), o jei riesutu noriu atsidarau riesutu sviesta ir kabinu

Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 10 11, 19:15)
MO, morkos ir humusas, morkos ir kreminis surelis, morkos ir visokios uztepeles (rukytos zuvies, pupu, pupeliu, zirniu, morku. kt.... ) .... vienas grauzdavau.... na pigiausia darzove gaunas ta ziema...kai ziuri i ta aisberga ir galvoji nu is afrikos veze ja tikriausiai gruodzio menesi... bet zalumyno kartais nors kauk noris tai kopustai tada i trasa....
MO, pasiilgau, bet zinok ir su Mandy333 FB susiLIKEinam tik... dirbau iki 2 nakties, dabar vel tuoj varau..... 3ni nuo ryto iki vakaro per abu darbus dirbau... biski laukiu siandienos.. grisiu po darbo, ir nieko ir vsio savaitgalis..o rytoj kad ir tvanas , kojas iskelus busiu ir ilsesiuos savaitgaliausiu

o tas sveikuoliskumas. nu tiesiog nera miltu mano maiste, cukraus privengiu ir vsio. ir valgau visa kita, su tam tikrais padeliojimais kurie mano organizmui yra geriau, nes geriau jauciuos; o kad galvojat jog naktim nevalgau ar kazko, oi kaip klystat... kaip uzryju ir.. bet tiesiog viskam saiko... juk net viena savo blog'a valgau...

o kad poziuri turiu, jog maistas sveikatos itakotojas, tai cia savaime suprantama.... ir yra daug ko nebemegstu, daug ko nebenoriu, pasiulyk saldaini, as jo net nenoriu, man rugstu nuo jo burnoj lieka, neskanu, kam man del akimirkos malonumo, kuris vos ne isivaizduojamas, paskui bjauriau jaustis... savo organizmo isiklausymas tai vadinas, kai zinai ko tikrai noretum, nes to craving tiesiog.... as ko nevalgius ilga laika, net minciu nesukyla kad noreciau, o noriu, seiles kyla ant to kieno skoni atsimenu, zinau, ka valgau, ir megstu ir nuo ko gera savijauta buna..
QUOTE(jurgita-d @ 2012 10 11, 22:00)
As irgi tokia pat visavalge

Papildyta:
As JM six packa pries kelias sav baigiau.Prdzioj tikrai buvo ka veikti.Paskui labai normaliai viskas.Aisku ten iki advanced lygio reiketu dar padirbeti.Bet man gerai ir pradinuku lygis kai kuriems pratimams,o kai kuriuos ir advanced dariau.Bet insanity net nesvajoju dar siustis,nes is to kiek maciau youtubej,suprantu,kad dar truputi reikia pastipreti ir uzteks JM kokios kitos programos kol kas:)

Papildyta:
Ar sportuojant JM six packa jauciasi, kad tik pilvui sportavai, ar jaučiasi ant viso kūno?
QUOTE(mamadonata @ 2012 10 12, 12:16)
Ar sportuojant JM six packa jauciasi, kad tik pilvui sportavai, ar jaučiasi ant viso kūno?
ant viso kūno

Sveikos, noriu isiterpti i jusu pasnekesius
kokia programa rekomenduotumet pradedanciai? sportas nera naujiena mano gyvenime, bet nuo nestumo pradzios dar nesportavau, taigi, jau visi metai
gal kas galetu padeti su atsisiuntimu?

kokia programa rekomenduotumet pradedanciai? sportas nera naujiena mano gyvenime, bet nuo nestumo pradzios dar nesportavau, taigi, jau visi metai

gal kas galetu padeti su atsisiuntimu?
Aš pradėjau nuo šito
http://video.yandex......=wzIoirdTs3M=
Bet gal jūs stipresnė ir jums reikalingi sunkesni pratimai. Dabar draugauju su JM Body revolution
http://video.yandex......=wzIoirdTs3M=
Bet gal jūs stipresnė ir jums reikalingi sunkesni pratimai. Dabar draugauju su JM Body revolution