as ismokau is vienos svetaines, kad norint rezultatu butinas POILSIS. Butinas. Tada ryskiai greiciau rezultatai matosi, ir galiausiai nebuna Motyvacijos šokų... taip ir gaunas, kad jaučiu jog po dviejų dienų sporto būnu nusivarius, tai off darau kaip ir priklauso po dviejų dienų (vršus apačia trefkių), arba kartais gerai jaučiuos tai padarau cardio dieną, su papildomais pratimukais... tada kitą dieną off.. bet šiaip kaip varydavau kas dieną kai nsaamie pradėjau sportuot..tai dabar tai savęs žalojimu vadinu... taip būna pavarau kelias dienas kartais kai noro ir jėgų yra, arba pvz išeiginė, mažai judėjimo tai off nedarau... pajudėt noriu nes kitaip nebemoku... bet taip paskui žiūrėk jausi motyvacijos duobę...
žaidimas su mityba ir padeda, nes organizmas kitaip reaguoja..tą dieną intensyvi trefkę ar cardio, sudėtinių anglių daugiau gauna organizmas, kitom dienom žiūrėk kažkas lengviau ar off baltymingo ir anglys su dideliu ląstelienos kiekiu (daržovės); riebalai eina visomis dienomis, be jų negaliu gyventi, nes kitaip paskui kibiriuką kokoso ar riešutų kremo kokio suvalgyčiau ant sykio...
Irmulia, mhm sakau nustebau kaip čia be mėsos...sako tai kad ir tu valgytum dariau

) aš tik pakišau liesesnė grietinėlę kad piltų nes tas double cream man jau per riebu burnoj ant gomurio... bet žodžiu apalpimas kaip skanu buvo

laimė parduotuvėj kalafioram akcija tikriausiai buvo, pats maniškis užsimanė jų, o su jais daro kai daro omletą keptuvėje (irgi gėris: krūva daržovių, o paskui užpili kiaušinių plakiniu ir po dangčiu kepi kol iškepa, apverčiant kartą... pasaka... ), bet va sako kažko kito norėjos...googlino receptų

ant lapelio susirašė

ir šaipos iš manęs, kad aš be receptų gaminu.. neįmanoma jiems atrodo
kaip tas anekdotas apie vyrą virtuvėje: atidarykite šaldytuvą, paimkite dešimt kiaušinių, padėkite ant spintelės iš jų likusius aštuonis, nuvalykite grindis kur nukrito du kiaušiniai,paimkite dubenį, į kurį kulsite kiaušinius, sukulkite visus aštuonis, išrinkite lukštus iš dubenio... ir t.t.

juokas

ps. Croc'keksą valgant rodžiau - sakau va šitą receptą kur žadėjau parodyt ir paklausti ar tiks tau. Sakė o kaip įdomiai sumuštiniai atrodo, sakė tiks

žodžiu elementaru, ir bus kepama jam

Jeeezzzzzzz, JAUTIENA, pasirodei!!!! Labutis!!!