Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar rudenį ir žiemą leidžiate sau labiau tingėti sporto srityje? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Buttuke @ 2012 10 12, 13:49)
Sveikos, noriu isiterpti i jusu pasnekesius ax.gif
kokia programa rekomenduotumet pradedanciai? sportas nera naujiena mano gyvenime, bet nuo nestumo pradzios dar nesportavau, taigi, jau visi metai doh.gif
gal kas galetu padeti su atsisiuntimu?

Ne kokia aš patarėja, nes ilgą laiką sportavau visokius pratimus iš atminties, dar pažiūrėdavau youtube, tik neseniai atsisiunčiau Jillian 6 pack...

Klausykit, dėl to pačio 6 pack'o, nenoriu pasirodyt visai neišmanelė, bet kada reikia pereiti prie Level 2...? blush2.gif kaip čia pakaitom sportuoti tas skirtingas treniruotes..? Visą savaitę plušau prie Level1, šiandien, t.y. kątik pabandžiau tą antrą... karsta.gif Tai OMG karsta.gif antrą užėjimą negreitinau tempo, palikau tą patį.
Matyt mano pratimai "iš galvos" ir youtubo nedavė jokių apčiuopiamų rezultatų,buvo tik "gėlytės", nes jaučiuosi sportuodama taip, kaip visiška pradedančioji unsure.gif

Dar noriu paklausti, o jūs daugelis sportuojate kasdien, ar kažkiek kartų į savaitę? Savaitgaliai man visiškai išsibraukia, nes nebūnam namie, tai čia man pergyventi, ar ne? g.gif

Šiandien valgysiu tinginį blush2.gif vakar spurgų neviriau, bet savo kulinarinius sugebėjimus panaudojau tinginio gamybai biggrin.gif doh.gif stengsiuos smaguriauti saikingai... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 12 spalio 2012 - 14:19
Aš sportuoju 5-6 kartus per savaitę maždaug po pusvalandį, nes savaitgaliai dažniausiai man ir iškrenta.
Atsakyti
Drugelis man labai tinka toks ritmas, dvi dienas sporto, viena off. O siaip nepanikuoju as, jei del mokslu ar kitu reikalu neiseina pasportuoti, diena ar dvi. Vasaros pradzioj atsimenu dariau 30 day shred'a, tai tada tragedija atrode viena diena praleist, norejos labai save patikrinti, kad viska 'schyrai' nuo iki padaryciau biggrin.gif
Na bet dabar geriau jauciuos, saves nelinciuodama jei nesigauna pagal plana. Svarbu ta pastovuma islaikyti ilgam laikotarpiui, o tie mazi nusukimai nesiskaito smile.gif

Et negaliu, atrodo tik pries kelias savaites issigydziau persalima, o siandien vel atsikeliau su uzgulta nosim ir skaudancia galva.. Vel kimba bacilos!
Tai nei nezinau ar sportuot siandien ar ne.. O turejau gerai atspardyti sikniuka verysad.gif

Overlook, kazkada seniai bandziau pagal Tifanny sportuoti, bet nezinau, man nepatiko, labai greitai reikedavo sukiotis, kazkaip net juosmeni surakindavo. Bet gal tuo metu as labai slabna buvau, nezinau. Nors perejus prie JM, ir BR kur dar didesnis intesnyvumas niekada tokiu duranciu skausmu nejauciau rolleyes.gif

Sedindriuke, o tu visai baltos duonos, sumustiniu batono esi atsisakius? Ar pati kepies be miltu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2012 10 12, 16:15)
Klausykit, dėl to pačio 6 pack'o, nenoriu pasirodyt visai neišmanelė, bet kada reikia pereiti prie Level 2...?  blush2.gif  kaip čia pakaitom sportuoti tas skirtingas treniruotes..? Visą savaitę plušau prie Level1, šiandien, t.y. kątik pabandžiau tą antrą...  karsta.gif Tai OMG  karsta.gif antrą užėjimą negreitinau tempo, palikau tą patį.

Kaip supratau, tai 3 savaites reikia daryti pirmą treniruotę, o kitas tris savaites- antrą. Aš šeštos savaitės nebedariau, nes pabodo blush2.gif Dabar kaitalioju Taebo su JM kokiom nors treniruotėm.
Įkvėpta išradingų kulinarių prisikepiau sveikuoliškų saldžių cukinijų blynų be miltų ir be cukraus smile.gif Ir apsivalgiau biggrin.gif

Atsakyti

na paziurejau ir man visai patiko 6 weeks. dar pasiziurinesiu

QUOTE(mamadonata @ 2012 10 12, 15:15)
Aš pradėjau nuo šito
http://video.yandex......=wzIoirdTs3M=
Bet gal jūs stipresnė ir jums reikalingi sunkesni pratimai. Dabar draugauju su JM Body revolution

o is sito psl galima atsisiusti? nelabai suprantu.
is kur butu galima parsisiusti?
Atsakyti
QUOTE(Smash @ 2012 10 12, 15:00)

Sedindriuke, o tu visai baltos duonos, sumustiniu batono esi atsisakius? Ar pati kepies be miltu?  smile.gif

bulkos nuo jaunų dienų nevalgydavau nes namie nebūdavo, nes mama nepirkdavo... broliui labiau, o mes su mama tik juodą duoną.. miltinių valgau tik juodą duoną, grųdėtą, vaisinę... arba aka kai pati išsikepu kokią. speltos reiks kepti kada greitąją. receptų yra tik tiesiog nesikepu nes prastovės mėnesį paskui. dėl riekės kai užsimanau neapsimoka kartais bekepti.. maniškiui patogiau batonų nusipirkti (na kaip zinia UK tik mielem smirdancios tos baltos bulkos, ju duona vadinamoji). Sumustiniu nevalgiau nuo vaikystes... na uzkandziavimai su trapuciu ir ant jo buna labiau nei ant duonos.. nes tiesiog neipratino pusryciams sumustinius valgyti, nes visada silta maista ruosdavo.. pusryciams uz tai sumustinio paprasto neisivaizduoju. miltu beje ir miltiniu jau 7-8 metai nėra (neskaitant išimčių tiesiog)... negaliu sakyti kad visiskai nera juk: avixas susimali i miltus ir miltai jau... bet makaronai, bulkos, bandeles, parduotuviniai visokie niekinukai man tie miltiniais vadinami ta prasme...
Papildyta:
QUOTE(cushy @ 2012 10 12, 15:47)
Kaip supratau, tai 3 savaites reikia daryti pirmą treniruotę, o kitas tris savaites- antrą. Aš šeštos savaitės nebedariau, nes  pabodo  blush2.gif  Dabar kaitalioju Taebo su JM kokiom nors treniruotėm.
Įkvėpta išradingų kulinarių prisikepiau sveikuoliškų saldžių cukinijų blynų be miltų ir be cukraus smile.gif Ir apsivalgiau  biggrin.gif

IRRI style paziurek cukinija kaip panaudot gali biggrin.gif apsipusi ir raitysies is malonumo biggrin.gif cukinijos apkepas-kugelis biggrin.gif zodziu rytoj poryt iseigine... kalafioru namie kruvos... tai laukia malonumu smile.gif)

ir griztu is darbo nusivarius kaip suva po dvieju dienu ilgu... kvepia namai.... darzoviu troskinys daromas vakarienei!!! sake kad laukia staigmena manes, bet va kad sitaip nesitikejau wub.gif uz maista as atsakinga, o cia net recepta susirado (ikaitinti keptuve, patroskinti ta tiek minuciu ir pan.... biggrin.gif biggrin.gif) bet kaip miela.... smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 12, 20:34)
ir griztu is darbo nusivarius kaip suva po dvieju dienu ilgu... kvepia namai.... darzoviu troskinys daromas vakarienei!!! sake kad laukia staigmena manes, bet va kad sitaip nesitikejau  wub.gif  uz maista as atsakinga, o cia net recepta susirado (ikaitinti keptuve, patroskinti ta tiek minuciu ir pan.... biggrin.gif biggrin.gif) bet kaip miela.... smile.gif  blush2.gif

matai, reikia laiko, kad prisibelsti mirksiukas.gif malačius taviškis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2012 10 12, 12:16)
Ar sportuojant JM six packa jauciasi, kad tik pilvui sportavai, ar jaučiasi ant viso kūno?

Man uzpakalis,kojos labai gerai jautesi:) ir rankos neblogai tarpais dirbo.Kardio intarpu yra.Bendrai kuna stipirnanti tai treniruote.Tikrai nera,kad dauguma pratimu tik pilvui skirta.Nugara tiesa stiprinama ten irgi.Zodziu liuks ten treniruote drinks_cheers.gif
Atsakyti
aha, drinks_cheers.gif pritariu, iš ties puiki treniruotė thumbup.gif visus galus apima : ir presą, ur kojas ir uodegą, nugara, rankos... gėris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2012 10 12, 15:15)
Ne kokia aš patarėja, nes ilgą laiką sportavau visokius pratimus iš atminties, dar pažiūrėdavau youtube, tik neseniai atsisiunčiau Jillian 6 pack...

Klausykit, dėl to pačio 6 pack'o, nenoriu pasirodyt visai neišmanelė, bet kada reikia pereiti prie Level 2...?  blush2.gif  kaip čia pakaitom sportuoti tas skirtingas treniruotes..? Visą savaitę plušau prie Level1, šiandien, t.y. kątik pabandžiau tą antrą...  karsta.gif Tai OMG  karsta.gif antrą užėjimą negreitinau tempo, palikau tą patį.
Matyt mano pratimai "iš galvos" ir youtubo nedavė jokių apčiuopiamų rezultatų,buvo tik "gėlytės", nes jaučiuosi sportuodama taip, kaip visiška pradedančioji  unsure.gif

Dar noriu paklausti, o jūs daugelis sportuojate kasdien, ar kažkiek kartų į savaitę? Savaitgaliai man visiškai išsibraukia, nes nebūnam namie, tai čia man pergyventi, ar ne?  g.gif

Šiandien valgysiu tinginį  blush2.gif  vakar spurgų neviriau, bet savo kulinarinius sugebėjimus panaudojau tinginio gamybai  biggrin.gif  doh.gif  stengsiuos smaguriauti saikingai...  rolleyes.gif

na raso juk six pack six weeks,tai speju pirmas lygis tris sav ir antras lygis tris sav.As dariau pirma lygi tol,kol nebebuvo be galo sunku,nu taip normaliai jau daryt buvo.Reikejo pasistengt,bet nereikejo jau virs jegu kazka daryt.tada perejau prie antro lygio.Antra taip pat.Kai pajauciau,kad pakankamai jau pastiprejau,baigiau programa.Savaitem ar dienom nepasakysiu kiek sportavau,nes budavo kad begioju,pagal koki kita workouta kokia treniruote padarau.Na per savaite-karta ar du darydavau six packa.Bet as taip zaidziau ilgai-pirma lygi gal pusantro men.Bet sakau,sportavau ir kitus workoutus ir begiojau.Pagal nuotaika ziurejau ko norejosi labaiu.Dabar irgi darau extreme shed and shred.Bet irgi kaitalioju su begiojimu.Pirmas lygis man per lengvas pasirode,tai tik dvi treniruotes padariau.Iskart prie antro lygio perejau.Va cia turiu jau ka veikt.Kai oras geras ir norisi begioti,tai begu.Kai lyja-kamuoju save kambary su JM.Darysiu antra lygi,kol pajausiu,kad jau ok,jau sustiprejau.Plius nusibosta gi tas pats per ta pati kasdien kad ir saavaite darant.
as sportavau kasdien,su dienos pertrauka.Paskui pajutau kad to per daug.Tai dariau kas antra diena ar dvi dienas sportuoju ir tada iseigine.Zodziu,ziuriu kaip organizmas reaguoja.Juk vis tik i darba dar reikia sviezia galva nueiti:) O dabar isvis si savaite visa iseigine,nes gerkle skauda,kosulys metasi.Tai nieko nedarau,nes nenoriu pabloginti situacijos.Tiesiog jauciu,kad reikia poilsio.Nors pavasari,turejau siaubinga sloga ir vos perstincia gerkle,tai nenutraukiau sporto,nes jauciau,kad viskas ok.Ir labai greit persalimas visas praejo.Va sporte tai kazkaip labai man sekasi klausytis organizmo.Kad vat taip mityboj man sektusi blush2.gif
Atsakyti
as ismokau is vienos svetaines, kad norint rezultatu butinas POILSIS. Butinas. Tada ryskiai greiciau rezultatai matosi, ir galiausiai nebuna Motyvacijos šokų... taip ir gaunas, kad jaučiu jog po dviejų dienų sporto būnu nusivarius, tai off darau kaip ir priklauso po dviejų dienų (vršus apačia trefkių), arba kartais gerai jaučiuos tai padarau cardio dieną, su papildomais pratimukais... tada kitą dieną off.. bet šiaip kaip varydavau kas dieną kai nsaamie pradėjau sportuot..tai dabar tai savęs žalojimu vadinu... taip būna pavarau kelias dienas kartais kai noro ir jėgų yra, arba pvz išeiginė, mažai judėjimo tai off nedarau... pajudėt noriu nes kitaip nebemoku... bet taip paskui žiūrėk jausi motyvacijos duobę...
žaidimas su mityba ir padeda, nes organizmas kitaip reaguoja..tą dieną intensyvi trefkę ar cardio, sudėtinių anglių daugiau gauna organizmas, kitom dienom žiūrėk kažkas lengviau ar off baltymingo ir anglys su dideliu ląstelienos kiekiu (daržovės); riebalai eina visomis dienomis, be jų negaliu gyventi, nes kitaip paskui kibiriuką kokoso ar riešutų kremo kokio suvalgyčiau ant sykio...

Irmulia, mhm sakau nustebau kaip čia be mėsos...sako tai kad ir tu valgytum dariau smile.gif) aš tik pakišau liesesnė grietinėlę kad piltų nes tas double cream man jau per riebu burnoj ant gomurio... bet žodžiu apalpimas kaip skanu buvo biggrin.gif laimė parduotuvėj kalafioram akcija tikriausiai buvo, pats maniškis užsimanė jų, o su jais daro kai daro omletą keptuvėje (irgi gėris: krūva daržovių, o paskui užpili kiaušinių plakiniu ir po dangčiu kepi kol iškepa, apverčiant kartą... pasaka... ), bet va sako kažko kito norėjos...googlino receptų lotuliukas.gif ant lapelio susirašė biggrin.gif ir šaipos iš manęs, kad aš be receptų gaminu.. neįmanoma jiems atrodo biggrin.gif

kaip tas anekdotas apie vyrą virtuvėje: atidarykite šaldytuvą, paimkite dešimt kiaušinių, padėkite ant spintelės iš jų likusius aštuonis, nuvalykite grindis kur nukrito du kiaušiniai,paimkite dubenį, į kurį kulsite kiaušinius, sukulkite visus aštuonis, išrinkite lukštus iš dubenio... ir t.t. biggrin.gif juokas biggrin.gif
ps. Croc'keksą valgant rodžiau - sakau va šitą receptą kur žadėjau parodyt ir paklausti ar tiks tau. Sakė o kaip įdomiai sumuštiniai atrodo, sakė tiks smile.gif žodžiu elementaru, ir bus kepama jam biggrin.gif

Jeeezzzzzzz, JAUTIENA, pasirodei!!!! Labutis!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 12 spalio 2012 - 21:54
dėl būtino poilsio , S - pilnai pritariu drinks_cheers.gif kūnas iš karto pajunta, ir raumenys lyg iš naujo atsigauna thumbup.gif

na šaunuolis, kad taip pasistengė, man iš vis labai gražu žiūrėti, kai vyras virtuvėje sukinėjasi, o dar smagiau maistą ruošti kartu - kažkaip kitaip tada valgosi wub.gif biggrin.gif

tai sakai, TB patiko croc'cake'o mintis biggrin.gif - gerai, aš jau suku idėjas kaip vegetarinį variantą padaryti ir kaip išsisukti be tos duonos... g.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgita-d @ 2012 10 12, 22:20)
Va sporte tai kazkaip labai man sekasi klausytis organizmo.Kad vat taip mityboj man sektusi blush2.gif

neslėpsiu, kaip ir su sportu reikia susidraugauti, taip ir su ta pačia mityba - tiesiog palaipsniui įsiskiepyti mirksiukas.gif jei su sportu susitvarkai, tai ir su mityba laikui bėgant susidorosi mirksiukas.gif
Atsakyti