Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis vestuvėse?

http://babysites.com...tos/1photo2.jpg
stai cia musu seimyna per musu vestuves 4u.gif
viskas buvo thumbup.gif , saulele elgesi puikiai!!!
Atsakyti
Mus kita men kviecia i vestuves, kartu su suneliu, kuriam tuo metu bus 8 men, bet manau kad jis tam per mazas.Tarsimes su mociute kad ji paziuretu ax.gif
Atsakyti
O pas mus vestuvėse dalyvaus du dideli dideli vyrai: vienam tuo metu bus beveik du mėnesiai, o kitam 2-3 sav. Kadangi tai brolio mano ir mano brangiausiojo sesers leliai, tai tikiuosi jie bus supratingi ir mamyčių labai nešokdins. Kiek žinau brolis važiuos su uošviene, tai ji padės lelių prižiūrėti, o brangiausiojo tėvų namai labai netoli, tai bus kiek lengviau su nuprausimu, pamaitinimu ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stirna_Liu: 14 rugpjūčio 2007 - 11:29
o mes tik antraja diena atsivezem suneli - pirsliavom, tai pirmaja diena su mazyliu butu buve be galo sunku ir jokio atsipalaidavimo...
Atsakyti
mes tai buvome vestuvese kaip sveciai, kai maziukei buvo 2 sav. as dar nepilnai buvau atsigavus po cezario. nenorejau palikti nes pati maitinu, kad nepriprastu prie misinuku, o pienelio neprisitraukiau keliom dienom. man reikejo pasirinkti arba su leliuku varau arba is vis nevarau g.gif dziaugiuosi kad teisingai pasirinkau - visai buvo linksma, aisku buvo sunku, turedavau lakstyti ziureti ar vaikelis neatsikeles ir ar neverkia..... be to mes is kauno o vestuves vyko siauliuose, tai teko ten ir nakvoti - mums dave atokesni kambariuka, kur maziau triuksmo.ir viskas normaliai praejo - kai nori visada iseina biggrin.gif
Atsakyti
Mums tai šiais metais vestuvėmis užderėjo. Turėjom net tris. Iš pradžių su pirmom sutikom, nes galvojom, kad vienos tik bus, po to, kai į antras ir trečias kvietė, tai negalėjom atsisakyti, nes labai artima giminė. Per pirmas dvi vestuves, tai močiūtės žiūrėjo, per trečias nebuvo kam. Pirmą dieną pasikvietėm tetą porai valandų pabūti ir patys grįžom pamaitinti, o antrą dieną vežemės kartu.Galiu pasakyti, kad jokios šventės nepajutom. Šiaip tas ruošimąsi vestuvėm labai išvargino tiek mane, tiek vaikelį. Juk reikia ir suknelę susirasti, ir šukuoseną bei makiažą pasidaryti. Taigi pasirįžusios linkiu ištvermės!!!
Atsakyti
Mums irgi kita savaite vestuves.Jose turim dalyvauti ir as,ir mociute.Tai pirma diena eisiu as,o kita-mociute.Galvoju ir as antra diena eit su lelium(3 men.),bet ,tikriausiai,neisdrisiu.Zmoniu-80,tai jam bus sokas.Jis nelabai megsta zmones.O ir as nemegstu,kad svetimi spoksotu i mano vaika ir aptarinetu.Dar "nuziures". schmoll.gif
Atsakyti
Kitą savaitgalį ir mes važiuojam į vestuves. Mažių pirmą kartą imsime su savim, nes nėra kam palikti. Į vestuves važiuojam visi artimieji, nes tuokiasi pussesere. Auklei nenoriu palikti, nes ji tik kitą savaitę pradės pas mus dirbti, tai nenoriu mažiuko palikti per naktį svetimam žmogui, pati negalėsiu naktį be jo užmigti.
O šiaip aš kol kas nusiteikusi, kad nelabai aš ten ką ir pašvesiu, nes reikės visą laiką skirti mažiukui. Na bet ką padarysi. Gerai, kad jis jau vaikšto, tai galės su kitais vaikučiais žaisti.
Buvom vestuvesė kai mažiui buvo 3mėn. tada atvažiavo mano mama pas mus ir liko su juo.Su tokiu mažiuku neįsivaizduoju kaip galėčiau būti vestuvėse. Jug jis turėtū begalo pavargti nuo to viso šurmulio ir žmonių.
Atsakyti
mes irgi susituokėm rugpjūčio mėn, ir mūsų mažylė dalyvavo, visur elgėsi labai mandagiai, be jokių ožių, nors šiaip yra be proto nerami biggrin.gif vestuvės buvo tradicinės, 2 dienos
Atsakyti
Siandien galutinai isitikinau,kad i vestuves savo 3 men. pyplio nenusivesiu.I prekybos centra nusinesiau ant ranku,o ne vezime.Reakcija buvo nekokia-matyt,issigando tiek daug zmoniu. schmoll.gif
Atsakyti
Mum 2menesiai. Buvome vestuvese. Pries vaziuodama jaudinausi, bet palikt kazkam net minciu nebuvo. Pati maitinu. Aciu Dievui mazyle laikesi puikiai. 20val.pamaitinomeuzmigdeme ir palikome masinoje prie pat namo (vestuves vyko kaime) su mobiliaja aukle. smile.gif Eidome su vyru vis vien dar patikrint kas 10min. 24val. vel pasimaitinome ir uzmigome. Spejom ir pasokt ir atsipalaiduot. 02val.isvykom i namus.
Atsakyti
mes buvom vestuvėse, kai vaikiukui buvo 2 mėnėsiai. Su vyru ir lelium važiavom atskirai su savo mašina, labai patogus metas pamaitinti (valgėm MP) o užstalinėj vestuvių daly, buvom paprašę močiutės kad pabūtų su mažiuku. Tiesa, tam buvo sąlygos, nes vestuvės vyko tokioje vietoje, kur svečiams buvo vietos nakvynei, viskas praėjo super...
Atsakyti