mano vyras supranta, kad didžioji dėmesio dalis turi atitekt mažytei, juk ji nesugeba savim pasirūpint.
o štai dukrytė labai pavydi. vos tik jos tėtis apkabiną mamą iškart prasideda dėmesio reikalavimas, jo rankos stūmimas, barimasis. visad spraudžiasi į viduriuką, kad tik MB neprisiglaustų
Vyrui dar prieš gimdymą pasakiau- kad kumščiuok į šoną jei tapsiu tik mama
Nemaniau ir nemanau, kad gimus vaikeliui, reikia visą dėmesį skirti tik jam, palikus vyrą nuošalyje...Galima vienu metu būti puikia mama ir puikia žmona
tik reikia noro. Aišku sunku, bet nėra nieko neįmanomo.
Mano mamytė nuolat man kartojo- dukryte, vyrai tai kaip vaikai, niekada nepamiršk, kad ir jam reikia dėmesio, meilės, šilumos ir tada jūsų namuose viskas bus gerai
Man tai auksiniai žodžiai, kuriais vadovaujuosi ir savo šeimyniniam gyvenime.
Tad reziumuoju ir atsakau į temos klausimą- ne, vyras nepavydi mažiukui. Myli mūsų vaikiuką be gali be krašto, pats vakarais po darbo leidžia kartu su lialiuku laiką. O ir aš randu laiko ne tik lialiukui, bet ir savo mylimam vyrui

Nemaniau ir nemanau, kad gimus vaikeliui, reikia visą dėmesį skirti tik jam, palikus vyrą nuošalyje...Galima vienu metu būti puikia mama ir puikia žmona

Mano mamytė nuolat man kartojo- dukryte, vyrai tai kaip vaikai, niekada nepamiršk, kad ir jam reikia dėmesio, meilės, šilumos ir tada jūsų namuose viskas bus gerai

Tad reziumuoju ir atsakau į temos klausimą- ne, vyras nepavydi mažiukui. Myli mūsų vaikiuką be gali be krašto, pats vakarais po darbo leidžia kartu su lialiuku laiką. O ir aš randu laiko ne tik lialiukui, bet ir savo mylimam vyrui

Kad vyrai - kaip vaikai, tai pritariu. Ir dar tokie su amžium "mažėjantys" vaikai
...
Kol kas nepavydi dėmesio. Labai jau laukėm tų leliukų
Man va kartais toks pavydas ne pavydas krimsteli - kai matau savo vyrą su vyresniuoju sūnum futbolą žaidžiant. Galvoju... turėčiau dukrytę... kaži ką veiktume mudvi dvi

Kol kas nepavydi dėmesio. Labai jau laukėm tų leliukų

Man va kartais toks pavydas ne pavydas krimsteli - kai matau savo vyrą su vyresniuoju sūnum futbolą žaidžiant. Galvoju... turėčiau dukrytę... kaži ką veiktume mudvi dvi

Oj ne, jokio pavydo musu seimoj. Vyras dziaugiasi, kad as rupinuos musu vaikuciu, nes pats negali tiek daug demesio skirti, ir sako, kad esu gera mama, man tai be galo malonu
Nepamirstam vienas kito, bet tas mazas sypsniukas musu gyvenime yra viskas

vyras labai dziaugiasi ir didziuojasi, kad sudalyvavo gimdyme ir kaip jis sako, pirmasis pamate uzgimstanti savo suneli

vyras myli mus abi
, jokio pavydo tkrai nematau

O ko čia pavydėti? Nebent į namus grįžta tik atostogų... Jei kartu gyvena, mato, KIEK vaikas visko reikalauja iš mamos.
vyras su sunum susistumdo kuriam arciau prisibraut prie mamos, osiaip viskas l gerai
nepavydi... abu mylim suneli, pesames del jo demesio
, bet randam laiko ir sau

Nepavydi.. Netgi sakyciau, kad mane prie vaiko daugiau "stumia"

mano vyras taip pat nepavydi ir nepriekaistauja . mes dar pries sunui gimstant daug snekejomes apie tai,kad abiem po lygiai jau nepavyks man demesio skirti
beto labai jau jis myli savo mazuli,taip kad ir negaletu pavydeti
m,anau jei vyras yra subrendes vaikams jis niekada nepareiks preteniziju del rupinimosi vaiku