Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vyrai po gimdymo jautėsi, elgėsi?

Na maniškis tikrai nepavydėjo dėmesio. Užteko jo visiems. smile.gif
Atsakyti
dalyvauti gimdyme buvo mano vyro svajone ir aisku tai as jam leidau smile.gif labai dziaugiaus, kad jis buvo salia,kad nebuvau viena. jis buvo laimingas kad leido nukirpt virkstele,akusere jam sako:nu tetuk paleisk vaika i pasauli.po to gincijomes,kuris vaika paleido i pasauli,o vyras ir sako aisku kad as,nes as nukirpau virkstele. smile.gif po gimdymo santykiai nepasikeite,gal net pagerejo.jis sake kad jam buvo grazu ziuret kaip gimsta jo dukryte.ir labai didziavos ir visiems pasakojo kaip as greit pagimdziau ir kaip viskas buvo lengva.ka gimdysiu antra aisku ir jis bus salia smile.gif,nes be jo gimdymo neisivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
maniskis taip pat nepavydejo ,net minciu tokiu jam nekylo smile.gif
Atsakyti
Vyras tikrai nepavydi,labai jau myli savo atzalele wub.gif as abiem demesio skiriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kyccia @ 2007 07 13, 17:08)
mano vyras taip pat nepavydi ir nepriekaistauja . mes dar pries sunui gimstant daug snekejomes apie tai,kad abiem po lygiai jau nepavyks man demesio skirti smile.gif beto labai jau jis myli savo mazuli,taip kad ir negaletu pavydeti 4u.gif m,anau jei vyras yra subrendes vaikams jis niekada nepareiks preteniziju del rupinimosi vaiku unsure.gif

Toks jausmas lyg savo pasisakymą skaityčiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Liepos menesio "Mamos zurnale" yra toks geras straipsnis apie tokias krizes. Tikrai thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Koks gali būt pavydas, nebent ilgesys žmonos švelnumo. kai mano vyras pasiilgsta švelnumo, pats prieina ir primena man, kad jis egzistuoja ne tik kaip paprastas sugyventinis, bet ir kaip mylintis vyras. Jis pilnai supranta ir manimi didžiuojasi, kad aš rūpinuosi mūsų sūneliu.ir visa save atiduodu vaikeliui.
Atsakyti
Koks dar pavydas? g.gif Abu vienodai rūpinamės mažiuke, o jai užmigus visą dėmesį skiriam vienas kitam, abu naktim ir "maitinam", kai tik mažiukė nulipa nuo papulio ir įdedu atgal į lovytę, tai mes vėl vienas kitu džiaugiamės mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniskis gaug nepasakojo apie savo ispudzius, nes ir siaip yra nekalbus. Bet praejus kuriam laikui, sake kad kai kita gimdysiu - butinai dalyvaus. Tai gal visai patiko g.gif
Atsakyti
nu tikrai nepavydi. Arba to neparodo. Abu džiaugiamės dukrele ir vienodai ja rūpinamės. Dukrelė puyikiai miega naktį. Nuo 3,5mėn. miega viena savo kambaryje, savo lovytėje ir nesikelia valgyt naktį, tai aš miegu su vyru. Panašu, kad labai jo nenuskriaudžiau.
Atsakyti
Ir nei vieno pavyduolio vyro??? g.gif O maniškis prasitarė (juokais),kad jis na šiek tiek pavydi savo dukrytei manęs...ir taip švelniai mirktelėjo akį...Gyvenimas susideda iš žavių akimirkų... ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Man tai baisu, kai gimus vaikui moteris tampa tik motina, o tas moters vaidmuo lieka nuošalyje. Paskui ir griūna šeimos, ieškoma trečios, o jos vis tiek nesupranta kodėl.. smile.gif
Atsakyti