QUOTE(sivita @ 2012 12 17, 20:02)
Hippie, kaip puiku, kad Jums pavyko
Aš džiaugiuos, kai kitoms gerai gaunasi iškepti, tuo labiau, pradedančiom. Aš, kai pradėjau, ir pykau, ir buvau užmetus šį reikalą
Kad būtų lengviau minkyti tą "neminkomą" tešlą, aš pradžioj supilu ne visą vandenį. Minkau iš pradžių kietesnę, vis pašlapindama rankas. Taip ir nebelimpa prie rankų, ir per 15 min. tešla tampa minkštesnė.
O silikoninė forma gali būti kaitinama aukštoj temperatūroj ? Jei nėra termometro, tai ir nustatyt sunku... O duona kepama aukštesnėj temperatūroj, negu kiti gaminiai. (Todėl aš jos ir nenaudoju)

Aš džiaugiuos, kai kitoms gerai gaunasi iškepti, tuo labiau, pradedančiom. Aš, kai pradėjau, ir pykau, ir buvau užmetus šį reikalą
Kad būtų lengviau minkyti tą "neminkomą" tešlą, aš pradžioj supilu ne visą vandenį. Minkau iš pradžių kietesnę, vis pašlapindama rankas. Taip ir nebelimpa prie rankų, ir per 15 min. tešla tampa minkštesnė.
O silikoninė forma gali būti kaitinama aukštoj temperatūroj ? Jei nėra termometro, tai ir nustatyt sunku... O duona kepama aukštesnėj temperatūroj, negu kiti gaminiai. (Todėl aš jos ir nenaudoju)
Smagu, kai kažkas supranta apie ką tu kalbi



O, dėkui už patarimą

Dabartinės silikoninės tinkamos nuo -80 iki +230, o aukštesnėj, nei 220 duonos (ruginės) nesu kepus
