Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namai

QUOTE(vanda_zydi @ 2012 09 12, 14:35)

Gal zinot kas cia:)


pomidoras? bigsmile.gif

Siaip pomidoro veisle net ir pagal nuotrauka ner lengva pasakyt. Ju panasiu buna. Pvz, jusu aprasytasis puikiai tinka katik aptarto Corazono aprasymui smile.gif Bet ir Arawak lygiai taip pat gali buti. Ir Red Pear (o gal jusiskis ne raudonas?).
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2012 09 12, 14:35)
gal galit padet atpazinti veisle?

sory ner nuotraukos, tai bent jau aprasysiu.

Labai skanus, saldus.

odele plona, labai mazai seklyciu ir skyscio.

vaisiaus stambus, prie vaiskocio "siauras" ir i apacia isplateja; prie vaiskocio buna toks lyg ir skiltelem, taciau i apacia tos skilteles pranyksta.

Gal zinot kas cia:)

nu ir prajuokinai biggrin.gif

o dabar klasuimas...pagaliau susirasiau adzika padaryti :
"3 kg pomidorų
1 kg morkų
1 kg paprikų
1 kg obuolių (geriau kuo rūgštesnių)
2 čili pipiriukai
2 stiklinės aliejaus
3 šaukštai druskos (be kaupo)
3 šaukštai cukraus
300 g česnako
150 g acto
"
bet namuose neturiu acto 9%, turiu tik obuoliu acto 6%... idomu ar galima ji deti? ir kiek tada pilti? 200g?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 09 12, 15:28)
nu ir prajuokinai  biggrin.gif

o dabar klasuimas...pagaliau susirasiau adzika padaryti :
"3 kg pomidorų
1 kg morkų
1 kg paprikų
1 kg obuolių (geriau kuo rūgštesnių)
2 čili pipiriukai
2 stiklinės aliejaus
3 šaukštai druskos (be kaupo)
3 šaukštai cukraus
300 g česnako
150 g acto
"
bet namuose neturiu acto 9%, turiu tik obuoliu acto 6%... idomu ar galima ji deti? ir kiek tada pilti?  200g?

manau tiks obuolinis drinks_cheers.gif , taip jo reikia daugiau. ir dar patarimas is asmenines patirties, jei nori astresnes, an tokios adzikesnes, tai as dedu 0,5kg obuoliu ir tada daugiau paprikos ir pomiku ax.gif

o dar viska permalu ir su blenderiu prasieinu, tai nelieka tu tokiu morkiniu "gumuliuku" ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vanda_zydi @ 2012 09 12, 14:35)
gal galit padet atpazinti veisle?

sory ner nuotraukos, tai bent jau aprasysiu.

Labai skanus, saldus.

odele plona, labai mazai seklyciu ir skyscio.

vaisiaus stambus, prie vaiskocio "siauras" ir i apacia isplateja; prie vaiskocio buna toks lyg ir skiltelem, taciau i apacia tos skilteles pranyksta.

Gal zinot kas cia:)

na as tik naujoke, bet man mazu maziausiai akyse pasirode kokios 15 rusiu, ypac kai net spalvos neparasyta ax.gif
Atsakyti
blush2.gif g.gif o man ta adžika tai šiaip sau dalykas...ir oranžinis stebūklas nelabai...ir supratau juos darydama kodėl- man tarkuotos morkos ir actas , tas derinys tiksliau...nepatinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 09 12, 15:28)

"
bet namuose neturiu acto 9%, turiu tik obuoliu acto 6%... idomu ar galima ji deti? ir kiek tada pilti?  200g?

Galima ir visai be acto gaminti ir tikrai gerai gautųsi. Gaminu iš tų pačių produktų, bet viską dedu iš akies. Jei ko neturiu, ir nededu (pvz. obuolių arba paprikų). Ir aliejaus pilu mažiau. O acto nededu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riolita.: 12 rugsėjo 2012 - 16:45
QUOTE(Riolita. @ 2012 09 12, 17:44)
Galima ir visai be acto gaminti ir tikrai gerai gautųsi. Gaminu iš tų pačių produktų, bet viską dedu iš akies. Jei ko neturiu, ir nededu (pvz. obuolių arba paprikų). Ir aliejaus pilu mažiau. O acto nededu.

ax.gif jaučiu , man patiktų be acto labiau...bet ir kad neprarūgtų baisu...gal kitąmet bandysiu , o šiemet jau tų oranžinių užteks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2012 09 12, 15:00)
gal galit apibudinti sahelius ? pernai auginau man labai patiko, buvo sultingi, skanus, minksti bet neperminksti, nelabai dideli ir tokios pailgos formos,....

Galiu apibudint lygiai taip pat mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 09 12, 16:50)
ax.gif jaučiu , man patiktų be acto labiau...bet ir kad neprarūgtų baisu...gal kitąmet bandysiu , o šiemet jau tų oranžinių užteks biggrin.gif

Karštą masę supilstau į stiklainius ir užsuku. Tikrai nesurūgsta man. Net stiklainių nekaitinu orkaitėje. Vietoj kaitinimo darau taip : samtį karštos masės įpilu į stiklainį, pakliuskinu, kad visas vidus išsimozotų ir pilu atgal į verdantį puodą. Rūsio laikymui neturiu, laikau daugiabučio koridorinėje spintelėje.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 09 12, 15:16)
Corazon gi jokioms ligoms neatsparus net pagal aprasyma, kas kad hibridas. Demetlige ir pas mane jie susirgo greit, bet marui kitam siltnamy- kaip nekeista - nepasiduoda.


tai aš jį ir auginau tik padažui, o ne atsparumui biggrin.gif ALe turiu pasakyti, niekam kitam jis netinka mano virtuvėje. Nors būtų gerai toks pats, tik atsparesnis viskam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzhine: 12 rugsėjo 2012 - 17:37
QUOTE(Dzhine @ 2012 09 12, 17:35)
Nors būtų gerai toks pats, tik atsparesnis viskam biggrin.gif


et, tai ir tie atsparesni vistiek serga - ne tuo, tai tuo doh.gif Nėr tokių, kad visom cholerom būtų atsparūs.
Atsakyti
ax.gif alia , jis geras visgi pomidoras yra...jau nėr ko ten iš jo labai norėt...valgyt , tiesa , yra skanesnių , bet padažams ir šiaip makalūzams -liuks...spalva sodri , neskystas... thumbup.gif
Atsakyti
O man ir valgyt skanus nerugstus. O ta adzika daugybe netu darau tik be acto ir dedu daugiau cili ir maziau cesnaku, is akies visko o dabar ir morku nedejau , nes prastos uzaugo ir nera buve kad prarugtu , tiesa ir aliejaus zymiai maziau pilu, labai skanu,
Atsakyti