Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namai

QUOTE(Venta9 @ 2012 09 12, 19:20)
O man ir valgyt skanus nerugstus.  O ta adzika daugybe netu darau tik be acto ir dedu daugiau cili ir maziau cesnaku, is akies visko o dabar ir morku nedejau , nes prastos uzaugo  ir nera  buve kad prarugtu , tiesa ir aliejaus zymiai maziau pilu, labai skanu,

4u.gif ax.gif Dėkui už atsiliepimus...ko aš , išsižiojus , anksčiau čia nepasiklausiau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2012 09 12, 18:20)
O man ir valgyt skanus nerugstus.  O ta adzika daugybe netu darau tik be acto ir dedu daugiau cili ir maziau cesnaku, is akies visko o dabar ir morku nedejau , nes prastos uzaugo  ir nera  buve kad prarugtu , tiesa ir aliejaus zymiai maziau pilu, labai skanu,

O aš šiemet į vieną partiją česnakų įdėt užmiršau smile.gif . Kai stiklainius uždariau, žiūriu, česnakai ant lėkštelės guli. Bet nieko... Valgoma... Svarbiausia, čiliakų sočiai įdėta...
Atsakyti
tai gal koki recepteli ides be acto blush2.gif bet su proporcijomis kokiomis nors, as savo skoniu dar nepasitikiu biggrin.gif darau viska pagal instrukcijas, ragauju tik po to kai jau lieka ir buna viskas susikta stiklainiuose biggrin.gif kai jau nieko nepakeisi...bet kol kas nei vieno daigto skonis nenuvile thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 09 12, 18:12)
ax.gif alia , jis geras visgi pomidoras yra...jau nėr ko ten iš jo labai norėt...valgyt , tiesa , yra skanesnių , bet padažams ir šiaip makalūzams -liuks...spalva sodri , neskystas... thumbup.gif

drinks_cheers.gif Man ir valgymui jis labai tinkamas, vienas skaniausių, tik į galą sezono jau ne toks skonis. Ir dera labai gerai, ir padažams tinka. Vienžo - geras pomidoras.
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2012 09 12, 16:55)
Galiu apibudint lygiai taip pat  mirksiukas.gif

tai kodel tada man siemet jie tokie nenusiseke ? gal 8 daigus siemet ju pasisodinau doh.gif o jie kaip kokie dziuvenos net kvadratiniai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 09 12, 19:48)
tai gal koki recepteli ides be acto  blush2.gif  bet su proporcijomis kokiomis nors, as savo skoniu dar nepasitikiu  biggrin.gif  darau viska pagal instrukcijas, ragauju tik po to kai jau lieka ir buna viskas susikta stiklainiuose  biggrin.gif  kai jau nieko nepakeisi...bet kol kas nei vieno daigto skonis nenuvile  thumbup.gif

Tas receptas , kurį buvai parašiusi, geras, bet aš nedėčiau acto, o aliejaus pilčiau perpus mažiau. Visa kita ok. Kitais metais jau pati matysi: morkų daugiau ar mažiau dėti, česnako-daugiau ar mažiau.
Atsakyti
Kiekviena seimininke prisiderina pagal savo skoni ar pagal seimos nariu skoni. Vienems astriau patinka , kitiems astriai ne, man cesnaku kuo daugiau patinka, bet mano seimos nariams ne, sako pavalge sio pagardo negali niekur eit, nes kvepi (smirdi) cesnakais. Man asmeniskai patinka kuo daugiau papriku idet ir dar baklazanu, jie priduoda ipatinga skoni.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2012 09 12, 20:32)
Kiekviena seimininke prisiderina pagal savo skoni ar pagal seimos nariu skoni. Vienems astriau patinka , kitiems astriai ne, man cesnaku kuo daugiau patinka, bet mano seimos nariams ne, sako pavalge sio pagardo negali niekur eit, nes kvepi  (smirdi) cesnakais. Man asmeniskai patinka kuo daugiau papriku idet ir dar  baklazanu, jie priduoda ipatinga skoni.

Sutinku 100% 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Na ikeliu foto,gal kas patars kas cia nutiko mano pomidorams. Dziuva lapai, pomidorai juoduoja ant saku ir nukrenta.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
o cia mano columbianai,atspariausi 
user posted image

ir dar prasymas,patarkit,nuemus derliu,kokiomis trasomis galeciau patresti zeme?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanaa: 13 rugsėjo 2012 - 08:44
Samanaa čia maras.
Atsakyti
taip, tai maras, deja.. ir jau stipriai išplitęs. Nieko nebepadarysit, skinkit žalius pomidorus. Ir tai jau gali pajuoduot ir nuskinti..

Maniškis šiltnamis, kur maras užėjęs, atrodo visai pusėtinai. Turbūt purškimas visgi pristabdė. Pajuodusių lapelių vis dar būna, bet nei stiebai, nei vaisiai kol kas nejuoduoja. Sakyčiau - visai neblogai. Visko neišskyniau, tai pomidorai noksta toliau.
Va taip atrodo dabar
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 rugsėjo 2012 - 09:01
QUOTE(saintlina @ 2012 09 13, 08:54)
taip, tai maras, deja.. ir jau stipriai išplitęs. Nieko nebepadarysit, skinkit žalius pomidorus. Ir tai jau gali pajuoduot ir nuskinti..
Maniškis šiltnamis, kur maras užėjęs, atrodo visai pusėtinai. Turbūt purškimas visgi pristabdė. Pajuodusių lapelių vis dar būna, bet nei stiebai, nei vaisiai kol kas nejuoduoja. Sakyčiau - visai neblogai. Visko neišskyniau, tai pomidorai noksta toliau.
Va taip atrodo dabar
user posted image

Koks purškimas labiausiai pasiteisino.Pas mane irgi ta pati bėda,aš nepurškau,suabejojau ar bepadės,viską nuroviau,o galėjau pabandyt.Ką darysi su šiltnamiu,kai nurausi. g.gif
Atsakyti