QUOTE(Karusia @ 2012 09 18, 08:11)
o gerai pasiknisus gal ir rastume?
Užuojauta, Alfija. Bet jei sumą dalysitės viesiems šokinėjusiems - iki bankroto gal neprives?
Mano vaikas buvo akmenį paleidęs į mašiną. Vedžiau atsiprašyti. o kadangi daiktai buvo supakuoti važiavimui prie jūros - grąsinau, kad nevažiuos, nes reiks sumokėti pinigėlius mašinos remontui. Laimei - neprireikė.
padalins, aišku, bet čia jau viskas vyks teismo keliu. O tai ne visi draugiškai norėjo tartis. Labai apmaudu ir liūdna. Stengsiuosi nebankrutuoti.
Tik viena džiugina, Duksis vakar sakė- gal mes iš jo išauklėsim žmogų. Ilgai labai gerai tęstis negali.
Bet va viso to nusikaltimo autoriai tai tokia ryški kaukianti nelaimingų vaikų demonstratyvi akcija. Nes ba mano Žiogo ten dar šokinėjo mergaitė, kurios mama yra ją palikus auginti tėčiui ir pati Anglijoj, čia net neatvažiuoja- kelinti metai. Ir berniukas, kurio tėtis alkoholikas, mama gyvena atskirai- 15 minučių kelio nuo mūsų kiemo, ir to vaiko irgi- neima.
Geriausia iš veidukų aišku Žiogas atrodo, bet pasakyti, kad per tuos 10 mėnesių aš jį padariau laimingu, kad jis jau visai saugus, kad jam nieko netrūksta- būtų ne tas žodis ir kvaila sakyti ir melas didžiausias.
Bet kaip gerai besuprasčiau įvykio psichologinę kilmę, finansinė to reikalo pusė niekaip nesikeičia.
Mergytės, labai labai ačiū kad esat