QUOTE(taiklioji @ 2013 04 09, 19:54)
Aciu uz [palaikyma...
Atsiprasau, ka jauciu ta ir sneku, gal tau nesamones, o man panika. Ar ia negalima naujokam nieko rasyti ir klausineti? Visi mes esame skirtingi, ir zmogaus baimes vadinti nesamonem yra zinai, mazu maziausia....Mano mociute mire po tokios irgi anot taves "juokingos" opweracijos, tai kad pries puolant zmogu issiaiskink. jau tiek gydytojai nugyde vaika per gimdyma, kad iki siol va jau greitai svesim seseriu metu gimtadieni, gydomes , tai kad...
P.S.: siandien buvau pas endokr, nukreipe i santariskes pas (neiskaitau) Abramaiteine ar Abraitiene, kaip ji? Ir siuntime prie diagnozes parasyta: difuzine mazgine struma II st., eutireoze E04.2 ( dif. C73.0?)
pagooglenau tas C73 gi nelabai geras dalykas....
O tas laisvo tiroksino ar kaip ten tyrimas tai 16.14
sveika, Abraitiene, as pas ja gydausi 3 metai, tikrai puiki gydytoja,
manau, atliks visus tyrimus, biopsija irgi,
gal klystu, bet patars operuotis,
o del itarimu-man daug ka itarinejo, viskas buna aisku tik po operacijos, atlikus histologini tyrima,
laikykis ir rasyk,
zinau lengva man sakyti, kai viskas praejo, bet man tai ir nejuokai buvo, turejo operuoti 9 val ryte, laukiu, laukiu, 13, 12 val dienos, o valgyti, gerti norisi, vasara buvo, net liezuvis susiklijavo prie gomurio, jau 15 val neiskenciau, nuejau iki sesuciu posto, skau, tai gal valgyti jau galima, o jos man sako-negalima, tikrai operuos, as vos ant ju stalo is nevilties nenualpau,
jau palatoje kaimyne sako, nu tokiu bajeriu neteko dar matyt, ir ka ant tu zodziu ilekia kaip vejas sesute su slauge ir kone saukdamos-renkis, gulkis ir varom i operacine, zinai, neliko laiko bijoti, nes veze tai pasibegedamos
kaimybe sake, galvojau, kad pames kur pakely, su tokiu greiciu,
o pasirodo, buvo avarija ir teko operuoti ligoni, tai va,
ir jau 18 val buvau palatoje, leido is karto i tualeta nueiti, aisku prilaike slauge, kaimyne, sesute, sunus pakalbejo su anesteziologe, sake, kad viskas gerai praejo,
man norejosi, kad palatoje jau butu man artimas zmogus, vyras dirbo kitame rajone, tevu ir artimuju jau neturiu, o sunui 18 metu buvo, isleistuviu diena buvo su manimi, o ne su klase, as jam liepiau eiti, o jis- mama, koks man balius, jei tu ligonineje,
visa romana parasiau
laikykis,