QUOTE(invano @ 2013 04 23, 11:25)
Vakar buvau dar kraujo tyrimam del kalcio, kol kas atsakymu negavau bet kaip ir kuno nutirpimu nejauciu, o daktare minejo, kad pasimatysim. mazdaug po 3-4savaiciu, tam laikui gausiu laiska pas ja, nu cia lb.idomiai viskas vyksta laiskais
dabar maskatuk, uzdavei klausima tai ir man idomu pasidare o po kiek laiko jums skyre tyrimus po operacijos del tiroksino atitaikymo? siaip dabar vat paskirta po 125mg.tai kolkas tikrai gerai jauciuos. Apskritai nors mano struma rodes, jog jokiu stipriu kaprizu nerode, bet po operacijos paciai jauciasi kad skysciai greiciau issivaiksto, ir plauku slinkimo neliko,kokie metai laiko tarsi lengvai papurtus budavau, dabar veidas vel savo remuose
Dar klausimas iskylo, kada po operacijos, issivaiksto manieji hormonai? ta prasme, kada organizme jau lieka tik sintetiniai o ne strumos prigaminti? bijau kad kai savuju nebeliks, blogai jaustis nepradeciau. Bet siaip esu kolkas lb.laiminga, nes pries viska lb.bijojau del balso stygu ir kalcio liauku, su jom bedu nekilo, tai mane tas ir nuramino 
Papildyta:
Taikoma taikoma, velnyte. Jo ir laukiu dabar, kad greiciau viskas baigtusi. Aisku su sia liga teks "isimylet" ligonines, poliklinikas ir kraujo tyrimus, bet norisi viska greiciau susitvarkyt
Kadangi limfmazgius taip pat isime, tikiuosi, kad jodo galbut prireiks lb.nedaug... Nors cia ir lb.stipriu mergaiciu, su 7jodais, berods, buta 

Papildyta:
Taikoma taikoma, velnyte. Jo ir laukiu dabar, kad greiciau viskas baigtusi. Aisku su sia liga teks "isimylet" ligonines, poliklinikas ir kraujo tyrimus, bet norisi viska greiciau susitvarkyt

sveika, Lietuvoje po operacijos , praejus 10 dienu, skyria tiroksina,
kiek supratau is tavo parasymo, kad tau skyre is karto,
beje, niekur neradau jokio info, per kiek laiko ir kaip nebeveikia musu hormonai,
man pasake, 10 dienu uztenka, o po to reikia gerti
kontrole-po 1.5 menesio,
yra tokiu, kurioms labai atitaiko doze, organizmas puikiai reaguoja ir jos gyvena, netgi vaikus pasigimdo

o va man, tik mazdaug po 3 metu pradejo tvarkytis normali tiroksino apykaita,
nezinau kaip tau taikys jodo terapija, cia Lietuvoje iki jodo likus 3 savaitem , nutraukiamas tiroksino gerimas,
tai va, tiek ziniu, gal atsakys , kuri praejo gydyma jodu,
laikykis ir rasyk