QUOTE(Kitokia. @ 2014 02 08, 21:19)
Temperatura po operacijos normalu (nedidele),o kaip nustate kad piktas? Eme biopsija ar kaip? Tevui turi salint skydliauke,yra du mazgai kurie per paskutini menesi padidejo dvigubai

Kol kas nesneka apie znypliuotaji,bet jauciu kad itaria,nes salins visa skydliauke

Laukiam kol klinikos gaus jodo,tai manau kad Kovo pradzioj ispjaus...
Tai cia pas mane nedidele skaitosi? Ji svyruoja, didziausia buvo 37,3. Bet ir tikiuosi, kad tai del operacijos ir gyjimo. Man viskas labai greitai ir netiketai. Nuejau pasitikrinti krutine echoskopu, as einu profilaktiskai, kadangi yra cistu ir tuo paciu paparasiau, kad paziuretu ir ta skydliauke (profilaktiskai taip pat), nors jauciausi visiskai sveika, jokiu simptomu ar guzu nera. Ir iskart echoskopu rado aplakejusi mazga apie 1cm, iskart padare biopsija ir po poros savaiciu gavau atsakyma, kad papilines karciomos itarimas. Tada pas endokrinologa kita diena ir patare operuotis, buvau pas kelis endokrinologus, kad isgirts kelias nuomones bet visi sake operuotis, ir tada nuejau pas chirurga ir va vasario 3d isoperavo. O viska rado lakpkricio viduryje. Buvo daug soko, nes viskas is giedro dangaus visiskai. Dabar skambinsiu y Vilniu del jodo. Taip, kad tikrinkites mielosios ir be jokiu simptomu.
Papildyta:
QUOTE(slaiga @ 2014 02 08, 21:34)
Laba,
man nesiuvo o klijavo,tai tuos klijus po operacijos praejus 10 dienu reikejo nusiklijuoti:)
Temperatura po operacijos irgi gali buti,tiesiog jei prastai jausiesi sekancia savaite tai konsultuokis su gydytoja:)
Siaip man sukasi truputi galva, mieguistumas. bet cia turbut del to tiroksino, nes nuo vakar pradejau gerti po 25mg dabar 5dienas, paskui 50mg 5dienas ir taip didint liepe. Man cia dar viskas nauja ir sviezia tai ir savijauta nesuprantu kokia turi buti ir ta pleistra kada nulupti, nes pirmas randas cia mano po operacijos

. Siandien buvau nulupus pleistra, uzklijavau kita, nes dar nesaugu kazkaip be jo, tai normalus tas randas lyg, aisku baisu buvo is pradziu ziureti

o paskui chirurgas toki kita pleistra patare naudot randui mazinti, kuo ilgiau tuo geriau, nors tas randas pakankamai grazus man pasirode. Nu nuraminot mane del tos temperaturos, nes jau galvojau gal koki coldreks pradet gert ar paracetamoli. Bet nei kaulu lauzo, nei akiu skauda, jei ne sloga tai jokiu sirgimo simptomu, bet ir dabar pradejau galvot gal man cia alergija prasidejo, nes namie suo yra ir kartais man taip budavo.