QUOTE(Audra1972 @ 2014 02 10, 09:50)
Sveikutės, kokius preparatus naudojate stiprinti imunitetui, sergant papiline carcinoma?
jei jau esi po visu jodo seansu ir tavo tyrimai geri, tada taip,
mzai kas rekomenduoja, bet tikrai zinau ir pati esu gerusi alkymer ryklio tauku kapsules, ju yra labai daug, bet tik sie neturi daug papildomu medziagu sudetyje
o kol gydaisi-nerekomenduojama
QUOTE(Audra1972 @ 2014 02 10, 13:47)
Ačiū labai už atsakymą, pirmam jodui važiuoju kovo 18d., išoperuota esu gruodžio mėn., tai nuo to laiko vartoju seleną ir vit D. Klausiau savo endokrinologo, tai leido juos naudoti.Prieš jodą galvoju, kad reiktų ir jų nebevartoti.
O tu vaziavai pas Baranauska pries joda? Susitariai laika ir pan? Man chirurgas sake reiks vaziuot y Vilniu, ir tada susitarsi ten laika ir t.t. Kokia bendra tvarka po operacijos iki to jodo? Kaip jus ten susitariate ta data ir t.t. Jus neimate nedarbinguma per ta jodo buvimo liginoneje?
QUOTE(bertita @ 2014 02 10, 13:03)
O tu vaziavai pas Baranauska pries joda? Susitariai laika ir pan? Man chirurgas sake reiks vaziuot y Vilniu, ir tada susitarsi ten laika ir t.t. Kokia bendra tvarka po operacijos iki to jodo? Kaip jus ten susitariate ta data ir t.t. Jus neimate nedarbinguma per ta jodo buvimo liginoneje?
Pasiimate iš šeimos gydytojo siuntimą, išrašą iš ligoninės kur operavotės ir važiuojate pas Baranauską. Tada jis paskiria jums datą kada atvažiuoti jodui. Nedarbingumą imam, juk į darbą neinam kai esam ligoninėje

QUOTE(Audra1972 @ 2014 02 10, 13:57)
Gavau siuntimą ir išrašą iš operavusio chirurgo.Pirma aš pasiskambinau ir tikėjausi, kad užregistruos telefonu, bet Baranauskas liepė atvažiuoti, nes nori pamatyti sakė. Važiavau iš Klaipėdos, o kabinete pas gydytoją buvau 5min.Bloga sistema registracijos gydymui jodu.
Tikrai taip, pirmas vizitas labai keistas. Pasižiūri dokumentus ir užregistruoja. Bereikalingas vizitas atrodo, nes juk tą patį gali pažiūrėti ir tą dieną kai guli į ligininę. Nes prieš patenkant į palatą vis vien prie jo durų sėdi.
QUOTE(dija @ 2014 02 10, 18:48)
Sveikos, planuojuosi savo ,,sezoniniu " masazu kursa. Jei operacija kovo 19, kada realiai galesiu limfodrenazinius darytis? Kaip suprantu cia esme tame, kada galesiu vartaliotis nuo nugaros ant pilvo ir galva sukioti.
Sveika, jei išoperavus paaiškės diagnozė- vežys, tai limfodrenažiniai masažai negalimi kol gydysies.