QUOTE(vertimai.plunge @ 2014 02 22, 16:42)
Sveikos, mamytes,
serganciom linkiu pasveikti
atskiros temos apie hromnus neradau, tad kreipiuosi i jus, vistiek manau, jau turit ziniu ir patirymo sioje srityje; taigi,
noreciau Jusu patarimo del hormonu; tyriausi keleta metu;as kiek i juos ziuriu, vis nieko nesuprantu;
vis norma ir norma; bet sirdis tikrai plaka per daznai, matuojuosi ; ir spaudimas siek tiek aukstokas;galva spaudzia, guziukas dideja; taigi, kazkas tikrai negerai
pasidariau dabar DHEAS tyrima, jis rodo, kad per daug vyriskojo hormono, del ko mane beria; nu ok, del sito passke gert Diane,ir tiroksina priedo, 0,25 mg puse lygtais; bet vistik KAM MAN JIS?
BET del tos hormonu normos, argi nera cia taip, kad priklauso ir nuo amziaus, ciklo? Gal cia kaip su spaudimu: yra norma, bet pvz man gydytojas sako, kad 135 ma jau didelis, kadagi as sveriu 53/54 kg;
Taigi, siu metu tokie:
TSH (0,27-4,20) 1,59
FT4 (12-22) 17,31
Testosteronas (0,49-3,30) 1,57
DHEAS (iki 340) 419,9
menstruacijos 01 .10 /tyrimai daryti 01.08.
labai dekoju, jei kuri atsakys
kaip matau, nelabai kas atsakys;
tad nors pasakykit, prasau, visgi esat susidurusios ne viena su tyrimais, ju normomis r patologijomis;
kaip jusu manymu, ar tikslinga gerti TIROKSINA po 1,2 tabletes, kaip hormonai telpa i normos ribas, guzelis esantis skydliaukeje, dideja; biopsija niek onerado;
nes jeigu man ir taip daznas sirdies pulsas, gana greita medziagu apykaita, tai tiroksinas tik dar labiau ji pakels; nors , kiek skaiciau, skydliaukes uzdegimai gydomi tiroksinu?
labai labau laba aciu,