QUOTE(DeLarge @ 2014 02 20, 11:51)
Na va, sugriovėt mano girdėtą mita, kad paprastom dienom geriau maitina, aš pati tik savaitgaliais gulėjau

Jei daug geriat vandens turėtų išsisklaidyt tas jodas, mano pastebėjimu dažniausiai laiku neišsisklaido pirmą kartą geriant, bet aš irgi visada labai bijodavau, kad neišleis, taip jau norisi greičiau iš ten sprukti. Stiprybės Jums ir gerų tyrimo rezultatų!
Griauti nieko nenorėjau

manau vis vien laikas nuo laiko keičia, tai va gal taip išpuolė, kad ir skaniau ir gausiau/sočiau tada būvo sudaryta savaitgalį. Nors logiškai mastant tai kolorijų skaičius vis vien vienodas turėtų būt visada. Gal nuo virtuvėj dirbančio personalo viskas priklauso
Dėl vandens gėrimo, tas daug, toks neapibrėžtas

kiekvienas tą daug skirtingai supranta. Pirmą kartą aš išgėriau savo atsivežtus 4 l (beveik) vandens ir 1 l sulčių. Kiek puodelių arbatos buvo negaliu pasakyt, bet į dieną kokie 3 tikrai, plius dar dauodami skysčiai prie pusryčių pietų ir vakarienės. Dozė buvo mažesnė duota nei dabar.
Dabar atsivežiau lygiai tiek pat. Atrodo geriu taip pat tiek pat. Bet daugiau negaliu saves prievartauti, man ir taip atrodo čia didelis kiekis, nes šiaip namie tiek tikrai neišgeriu