Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XVII

QUOTE(audrone@ @ 2014 02 16, 22:56)
Baranauskas sako, kad truputis jodo vyrui į sveikata:) bet žinoma kelias naktis galima atskirai miegoti. Ligonineje laiko tikrai neilgai, tris dienas, na buna kad jodas ilgiau skaidosi, tai dar truputi palieka. Dėl nedarbingumo tai tiksliai nežinau, bet girdėjau kad moksleivei išleidžiant sakė, kad jau ryt gali eiti į mokykla, bet jei nori savaitei bilioteni išrasysim.

Tai jei darbe pasidaryciau kokias 4-5dienas laisvas,tai gal nereiktu to biliatenio,taip svarstau. O ka tas Barabauskas isvis pasako per ta pirma vizita pas ji?ten 5min trunka?
Atsakyti
QUOTE(bertita @ 2014 02 17, 10:54)
Tai jei darbe pasidaryciau kokias 4-5dienas laisvas,tai gal nereiktu to biliatenio,taip svarstau. O ka tas Barabauskas isvis pasako per ta pirma vizita pas ji?ten 5min trunka?

Vizitas truko 10 min., iš jų 5 min. jis kažką sau rašėsi, o kitas 5 min. pabendravom. Trumpai nupasakojo, nieko naujo nepasakė, ko aš nežinočiau, t.y. ko šitam forume būčiau neskaičius.
Atsakyti
Labukas 4u.gif Ir vėl tiesioginė transliacija iš palatos. Apsigyvenau vienutėj, pirmame aukšte. Laukiu kol pakvies tablietkų gerti.
Atsakyti
QUOTE(Basakojė @ 2014 02 18, 12:52)
Labukas  4u.gif Ir vėl tiesioginė transliacija iš palatos. Apsigyvenau vienutėj, pirmame aukšte. Laukiu kol pakvies tablietkų gerti.

nu nerealus optimizmas smile.gif vat laukiu operacijis ir galvoju, jei man reikes jodo, tai netaip ir baisu smile.gif del seimos padaryciau viska, net dantis sukandus po jodo varyciau i kelione, nors ir blogai jausciausi. nesisuka juk visas pasaulis apie mane, dar 3 zmones aplink kruta, reikia ir ju poreikius tenkinti smile.gif
Atsakyti
Dozikę jau gavau. Pirmą kartą slopino ir daug miegojau pirmą dieną, manau ir dabar taip pat bus rolleyes.gif

QUOTE(dija @ 2014 02 18, 12:38)
nu nerealus optimizmas smile.gif vat laukiu operacijis ir galvoju, jei man reikes jodo, tai netaip ir baisu smile.gif del seimos padaryciau viska, net dantis sukandus po jodo varyciau i kelione, nors ir blogai jausciausi. nesisuka juk visas pasaulis apie mane, dar 3 zmones aplink kruta, reikia ir ju poreikius tenkinti smile.gif

gyvenasi toliau kaip ir gyvenosi iki to mirksiukas.gif

Atsakyti
Vis gi dozikė gerai slopino ir vakar nes nuo pietų lužau ilgam biggrin.gif ir dar šiandien neblogai pamiegojau. O dabar jau pradedu stresuoti, kad tik iki penktadienio išssiskaidytų radiacija ir išleistų namo. Nenoriu ilgiau čia likti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Basakojė @ 2014 02 19, 16:42)
Vis gi dozikė gerai slopino ir vakar nes nuo pietų lužau ilgam :D ir dar šiandien neblogai pamiegojau. O dabar jau pradedu stresuoti, kad tik iki penktadienio išssiskaidytų radiacija ir išleistų namo. Nenoriu ilgiau čia likti  :unsure:

Basakoje, ačiū, kad dalinatės savo patyrimu ir aprašote savo būseną.Man tai labai svarbu, nes aš važiuoju kovo 18 ir man bus tai pirmas kartas, todėl laukiu Jūsų žinučių. Stiprybės jums.
Atsakyti
QUOTE(Audra1972 @ 2014 02 20, 08:36)
Basakoje, ačiū, kad dalinatės savo patyrimu ir aprašote savo būseną.Man tai labai svarbu, nes aš važiuoju kovo 18 ir man bus tai pirmas kartas, todėl laukiu Jūsų žinučių. Stiprybės jums.

Ačiū 4u.gif O info pasidalinti juk negaila mirksiukas.gif

Tai gi, čia mano antrasis gautas jodas. Skirtumas tarp jų yra. Gal dėl to kad pirma dozė mažesnė buvo nei dabar g.gif Silpnas šleiktuliukas nuolat yra (pirmą kartą tik antrą dieną jis pasireiškė ir kitą dieną jau nebuvo) Daugiau kažkokių savijautos nusiskundimų nėra. Šiandien po pusryčių reikėjo išgerti šlapimą varančią tabletę (ją davė) tai gi šiandien prasidės darbas biggrin.gif
Per dieną išgeriu apie 2 l vandens/arbatų ir po dušu einu du kartus. Mastau ar nereiktų šiandien 3 kartus eiti g.gif gal taip radiacijos daugiau atsikratyčiau g.gif
Dar vienas pastebėjimas. Pirmą kartą guliau penktadienį, antradienį paleido. Maistas buvo gausesnis ir skanesnis. Tai valgydama pusryčius pagalvojau, gal savaitgaliais skaniau specialiai duoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Basakojė @ 2014 02 20, 10:17)
Ačiū  4u.gif  O info pasidalinti juk negaila  mirksiukas.gif

Tai gi, čia mano antrasis gautas jodas. Skirtumas tarp jų yra. Gal dėl to kad pirma dozė mažesnė buvo nei dabar  g.gif  Silpnas šleiktuliukas nuolat yra (pirmą kartą tik antrą dieną jis pasireiškė ir kitą dieną jau nebuvo) Daugiau kažkokių savijautos nusiskundimų nėra. Šiandien po pusryčių reikėjo išgerti šlapimą varančią tabletę (ją davė) tai gi šiandien prasidės darbas biggrin.gif
Per dieną išgeriu apie 2 l vandens/arbatų ir po dušu einu du kartus. Mastau ar nereiktų šiandien 3 kartus eiti  g.gif  gal taip radiacijos daugiau atsikratyčiau  g.gif
Dar vienas pastebėjimas. Pirmą kartą guliau penktadienį, antradienį paleido. Maistas buvo gausesnis ir skanesnis. Tai valgydama pusryčius pagalvojau, gal savaitgaliais skaniau specialiai duoda  biggrin.gif

Na va, sugriovėt mano girdėtą mita, kad paprastom dienom geriau maitina, aš pati tik savaitgaliais gulėjau smile.gif Jei daug geriat vandens turėtų išsisklaidyt tas jodas, mano pastebėjimu dažniausiai laiku neišsisklaido pirmą kartą geriant, bet aš irgi visada labai bijodavau, kad neišleis, taip jau norisi greičiau iš ten sprukti. Stiprybės Jums ir gerų tyrimo rezultatų!
Atsakyti
QUOTE(DeLarge @ 2014 02 20, 11:51)
Na va, sugriovėt mano girdėtą mita, kad paprastom dienom geriau maitina, aš pati tik savaitgaliais gulėjau smile.gif Jei daug geriat vandens turėtų išsisklaidyt tas jodas, mano pastebėjimu dažniausiai laiku neišsisklaido pirmą kartą geriant, bet aš irgi visada labai bijodavau, kad neišleis, taip jau norisi greičiau iš ten sprukti. Stiprybės Jums ir gerų tyrimo rezultatų!

Griauti nieko nenorėjau biggrin.gif manau vis vien laikas nuo laiko keičia, tai va gal taip išpuolė, kad ir skaniau ir gausiau/sočiau tada būvo sudaryta savaitgalį. Nors logiškai mastant tai kolorijų skaičius vis vien vienodas turėtų būt visada. Gal nuo virtuvėj dirbančio personalo viskas priklauso mirksiukas.gif
Dėl vandens gėrimo, tas daug, toks neapibrėžtas unsure.gif kiekvienas tą daug skirtingai supranta. Pirmą kartą aš išgėriau savo atsivežtus 4 l (beveik) vandens ir 1 l sulčių. Kiek puodelių arbatos buvo negaliu pasakyt, bet į dieną kokie 3 tikrai, plius dar dauodami skysčiai prie pusryčių pietų ir vakarienės. Dozė buvo mažesnė duota nei dabar.
Dabar atsivežiau lygiai tiek pat. Atrodo geriu taip pat tiek pat. Bet daugiau negaliu saves prievartauti, man ir taip atrodo čia didelis kiekis, nes šiaip namie tiek tikrai neišgeriu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basakojė: 20 vasario 2014 - 13:21
Štai ir vėl aš biggrin.gif
Važiuoju namo bigsmile.gif clap.gif yahoo.gif radiacinis fonas 3,5
Koks ten tas limitas iki kiek išleidžia tai net nežinau, bet pasakė, galėsi važiuoti namo, tai į palatą parskridau iš laimės biggrin.gif
Laukiu pusryčių ir tada kvies į skenavimą.
Atsakyti
Grįžai namo ant sparnų wub.gif
Viskas!!!!! Daugiau jodo nebereiks (tikiuosi niekada) Dabar po 6 mėn pasitikrinimui reiks važiuoti.
Atsakyti